Bucură-te de cea mai smart experiență urbană!

smart încheie un parteneriat cultural cu librăria Cărtureşti şi scoate în evidenţă spiritul urban apreciat de tinerii din Bucureşti, de la design la artă, de la carte la film, de la muzică la vinil, de la dinamism la smart.

„Suntem încântați de acest parteneriat care aduce laolaltă două simboluri urbane. De-a lungul anilor, Cărtureşti s-a integrat în cultura urbană a Bucureştiului la fel de uşor precum condusul unui smart în condiţii de trafic”, a declarat Rolf Rosendaal, Managing Director Mercedes-Benz Cars and CEO Mercedes-Benz Romania.

În cadrul acestui parteneriat, luna decembrie aduce în prim plan o serie de activităţi ce recompensează pasionaţii de lectură, ceaiuri aromate, muzică sau filme de artă. Astfel, în perioada 14 – 25 decembrie, cel mai simpatic automobil pentru oraş îi aşteaptă pe toţi consumatorii entuziasmaţi la o sesiune de cumpărături dedicată sărbătorilor de iarnă.

În preajma Sărbătorilor, cu toţii suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, iar de multe ori alegerile merg către cărţi, muzică sau filme. În aceste zile aglomerate, alături de Cărtureşti Verona, punem la dispoziţia cumpărătorilor automobilul ideal pentru oraş – datorită modelului smart aceştia vor petrece mai mult timp alături de familie şi mai puţin timp în trafic.” a continuat Rolf Rosendaal, Managing Director Mercedes-Benz Cars and CEO Mercedes-Benz Romania.

În zilele de 18 şi 19 decembrie, precum şi în perioada 21-24 decembrie, vizitatorii librăriei se vor bucura de o „mică” supriză din partea smart la fiecare sesiune de cumpărături.

Modelul smart forfour va fi la dispoziţia clienţilor Cărtureşti pentru transportul cumpărăturilor. 

În plus, începând cu 21 decembrie, simpaticul automobil smart fortwo va putea fi admirat în faţa librăriei Cărtureşti Verona, iar cei care doresc să experimenteze şi să testeze noile automobile smart, fortwo şi forfour, sunt invitaţi să se înscrie la o sesiune de test-drive, în perioada ianuarie – mai 2016.

Pentru mai multă distracţie în oraş cu smart fortwo

Unicitatea smart fortwo este oferită de diametrul de întoarcere, de doar 6,95m, care oferă posibilitatea de a întoarcere fără manevre suplimentare pe majoritatea drumurilor cu două benzi. Lungimea smart fortwo de numai 2,69m transformă autovehiculul într-un mijloc rapid de deplasare, perfect pentru mediul urban. În plus, parcarea se realizează  simplu și ușor la volanul modelului fortwo. Dimensiunile mici, poziția optimizată a scaunelor, dar și vizibilitatea periferică bună permit parcarea automobilului în spații dificile și strecurarea prin locuri aglomerate.

smart inteligent cu patru locuri

smart forfour combină cu succes un concept auto inovator ce aduce în prim plan toate avantajele oferite de un autovehicul cu patru locuri, fiind cel mai neconformist reprezentant al clasei sale. Datorită dimensiunilor sale compacte şi agilităţii de care dă dovadă, smart forfour este modelul de oraş ideal pentru explorare, cu suficient spaţiu pentru bagaje şi pentru patru adulti , autovehiculul este pregătit pentru orice călătorie.

Pentru mai multe informaţii despre smart, puteţi accesa www.smart.com/ro.


Autor: Boncafe StyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot