Dragoste versus sex

Se spune că sexul e ca un fir de nisip, iar dragostea o mare... Pentru că iubirea este un proces mult mai complex decât banalul sex care nu ne oferă decât un singur punct, plăcerea.
 
Eu aş asocia sexului pur banalitatea, indiferent cât de "bună" este, pe moment, experienţa sexuală. Iar dragostei i-aş asocia beatitudinea, pentru magia sexuală a iubirii.
 
 
 
Pentru mine sexul reprezintă totalitatea expresiilor feţei, corpului, privirilor şi sunetelor întâlnite într-o eliberare de moment. Iubirea însă include sexul între cei doi parteneri care sunt atraşi unul de altul, dar între care trebuie să existe o conexiune specială.
 
Un element al sexului pur poate fi uneori "uitatul" preludiului, acel timp acordat exprimării iubirii faţă de partener, al mângâierilor, săruturilor, lipsit de orice urmă de grabă, în care ai dreptul să te răsfeţi şi să răsfeţi la rândul tău. Preludiul este un prim pas, dar foarte important, realizat înaintea uniunii celor doi.
 
Lipsa unui preludiu nu înseamnă neapărat o uniune eşuată, însă axarea atenţiei asupra lui poate duce la o noapte romantică, unică şi de neuitat atât pentru tine cât şi pentru el, prin toate acele mici gesturi pline de tandreţe lipsite de inhibiţii prin care amândoi vă bucuraţi unul de celălalt, lăsând timpul să facă ce vrea, trăind cu intensitate frumosul vostru vis real.
 
Iubirea este un element cheie deoarece aceste trăiri unice nu pot lua fiinţă fără în lipsa ei.
 
Sexul este doar o componentă a dragostei din multitudinea elementelor ce o formează. Sexul reprezintă contactul lipsit de sentimente şi iubire prin care partenerii urmăresc doar satisfacerea egoistă a propriilor satisfacţii sexuale. El se descrie ca fiind (nu musai) un raport sexual sec, în care are loc o simplă penetrare, uneori rapidă, parcă urmărită de ceas, care a doua zi este ca şi uitată.
 
Acele mângâieri şi sărutări erotice între care timpul stă în loc, acele cuvinte dulci şoptite în timp ce faceţi dragoste, acele senzaţii realizate prin amestecul dintre calm, agitaţie, erotism, nebunie şi sălbatice te vor face întotdeauna să te simţi iubit, dorit.
 
Sunt prea puţine cuvinte în dicţionar pentru a descrie această minunată artă plină de magie şi fantezie.
 
Dragostea apare când eşti în braţele lui şi simţi cum îşi trece degetele prin părul tău în timp ce te sărută, gingaş, pe pielea ta fină care sensibilă şi plină de dorinţa se înfioară când palma din părul tău alunecă uşor către obraz, pe gât, umăr, sâni, abdomen şi mai jos, tot mai jos, trupul tău  se pierde şi devine alături de tine doar un sclav al plăcerii.
 
Cearceaful strâns în pumn, coloana arcuită şi gura întredeschisă a sclavei ce ţipă în linişte şi arde din ce în ce mai tare declanşează un incendiu pentru care se vor duce „lupte” grele ca să fie stins.
 
Nu vei mai simţi decât siguranţa braţelor care te cuprind te induc spre o stare de spirit uşor drogată, în care nu poţi decât să savurezi parfumul penetrării şi al iubirii emanate.
 
Dar parcă nimic nu se compară cu zâmbetul total afişat şi îmbibat în fericirea recentului trecut, sau cu sărutul pasional încrucişat cu privirea plină de recunoştinţă a momentelor încântătoare pe care vi le-aţi acordat, când dragostea se simte în fiecare firicel de aer şi te îndeamnă parcă să zbori şi să devii nemuritor.


Autor: Luminita Iliescu

  1. 30-11--0001 00:00

    ufff...Lumi...taman asta imi lipsea sa citesc acum...cum se face ca dai glas gandurilor mele??? mi-e dor...de dragoste...
  2. Luminita
    30-11--0001 00:00

    ... si mie imi este dor... parca as vrea sa traiesc mai multe vieti ca sa am sansa sa iubesc de mai multe ori... de aceea cred ca scriu mereu despre iubire


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot