Fanteziile erotice cele mai dorite de femei

Revista Men's Health a organizat recent un sondaj online printre femei, spre a identifica atractia exercitata asupra lor de fanteziile erotice, dar si preferintele feminine privind diferitele practici legate de actul sexal.

Rezultatele, publicate si pe portalul Factroom, merita comentate, desi multe dintre raspunsuri nu i-au surprins decat cel mult pe puritani. Iata rezultatul sondajului:

1. Da, accept cu placere sexul in trei, eu cu doi barbati

Este evident ca, altfel decat sub protectia anonimatului, extrem de putine femei ar recunoaste ca simt o asemenea pornire in intimitatea lor.

Din punctul de vedere al sexologilor, insa, poligamia a fost forma initiala de organizare a societatii umane si este imposibil ca mesajul comportamentului primordial sa nu zaca, bine ascuns, in gena.

Numarul mare de raspunsuri favorabile acestei formule dovedeste ca multe femei n-ar respinge sexulul in trei, daca nu le-ar fi teama de judecata aspra a societatii, ba si a celor doi participanti.

2. Da, as dori sa ma lege si sa-mi faca ce vrea el 

Emanciparea femeii si pozitia ei de egalitate cu barbatul in societate trezesc in subconstient simtul subordonarii, dorinta sa fie ea cea stapanita - macar in pat.

Sociologii apreciaza ca numarul mare de raspunsuri favorabile acestei idei este firesc. Daca intrebarea se punea acum doua sau trei secole, este aproape sigur ca replicile pozitive ar fi fost foarte putine sau chiar deloc.

Subordonata toata ziua barbatului, nicio femeie nu si-ar dori sa-i fie supusa si in pat. Dimpotriva.

3. Da, ador sexul in natura

Multi tineri, mai ales de la tara, locuind cu familiile, n-au avut alta ocazie sa-si incerce prima experienta sexuala decat "la padure". Amintirea acelor momente justifica dorinta de a le retrai.

Dar si pentru femeia obisnuita cu scena sexuala in dormitor, schimbarea decorului este un suflu nou, pe care si-l doreste.

Barbatii trebuie sa fie ingaduitori si receptivi cand descopera ca pe sotie o atrage schimbarea ambiantei: daca nu i se ofera nici schimbarea ambiantei, la prima ocazie ea ar putea accepta schimbarea barbatului.

4. Da, nu-mi displace sa-mi insceneze un viol

Sociologii sustin ca si acest raspuns este legat de simtul subordonarii. Dar, interesant, la intrebarea "Ti-ai dori sa fii violata?", raspunsul unanim a fost "nu".

Explicatia este simpla: nu violul in sine il respinge femeia, ci faptul de a se vedea victima unui necunoscut sau neagreat. Altceva este jocul de-a violul, cu insusi partenerul.

In fond, asta-i problema. Acceptand persoana, violul este numai pe jumatate viol. Cealalta jumatate este joaca. Adica, exact fantezie erotica.

5. N-as refuza sexul cu o femeie

Numarul de raspunsuri este neasteptat si provoaca intrebarea: oare este asa mare numarul lesbienelor? Nici vorba. Faptul ca "n-ar refuza" nu inseamna ca asta ar deveni o practica. Nu inseamna nimic altceva decat curiozitatea care ii da ghes sa vada "cum este atunci cand...".

6. Da, mi-ar placea sexul legata la ochi

La prima vedere, s-ar parea ca asemenea preferinta n-are nicio justificare. Dar, in intimitatea femeii, are. Mai intai, sa nu faca pe mironosita si sa accepte ca, legata la ochi, ea isi poate visa orice partener ideal, nu neaparat pe cel care sta zi de zi cu ea in pat.

In al doilea rand, legata la ochi, femeia are ocazia sa nu vada gesturile partenerului si orice miscare, orice atingere noua constituie pentru ea o surpriza.

Atingerea noua si surpriza sunt extraordinarele subtilitati pe care le asteapta orice femeie in pat. Cate casnicii nu clacheaza numai pentru ca doamnei i-a lipsit o surpriza, in momentul sublim al atingerii!

7. Da, vreau sa ma supun poruncilor lui, ca o sclava

Este a treia forma prin care femeia emancipata simte nevoia subordonarii - macar de moment. O spune cu sinceritate. Unii soti nu sunt constienti de aceasta chemare ancestrala a partenerei lor si manifesta in pat aceeasi curtoazie distinsa, ca pe strada sau in vizita la prieteni.

Gresesc adanc. Daca sunt badarani pe strada, atunci merita sa faca un efort de curtoazie in pat. Dar daca el isi trateaza toata ziua partenera ca pe un vas de cristal, este sigur ca ea il asteapta sa fie badaran in pat.

Asta ii place ei, asta asteapta, asta o excita. E vai de sotul caruia nu-i da prin cap ca natura isi are regulile ei: daca el nu stie sa fii badaran in pat, riscul e mare ca ea sa-si gaseasca altul, care sa fie. Badarani se gasesc, din belsug.
 
(sursa: ziare.com)

Autor: AlexaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot