Iluzie, vis sau realitate

Sunt multe momente în timpul zilelor şi al nopţilor mele de toamnă în care am certitudinea că te gândeşti la mine. Aerul devine dens şi prezenţa ta este aproape concretă, închid ochii şi am sentimentul că îţi simt respiraţia, dogoarea pielii, vibraţia inimii.

Dacă m-ai vedea cum îţi scriu... cu lungi pauze între fraze! Nu ştiu cum se dilată timpul, ştiu doar că te caut dincolo de malurile sufletului meu, cu dorul acesta ameţitor.
 
Cred că aşa se simt galaxiile, acesta este nesaţul care le face să nască şi să resoarbă la infinit mai multe stele, mai multe planete, vârtejuri de lumină şi de întuneric. De fapt tu hrăneşti în mine un elan enorm, o nostalgie după ceva nesfârşit.
 
Până acum doar ne-am scris, ne-am "văzut" fără să ne vedem, suntem orbi ca Homer, orbi pentru lucrurile care înseamnă calităţile noastre concrete, atributele noastre de suflete care au o haină anume pentru această existenţă. Dar această restrângere aparentă ne deschide ochii interiori şi ne dilată simţurile subtile pentru a putea să pipăim ceea ce este esenţial unul în celalalt. Să ne cercetăm unul pe altul cu degetele transparente ale inimii.
 
Te simt aşa cum n-am simţit niciodată pe altcineva, simt că ne întâlnim total în setea noastră, în dorul nostru, în poezia şi în erotismul nostru, în inima şi în spiritul nostru, te simt ca pe chipul secret al propriului meu suflet.
 
Am avut visuri nebuneşti, am mai avut înfiorări ale imaginaţiei, fără ele cred că nu aş fi putut supravieţui unor deşerturi pe care viaţa mea le-a traversat. Dar intensitatea pe care o împărtăşeşti cu mine reverberează în toate dimensiunile. Ea trece prin simţuri într-un fel care depăşeşte exasperarea cărnii. Mă străbaţi în toate celulele, mă faci să te doresc în vid, totul se goleşte în mine şi te vrea, te strigă, te absoarbe.
 
M-am întrebat dacă incendiul acesta care ne cuprinde pe amândoi este doar un strigăt al senzualităţii, o întâlnire între erotismul meu nesăţios şi şi erotismul tău orbitor.  Şi am vrut să sting orice licărire de poezie, de visare, să desfac vălul ultim al iluziei, să înţeleg adevărul despre noi doi, despre ceea ce ne face să ne căutăm, fără întoarcere, beţi unul de celălalt.
 
Am închis ochii, nu m-am gândit propriu-zis, am făcut linişte în mine şi am simţit doar pulsul sângelui. Erai, eşti acolo, te recunosc, te aştept dintotdeauna.
 
Şi nu este sexualitate strigătul acesta al fiinţei, sexualitatea e abia o răsfrângere a stării de sete pe care o trezeşti în mine, pe care ne-o trezim reciproc şi ne-o astâmpărăm doar pentru a o stârni mai tare.

 


Autor: Luminita Iliescu

  1. Dream
    19-10-2010 10:42

    Ceea ce este scris este trait de mine in fiecare zi ... de noi doi EU si TU ... intind mainile sa ta imbratisez si simt doar caldura sufletului si gandului tau la mine ... si continui sa-ti scriu, si continui sa te doresc ... sa te ador ....... mereu iubirea mea ....TU STII !!! Doar TU!


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot