Colecţia Mercedes-Benz pentru Crăciun

A mai rămas puţin timp până la Crăciun, aşa că a venit timpul pentru alegerea cadourilor. Colecţia Mercedes-Benz "Stele de Crăciun 2016" propune idei de cadouri pentru întreaga familie, oferind produse atractive, mai ales pentru cei mai nerăbdători destinatari - copiii. Colecţia, compusă din cadouri de calitate superioară, situate în fiecare categorie de preț, este disponibilă la partenerii de vânzări Mercedes-Benz. Dacă vă aflați în căutare de idei de cadouri sau doriţi inspirație pentru propria listă de dorințe, veți putea găsi detalii despre aceste produse, mai jos.

V-ar plăcea să puneţi, în acest an, o maşină sport sub bradul de Crăciun? Noul model Mercedes-AMG GT S Electric Sports Car pentru copii le permite celor mici, începând de la vârsta de trei ani, să descopere bucuria de a conduce, oferindu-le posibilitatea de a merge cu o viteză de până la aproximativ 5 km/h. Colorate în nuanţele autentice AMG Solarbeam sau alb polar, maşinile e-sport pot susţine o greutate maximă corporală de 30 kg. Pentru ca nimeni să nu fie rănit atunci când copilul se află la volan, această maşină e-sport poate fi controlată de la distanță de pe un telefon mobil. Luminile cu LED-uri și sunetul motorului completează caracteristicile mașinii. Vehiculul este livrat într-o cutie de carton, cu design atractiv Mercedes-AMG. (Materialul vehiculului: plastic; dimensiune: aproximativ 132.5 x 46.5 x 68 cm; greutate: aproximativ 14,3 kg).

Solarbeam: B66963807, Preţ; 1.657 lei;  Polar white: B66963808, Preţ: 1.486 lei

Vehiculul cu pedale Mercedes-Benz "AMG Line" necesită mai mult efort fizic. Go-kart-ul de metal cu piese din plastic este vopsit în culoarea autentică designo hyacinth red metallic. Grație detaliilor AMG din caroserie, volan și scaun, acest vehicul cu siguranţă va întoarce capetele oriunde este condus. Pentru a-l face chiar şi mai distractiv, volanul este dotat cu un modul de sunet, care redă patru tonuri diferite. Poziția scaunului poate fi reglată înainte și înapoi, pentru confort în timpul condusului.

Cod: B66961260, Preţ: 1.241 lei

Bobby-AMG GT este o maşină de calitate superioară pentru copiii de peste un an şi jumătate. Dinamica agilă longitudinală și laterală se datorează anvelopelor silenţioase, care sunt montate pe jante cu spiţe încrucişate, fiind o replică perfectă a roţilor forjate AMG. În timp ce volanul cu un design specific AMG GT asigură manevrabilitate sigură, farurile cu detalii realiste și luminile din spate, din sticlă transparentă, completează aspectul reuşit al acestei maşini de jucărie. Confortul optim la aşezare este asigurat de perna scaunului făcută dintr-un material de tip spumă și finisat în culoarea red pepper. Noile Bobby-Cars conţin un set de autocolante, precum și instrucțiuni de asamblare. Printre caracteristicile suplimentare ale Bobby-AMG GT se numără direcţia reglabilă, cu dublu pivot, și raza mică de întoarcere. Ca opțiune, modelul Bobby argintiu poate fi, de asemenea, echipat cu lumini LED (față și spate) și, prin urmare, numit Bobby-AMG GT S.

Cod: B6696200, Preţ: 544 lei

În plus față de farurile și luminile din spate funcţionale, modelul sportiv Bobby-AMG GT S are standard culoarea exclusivă AMG Solarbeam. La fel ca autovehiculul de serie, AMG GT S are un volan cu o secțiune inferioară aplatizată, panou de bord cu două tuburi, jante negre cu spite încrucişate la fel cu cel al roților forjate AMG și echipate cu anvelope silenţioase. Pentru a activa rapid farurile de circulație diurnă și faza scurtă, un comutator este amplasat pe tabloul de bord. Alte elemente de echipare includ perna scaunului din material de tip spumă de culoare neagră.

Cod: B66962000, Preţ: 816 lei

►Mai multe idei de cadouri pentru copii

Ursuleţul reversibil/"Clasa G" este un ursuleţ de pluş şi o maşină, într-o singură jucărie. Abilitatea sa de a se transforma se datorează fermoarului situat în partea din spate a ursului / la baza mașinii. De aproximativ 35 cm înălţime, jucăria este realizată din pluş maro (ursul) / roșu (Clasa G).

Cod: B66952860, Preţ: 272 lei

Camionul de construcţie Arocs 8x4 este prefect pentru micii ingineri constructori. Realizat din plastic, la scara 1:16, acest vehicul potrivit şantierelor de construcții a fost creat folosind datele CAD originale ale modelului de serie și este compus din peste 50 de piese individuale asamblate manual. Acesta măsoară aproximativ 70 cm lungime și are uşi care se pot deschide. Modelul are o cabină galbenă. Partea din spate de culoare roşie are funcție de basculare: un cilindru de tragere cu trei etape de blocare permite diferite scenarii de acţionare. Fabricat de Bruder Toys pentru Mercedes-Benz, modelul este potrivit pentru copii de peste trei ani.

Cod: B66006045, Preţ: 330 lei

Rudolf, renul cu nasul roşu, nu va fi singurul care îşi va dori modelul nostru de sanie Bobby-Benz: designul Mercedes-Benz şi contrastul de culori argintiu/negru îi conferă un aspect sportiv şi elegant în acelaşi timp. Caracteristicile sale tehnice includ şine metalice și un ax de direcție arcuit. Elementele standard sunt un claxon și un cablu de prindere pentru remorcare. Siguranţa saniei a fost testată de TÜV (autoritatea germană de control tehnic). Sania poartă simbolul GS (Tested Safety) și este potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între patru şi zece ani.

Cod: B66951885, Preţ: 457 lei

Un alt produs de culoare argintie este modelul de maşină Silver Arrow W 125 pullback, realizat la scara 1:64. Modelul pullback este fabricat de Minichamps pentru Mercedes-Benz și este potrivit pentru copii cu vârsta de peste trei ani.

Cod: B66041202, Preţ: 30 lei

Copiii peste patru ani, cu o înălţime de peste 105 cm, se vor bucura să înveţe să meargă pe bicicletă folosind modelul de 16 inci de la Mercedes-Benz, disponibil în nuanţele albastru south sea, roz și alb. Caracteristicile sale includ o frână de picior, o frână de față, apărătoare metalice robuste, mânere moi ale ghidonului, un cadru frontal cu protecție la impact și un cric. Roțile colorate sunt echipate cu anvelope de 16 inci "Big Apple", realizate de Schwalbe. Înălțimea șeii poate fi reglată între aproximativ 50 și 59 cm.

Cod: B66450066, Preţ: 1.486 lei

Colecţia de Crăciun include şi o cască de bicicletă pentru copii, fabricată în Germania de uvex, pentru Mercedes-Benz. Casca de protecție din plastic negru este robustă şi rezistentă la impact, fiind construită în matriță și certificată EN DIN 1078/TÜV/GS. Caracteristicile sale includ un sistem de închidere confortabil, plasă anti-insecte, LED de siguranţă și trei viziere ce se pot schimba, în funcţie de culoarea bicicletei (albastru south sea, roz și alb). Dimensiunea căştii este reglabilă, între aproximativ 50 și 55 cm.

Cod: B66450076, Preţ: 285 lei

►Idei de cadouri pentru ea

Cristalele Swarovski® sunt prezente în mai multe accesorii Mercedes-Benz pentru femei, incluzând gama de bijuterii "Seoul". Brăţara "Soeul", cu două medalioane de tip charm, va atrage atenția asupra oricărei încheieturi. În timp ce un charm are la bază logo-ul stelei Mercedes, celălalt este împodobit cu cristale Swarovski® Crystal Fine Rocks. Un mic charm în forma stelei Mercedes îi completează aspectul. Aceste două charm-uri mari și mica stea Mercedes sunt, de asemenea, prezente şi la colierul “Seoul” din oțel inoxidabil. Ambele bijuterii sunt prevăzute cu un lănţişor de extensie pentru a asigura o potrivire perfectă.

Bratara: Cod B66953118, Preţ 508 lei  Colier: Cod B66953119, Preţ 508 lei

O altă opţiune atunci când vine vorba de bijuterii este gama numită, pe bună dreptate, "Glamour". Ceasul "Glamour" pentru femei are un cadran negru cu opt cristale Swarovski® ce marchează orele, împreună cu o stea Mercedes la ora 12 și cifre albe pentru orele 3, 6 și 9. Centrul cadranului acestui ceas quartz de 37 mm este conturat cu cristale negre Swarovski® Crystal Rocks. Carcasa din oțel inoxidabil și protecţia din cristal mineral întărit cu strat anti-reflexie asigură siguranţă sporită, în timp ce detaliile argintii Super-LumiNova® și cureaua neagră din piele de viţel duce calitatea superioară a aspectului la perfecţiune.

Cod: B66041922, Preţ: 577 lei

Brăţara "Glamour" este produsă din microfibră neagră, cu elemente din oțel inoxidabil și cristale Swarovski®. Cu închidere prin presare şi un logo în formă de stea, brăţara de 38.5 cm este ușor de pus și de desfăcut. Brelocul pentru chei "Glamour" este un alt răsfăţ vizual: microfibra de culoare neagră este conturată de cristale Swarovski®. Elementele din oțel inoxidabil, butonul de pe lănţişor, cât și cele trei inele mici care permit îndepărtarea sau înlocuire rapidă a cheilor completează designul atractiv.

Brăţară: Cod B66952858, Preţ 406 lei

Breloc: Cod B66952859, Preţ 203 lei

Sportiv şi elegant în acelaşi timp, ceasul "Fashion Gold" pentru femei are 48 de cristale Swarovski® ce marchează minutele. Alte detalii ale acestui ceas quartz de înaltă calitate sunt carcasa aurie din oțel inoxidabil, cadranul argintiu cu finisaj sunray, o stea Mercedes și 12 indicatori aurii pentru ore. Încheieturile curelei din oțel inoxidabil sunt acoperite de o nuanţă galben-aurie, la fel ca şi rama, care este ștanțată cu numerale pentru ore. Cristalul mineral întărit beneficiază de un strat anti-reflexie. Ceasul măsoară 36 de milimetri în diametru.

Cod: B66953059, Preţ: 407 lei

Cristalele Swarovski® Crystal Fine Rocks împodobesc şi unitatea USB din policarbonat negru. Flash drive-ul USB este uşor de folosit şi are o capacitate de 16 GB, fiind compatibil cu PC și Mac®. Lănţişorul brelocului de chei "Saint-Tropez" din oțel inoxidabil are forma unei stele Mercedes, iar spatele este placat cu cristale Swarovski®. Alte caracteristici ale sale includ un inel plat despicat și alte trei inele mici despicate, ce înlesnesc scoaterea și înlocuirea cheilor individuale. Brelocul pentru chei este disponibil în trei variante: argintiu/negru, argintiu/alb și aurgintiu/roșu.

Cod: Argintiu/negru B66952740, argintiu/alb B66959998, argintiu/roșu: B66959999, Preţ: 254 lei

Ochelarii de soare Mercedes-Benz pentru femei din colecţia “Stele de Crăciun 2016”, cu design la modă de tip aviator, sunt realizaţi în Italia și au rame negre/aurii, cu partea din faţă de metal și braţele din acetat. Lentilele maro Carl Zeiss Vision sunt certificate UV 400 pentru 100% protecție UVA/UVB.

Cod: B66953077, Preţ: 762 lei

Oja de unghii adaugă o tuşă de culoare fiecărei ţinute. Fabricată de LCN, oja (de aproximativ 8 ml) este disponibilă în culorile originale Mercedes-Benz: roşu jupiter şi alb diamant.

Cod: Rosu jupiter B66953378, alb diamant B66953097, Preţ: 43 lei

Parfumul Mercedes-Benz pentru femei are o compoziţie contrastantă de mimoză și violete. Buchetul se deschide cu o aromă de bergamotă pentru a stârni curiozitatea şi este completat de o notă de piersică care îţi lasă gura apă. Parfumul este disponibil într-un recipient uşor de folosit, de aproximativ 60 ml.

Cod: B66958226, Preţ: 356 lei

Idei de cadouri pentru el

"Classic Steel" este numele unui elegant ceas pentru bărbaţi cu un aspect vintage. Carcasa din oțel inoxidabil cu spate proeminent și lunetă se armonizează cu cadranul bej/argintiu. Indicatorii suprapuşi de ore şi numerale, o stea clasică Mercedes și cadrul luminos argintiu completează aspectul său atractiv. O curea maro din piele de viţel, cu aspect ce oferă efectul de piele de crocodil şi cu prindere prin cataramă, asigură un confort optim. Ceasul (cu diametrul de aproximativ 42 mm) are un sistem Ronda 6004.D quartz.

Cod: B66041924, Preţ: 952 lei

Butonii Rotary din oţel inoxidabil au un aspect elegant şi tehnicizat. Partea circulară superioară are o inserție neagră de rășină epoxidică și margine striată. Partea circulară inferioară prezintă o mică stea Mercedes.

Cod: B66953090, Preţ: 240 lei

În esenţa parfumului Mercedes-Benz pentru bărbați, aromele lemnoase întâlnesc prospețimea florală. În timp ce notele de vârf de bergamotă calabreză, esență de lămâie și mandarină italiană subliniază prospețimea, nota sa centrală este un amestec cald, picant, de piper Bourbon, nucșoară, violete şi răşină galbanum, iar parfumul care persistă are note subtile de lemn de cedru, vetiver și patchouli. Apa de toaletă (aproximativ 75 ml) este disponibilă într-un recipient uşor de folosit.

Cod: B66958225, Preţ: 279 lei

►Portofelul business pentru bărbaţi este produs din piele de viţel, de origine italiană. Cu două compartimente mari, un compartiment pentru monede și sloturi pentru cel puțin opt carduri, există mult spațiu pentru diferite mijloace de plată. Acest portofel negru are dimensiunile 12,5 x 10 x 2 cm și o stea Mercedes în partea din față.

Cod: B66955145, Preţ: 457 lei

Un alt produs cu un aspect clasic, simplu și elegant, este geanta business neagră. Aceasta este fabricată din piele și nailon și are două compartimente mari, închise cu fermoar, dintre care unul este proiectat să poată transporta un laptop de până la 38,1 cm (15 inci), la care se adaugă diferite buzunare interioare. În plus, există un buzunar frontal cu fermoar și un compartiment pentru un telefon mobil. Alte caracteristici suplimentare sunt bucla din partea din spate pentru bara de tractare a genţii şi o curea de umăr detașabilă şi reglabilă. Geanta este fabricată de BREE pentru Mercedes-Benz.

Cod: B66952885, Preţ: 1.270 lei

Geanta AMG GT pentru sport şi voiaj (care măsoară aproximativ 67 x 35 x 35 cm) este sportivă și practică. Fabricată din policlorură de vinil (PVC), geanta de culoare antracit este robustă și rezistentă. Compartimentul principal cu un mic compartiment interior şi două buzunare exterioare oferă foarte mult spațiu. Pentru a fi practic de transportat, geanta este dotată cu două mânere realizate din materialul centurii de siguranță și cu o curea de umăr detașabilă şi căptușită pe interior. Geanta AMG GT pentru sport și voiaj are un aspect atrăgător, cu fermoare galbene AMG Solarbeam, un logo AMG negru imprimat pe partea din față și un logo GT negru pe lateral.

Cod: B66952751, Preţ: 762 lei

Şapca AMG GT de culoarea antracitului, cu detalii galbene AMG Solarbeam, este, de asemenea, disponibilă. Aceasta are elemente din fibră de carbon pe vârf și la sistemul de închidere. Designul este completat de un logo brodat AMG de culoare neagră, pe partea din față, și literele brodate "GT" pe partea din spate.

Cod: B66952708, Preţ: 137 lei

►Idei de cadouri pentru fani

Valiza "Firelite Spinner 55" oferă spaţiu pentru mult mai multe decât cadouri de Crăciun. Valiza cu carcasă integrată, fabricată de Samsonite pentru Mercedes-Benz, este realizată dintr-un material cunoscut sub numele de Curv®. Caracteristicile sale includ curele elastice pentru fixare în compartimentul inferior, un despărţitor din material textil în compartimentul superior, roţi silențioase și un lacăt TSA cu un cod din trei cifre. Aceasta măsoară aproximativ 40 x 55 x 20 cm şi are o greutate de 1,95 kg.

Cod: B66953138, Preţ: 1.960 lei

Husa AMG GT pentru smartphone este proiectată pentru a proteja iPhone® 6/6s. Partea din spate este realizată din fibră de carbon de calitate superioară, în timp ce părțile laterale robuste sunt din policarbonat. Combinţia de culori negru şi antracit cu accentele galbene AMG Solarbeam transformă această husă într-un accesoriu captivant. Alte detalii sunt logo-urile 3D AMG şi GT de pe spate.

Cod: B66952657 , Preţ: 407 lei

Cu vârful său cu 14 orificii, alte șapte compartimente și un buzunar izolat pentru băuturi, spațiosul sac de golf realizat de TaylorMade este un accesoriu practic, de înaltă calitate. Acesta este produs din poliester robust și imitaţie de piele, făcându-l rezistent și ușor de curățat. În plus, acesta are o husă de ploaie detașabilă. Cureaua de umăr îl face ușor de transportat.

Cod: B66450042 , Preţ: 1.202 lei

Din seria de brelocuri Mercedes-Benz fac parte şi "Stuttgart" și "Shanghai". Primul este realizat din oțel inoxidabil, cu un lănţişor cu logo clasic Mercedes-Benz. Brelocul Shanghai, produs dintr-o combinație de oțel inoxidabil şi piele de înaltă calitate, are detalii foarte atractive. Lănţişorul (disponibil în culorile negru, alb sau roşu) are o stea 3D şi literele "Mercedes-Benz" gravate cu laser. Un cârlig elastic oferă o mulțime de opțiuni de fixare pentru acest breloc. Ambele brelocuri dispun de trei mici inele separatoare, permițând înlocuirea și fixarea rapidă a cheilor.

Breloc "Stuttgart": B66041524, Preţ 163 lei

Breloc "Shanghai": Negru B66958137, alb B66958138, rosu B66958139 , Preţ: 245 lei

Ceştile pentru Espresso "Mille Miglia", sunt împodobite de motive care prezintă maşini clasice de curse, proiectate de Wolf Gast. Aceste cești de porțelan sunt disponibile într-un set de două bucăţi, în combinaţiile galben/gri și roșu/gri și sunt realizate de Ritzenhoff pentru Mercedes-Benz. Ceștile și farfuriile au clasicul logo Mercedes-Benz.

Cod: B66041532 , Preţ: 218 lei

Designul dopurilor de vin "Classic" este inspirat de schimbătorul de viteze al modelului sport 300 SL. Trei dintre dopuri sunt din lemn vopsit și unul din oțel inoxidabil. Setul de patru dopuri este disponibil într-o cutie de cadou (dimensiune: aproximativ 21,5 x 15,5 x 5,5 cm).

Cod: B66955298 , Preţ: 271 lei

Setul de patru globuri de Crăciun Mercedes-Benz este o propunere clasică de cadou care nu se învecheşte niciodată. Globurile mate din sticlă aurie (aproximativ 7 cm diametru) au un logo strălucitor în formă de stea.

Cod: B66953079, Preţ: 95 lei


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot