Mercedes-Benz România a condus cei mai apreciați artiști din România pe Green Carpet la Media Music Awards

Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a Media Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Romȃnia. Dan Bitman, Smiley, Connect-R sau Andra și-au făcut apariția pe Green Carpet în automobile Mercedes-Benz. Andra a primit trofeul Fans Like Award din partea Mercedes-Benz Romania, artista fiind declarată cel mai iubit artist român.

Pe 3 septembrie, în Sibiu, Mercedes-Benz România i-a condus pe cei mai importanți artiști ai momentului pe Green Carpet la Gala Media Music Awards, ediția a patra. În calitate de Mașină Oficială a evenimentului, Mercedes-Benz a pus la dispoziția celebrităților prezente la gală deplasări confortabile, sigure și luxoase la bordul elegantelor autoturisme Clasa A, Clasa C, Clasa E și Clasa V.

Media Music Awards aduce în prim plan și premiază artiștii care au avut cele mai multe difuzări la radio și la TV în ultimele 12 luni, conform statisticilor realizate de Media Forest.

Mercedez-Benz România a apreciat și premiat cel mai iubit artist român, oferind trofeul ”Fans Like Award” solistei Andra, care a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind una dintre cele două categorii la care publicul poate vota. La acest eveniment de amploare din Sibiu, desfășurat pe o scenă amplasată în Piața Mare, au luat parte peste 60.000 de spectatori.

Cu toții apreciem un playlist bun pentru drumurile lungi, iar artiștii nominalizați la Media Music Awards se regăsesc pe listele tuturor iubitorilor de călătorii, scurte sau lungi. Ne bucurăm că am fost alături de cei care ne înveselesc drumurile către destinație și îi felicităm pe toți câștigătorii și, în mod special, pe Andra pentru premiul ”Fans Like Award”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz România.

Dan Bitman, Smiley, Connect-R, Raluca, Andreea Bălan, Voltaj, Elena Gheorghe și What‘s UP sunt doar câteva vedete care au coborât din autoturismele Mercedes-Benz pe Green Carpet.

Mercedes-Benz Clasa A, precum și cele mai recente modele, autoturismele Clasa E, Clasa V și Clasa C, au fost la dispoziția vedetelor și organizatorilor pentru ca aceștia să beneficieze de confort și siguranță în fiecare moment. În plus, modelele Mercedes-Benz – Clasa GLA și Clasa C – au fost expuse în Piața Mare din Sibiu pentru ca cei prezenți să le poată studia în detaliu dotările şi funcţionalităţile.

”Pulsul” noii generații de mașini este reprezentat  de Mercedes-Benz Clasa A, transmițând emoţii puternice prin design sau prin motorizările foarte performante. De asemenea, Mercedes-Benz Clasa C este un model de referinţă pentru segmentul său, ce dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un simbol al confortului, rafinamentului şi eleganţei.

Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefinește conceptul de autovehicul multifuncţional, setând noi standarde în segmentul din care face parte datorită design-ului și inovaţiilor prezente în premieră la bord. Mercedes-Benz Clasa E reprezintă combinația ideală între confort şi eleganţă, completată de un design impresionant şi un interior luxos.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

 


Autor: Alexandra BurduleaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot