Ford și Castrol dezvoltă împreună noi lubrifianți avansați pentru rețeaua oficială de reprezentanțe Ford din România

Castrol continuă să își consolideze parteneriatul pe termen lung cu Ford Motor Company în România lansând o gamă updatată de lubrifianți Ford-Castrol MAGNATEC dezvoltați de către cele două companii. Gama, inclusiv două noi formule cu tehnologie inovatoare DUALOCK, a fost dezvoltată pentru a oferi protecție non-stop la fiecare pornire.

Disponibil exclusiv prin reprezentanțele Ford, Ford-Castrol MAGNATEC este singurul ulei de motor recomandat de Ford. Noua gamă Ford-Castrol MAGNATEC are un nou branding, cu produse de dimensiuni mai mici, având ca obiectiv creșterea conștientizării clienților Ford din România.

Bazându-se pe mai mult de 20 de ani de dezvoltare Castrol MAGNATEC, cele mai noi produse Ford-Castrol oferă molecule inteligente care protejează motoarele împotriva uzurii, lipindu-se în mod specific de suprafețe și asigurând un strat suplimentar de protecție.

Noua gamă Ford-Castrol MAGNATEC include două noi formule care conțin noua tehnologie DUALOCK Castrol. Disponibilă în formulele 0W-30 D și 5W-20 E, DUALOCK a fost conceput pentru a proteja motoarele împotriva daunelor cauzate de opririle și pornirile dese.

Până la 75% din uzura motorului survine în timpul încălzirii*, iar cu numărul tot mai mare de mașini pe șosea, șoferii de astăzi pot opri și porni motorul de până la 18.000 de ori pe an. Noile molecule Castrol MAGNATEC DUALOCK aderă pe componentele critice ale motorului și între ele, formând un câmp de protecție rezistent, care reduce în mod considerabil, cu până la 50%, atât uzura provocată de încălzire, cât și cea provocată de porniri-opriri.

Toți lubrifianții Castrol MAGNATEC din Europa sunt certificați ca fiind neutri din punctul de vedere al emisiilor de carbon, de către BS PAS2060.

Lubrifianții Castrol au fost furnizați pentru prima dată companiei Ford în 1914, iar parteneriatul de pionierat a subliniat o serie de și realizări tehnologice și în domeniul sporturilor cu motor, de la victoria incontestabilă la Campionatul Mondial de Raliuri din 1979, la fiabilitatea continuă a motorului Ecoboost de 1,0 litri, care a câștigat prestigiosul premiu „Motorul internațional al anului” pentru 2 ani consecutiv.

Parteneriate cu producătorii de vehicule

Castrol este un partener de încredere pentru mulți dintre principalii producători auto din lume pentru a alimenta din fabrică noile autovehicule și pentru a sprijini aceste autovehicule după ce ajung pe piața de post-vânzare. Peste o treime din noile autovehicule vândute în Europa în ultimul deceniu au utilizat lubrifianți Castrol la prima umplere (38%; Date LMC Automotive, perioada 2010-2019). În plus, doi din trei producători auto importanți aleg lichidele de transmisie Castrol, pentru a umple autovehiculele lor din fabrică (Date interne Castrol).

Castrol inovează continuu în strânsă colaborare cu o gamă de parteneri producători auto, precum și Ford, pentru dezvoltarea de fluide care satisfac cerințele tot mai exigente ale industriei auto.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot