Mercedes-Benz a susţinut echipa de tenis a României în meciurile din Cupa Davis

Mercedes-Benz, cu sprijinul Ţiriac Auto, a asigurat transportul în calitate de Maşină Oficială pentru echipa naţională de tenis în partida disputată contra Slovaciei în Cupa Davis, pentru calificarea în play-off-ul pentru Grupa Mondială. Echipa naţională a câştigat 2 din cele 5 meciuri disputate, punctele fiind aduse de către Marius Copil şi Adrian Ungur. Astfel, România va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

În calitate de parteneri oficiali ai întâlnirii desfășurată între România şi Slovacia, Mercedes-Benz România şi Ţiriac Auto au pus la dispoziția jucătorilor o gamă diversă de autovehicule, de la elegantele limuzine Clasa C şi Clasa E la modelele GLA, CLA şi ML, precum și spaţiosul Mercedes-Benz Vito.

În fiecare zi a competiţiei, publicul a admirat autovehicule Mercedes-Benz din Clasa S, alături de modelul GLA. Cu sprijinul Ţiriac Auto, cei prezenți au fost invitaţi să se înscrie la sesiuni de test-drive şi să afle mai multe informații despre modelele expuse.

Întâlnirea din Cupa Davis a fost deschisă de Kids` Day, un eveniment special dedicat micuţiilor pasionaţi de tenis. Timp de câteva ore, copii s-au bucurat de prezenţa căpitanului nejucător al echipei naţionale, Andrei Pavel, au schimbat mingi cu acesta şi au primit autografe.

Partida dintre România şi Slovacia s-a desfășurat după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Prima zi de competiţie s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce Marius Copil şi-a adjudecat primul meci în faţă lui Norbert Gombos, iar Adrian Ungur a fost învins de către Martin Klizan. Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă de cuplul Andrej Martin/Igor Zelenay, iar în ultima zi, tenismenul Adrian Ungur l-a învins pe Norbert Gombos şi Marius Copil a fost întrecut de Martin Klizan. În urma rezultatului înregistrat, Slovacia s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar România va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

Pentru echipa României au servit jucătorii Adrian Ungur - locul 199 ATP, Marius Copil - locul 180 ATP, Horia Tecău - locul 5 ATP la dublu, şi Florin Mergea - locul 7 ATP la dublu, alături de căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel.

De partea cealaltă, echipa Slovaciei a fost formată din jucătorii Martin Klizan - locul 38 ATP şi 101 la dublu, Norbert Gombos - locul 126 ATP, Andrej Martin - locul 181 ATP, Igor Zelenay - locul 100 ATP la dublu, conduşi de căpitanul nejucător Miloslav Mecir.

Sprijinul oferit Cupei Davis readuce în prim plan strategia Mercedes-Benz de a susţine competiţiile sportive desfăşurate în România. Mai mult, la începutul anului 2014, compania a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito pentru a fi permanent la dispoziția lor.

Ţiriac Auto este unul dintre principalii parteneri Mercedes-Benz, având centre autorizate de vânzari şi service Mercedes-Benz în diferite locaţii din ţară: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Bacău, Oradea şi Piteşti. Ţiriac Auto face parte din Grupul Ţiriac, ce reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro.

 


Autor: Alexandra BurduleaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

My Burberry Blush, un parfum intens feminin

Parfumul feminin Burberry My Burberry Blush este ca o grădină londoneză dimineața, când, treptat, în ciripit de păsărele, se trezesc delicatele flori englezești, în prima lumină a zilei, pe măsură... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot