Mercedes-Benz a susţinut echipa de tenis a României în meciurile din Cupa Davis

Mercedes-Benz, cu sprijinul Ţiriac Auto, a asigurat transportul în calitate de Maşină Oficială pentru echipa naţională de tenis în partida disputată contra Slovaciei în Cupa Davis, pentru calificarea în play-off-ul pentru Grupa Mondială. Echipa naţională a câştigat 2 din cele 5 meciuri disputate, punctele fiind aduse de către Marius Copil şi Adrian Ungur. Astfel, România va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

În calitate de parteneri oficiali ai întâlnirii desfășurată între România şi Slovacia, Mercedes-Benz România şi Ţiriac Auto au pus la dispoziția jucătorilor o gamă diversă de autovehicule, de la elegantele limuzine Clasa C şi Clasa E la modelele GLA, CLA şi ML, precum și spaţiosul Mercedes-Benz Vito.

În fiecare zi a competiţiei, publicul a admirat autovehicule Mercedes-Benz din Clasa S, alături de modelul GLA. Cu sprijinul Ţiriac Auto, cei prezenți au fost invitaţi să se înscrie la sesiuni de test-drive şi să afle mai multe informații despre modelele expuse.

Întâlnirea din Cupa Davis a fost deschisă de Kids` Day, un eveniment special dedicat micuţiilor pasionaţi de tenis. Timp de câteva ore, copii s-au bucurat de prezenţa căpitanului nejucător al echipei naţionale, Andrei Pavel, au schimbat mingi cu acesta şi au primit autografe.

Partida dintre România şi Slovacia s-a desfășurat după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Prima zi de competiţie s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce Marius Copil şi-a adjudecat primul meci în faţă lui Norbert Gombos, iar Adrian Ungur a fost învins de către Martin Klizan. Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă de cuplul Andrej Martin/Igor Zelenay, iar în ultima zi, tenismenul Adrian Ungur l-a învins pe Norbert Gombos şi Marius Copil a fost întrecut de Martin Klizan. În urma rezultatului înregistrat, Slovacia s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar România va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

Pentru echipa României au servit jucătorii Adrian Ungur - locul 199 ATP, Marius Copil - locul 180 ATP, Horia Tecău - locul 5 ATP la dublu, şi Florin Mergea - locul 7 ATP la dublu, alături de căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel.

De partea cealaltă, echipa Slovaciei a fost formată din jucătorii Martin Klizan - locul 38 ATP şi 101 la dublu, Norbert Gombos - locul 126 ATP, Andrej Martin - locul 181 ATP, Igor Zelenay - locul 100 ATP la dublu, conduşi de căpitanul nejucător Miloslav Mecir.

Sprijinul oferit Cupei Davis readuce în prim plan strategia Mercedes-Benz de a susţine competiţiile sportive desfăşurate în România. Mai mult, la începutul anului 2014, compania a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito pentru a fi permanent la dispoziția lor.

Ţiriac Auto este unul dintre principalii parteneri Mercedes-Benz, având centre autorizate de vânzari şi service Mercedes-Benz în diferite locaţii din ţară: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Bacău, Oradea şi Piteşti. Ţiriac Auto face parte din Grupul Ţiriac, ce reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro.

 


Autor: Alexandra BurduleaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot