Mercedes-Benz România a condus cei mai apreciați artiști din România pe Green Carpet la Media Music Awards

Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a Media Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Romȃnia. Dan Bitman, Smiley, Connect-R sau Andra și-au făcut apariția pe Green Carpet în automobile Mercedes-Benz. Andra a primit trofeul Fans Like Award din partea Mercedes-Benz Romania, artista fiind declarată cel mai iubit artist român.

Pe 3 septembrie, în Sibiu, Mercedes-Benz România i-a condus pe cei mai importanți artiști ai momentului pe Green Carpet la Gala Media Music Awards, ediția a patra. În calitate de Mașină Oficială a evenimentului, Mercedes-Benz a pus la dispoziția celebrităților prezente la gală deplasări confortabile, sigure și luxoase la bordul elegantelor autoturisme Clasa A, Clasa C, Clasa E și Clasa V.

Media Music Awards aduce în prim plan și premiază artiștii care au avut cele mai multe difuzări la radio și la TV în ultimele 12 luni, conform statisticilor realizate de Media Forest.

Mercedez-Benz România a apreciat și premiat cel mai iubit artist român, oferind trofeul ”Fans Like Award” solistei Andra, care a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind una dintre cele două categorii la care publicul poate vota. La acest eveniment de amploare din Sibiu, desfășurat pe o scenă amplasată în Piața Mare, au luat parte peste 60.000 de spectatori.

Cu toții apreciem un playlist bun pentru drumurile lungi, iar artiștii nominalizați la Media Music Awards se regăsesc pe listele tuturor iubitorilor de călătorii, scurte sau lungi. Ne bucurăm că am fost alături de cei care ne înveselesc drumurile către destinație și îi felicităm pe toți câștigătorii și, în mod special, pe Andra pentru premiul ”Fans Like Award”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz România.

Dan Bitman, Smiley, Connect-R, Raluca, Andreea Bălan, Voltaj, Elena Gheorghe și What‘s UP sunt doar câteva vedete care au coborât din autoturismele Mercedes-Benz pe Green Carpet.

Mercedes-Benz Clasa A, precum și cele mai recente modele, autoturismele Clasa E, Clasa V și Clasa C, au fost la dispoziția vedetelor și organizatorilor pentru ca aceștia să beneficieze de confort și siguranță în fiecare moment. În plus, modelele Mercedes-Benz – Clasa GLA și Clasa C – au fost expuse în Piața Mare din Sibiu pentru ca cei prezenți să le poată studia în detaliu dotările şi funcţionalităţile.

”Pulsul” noii generații de mașini este reprezentat  de Mercedes-Benz Clasa A, transmițând emoţii puternice prin design sau prin motorizările foarte performante. De asemenea, Mercedes-Benz Clasa C este un model de referinţă pentru segmentul său, ce dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un simbol al confortului, rafinamentului şi eleganţei.

Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefinește conceptul de autovehicul multifuncţional, setând noi standarde în segmentul din care face parte datorită design-ului și inovaţiilor prezente în premieră la bord. Mercedes-Benz Clasa E reprezintă combinația ideală între confort şi eleganţă, completată de un design impresionant şi un interior luxos.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

 


Autor: Alexandra BurduleaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot