Fiți din nou romantici, călătoriți în Malta!

Oricât de mult ne-am dori ca viața de cuplu să fie mereu roz, experiențele au dovedit că ”basmul” își mai pierde din romantism o dată cu trecerea timpului.        

La fel de adevărat este însă, că există destule metode pentru a reface apropierea într-o relație, iar cea mai simplă și mai plăcută dintre ele este: călătoria. Iar dacă destinația aleasă este una romantică, precum Insula Malta, vă veți întoarce acasă cu multă poftă de viață.

Cele mai multe cupluri, indiferent de vârstă, și-ar dori să fie mereu în vacanță, pentru că așa nu s-ar certa niciodată. Obosiți de alergătură, muncă, stres și sentimentul ăla apăsător că n-o mai scoți la capăt, care te face să-ți verși nervii acasă, cu toții avem nevoie de o ”fugă” într-un loc care poate aprinde ori reaprinde ”focul” chiar și acolo unde s-ar crede că nu mai e nici o scânteie.

Un astfel de loc este și Insula de Miere, așa cum este supranumită frumoasa Malta, pentru că aici poți găsi soare, mare, locuri de plimbare pe uscat sau pe apă, restaurante romantice și orașe pline de tihnă, în care turiștii se pot bucura din plin de relaxare.

De-a lungul celor 20 ani de când ducem turiști în Malta, am avut mii de cupluri proaspăt căsătorite, dar și oameni aflați la zeci de ani distanță de ziua căsătoriei. Toți s-au întors acasă din vacanță, ca după o săptămână de miere, mult mai zâmbitori, mai liniștiți, mai relaxați. Au mers în excursii cu plimbare, plajă și cine pe malul mării, au fost în croazieră în jurul Maltei și s-au bucurat de frumusețea tradițiilor din Insula Gozo, iar din acest an vor avea parte de noi și noi experiențe frumoase”, a spus Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel.

Potrivit acestuia, o astfel de vacanță costă de la 299 de lei/ loc în cameră dublă și include transport cu avionul București-Malta-București, cazare în Hotelul Bella Vista 4*, din stațiunea Qawra, mic dejun și cină.

Ce poți face în Insula de Miere

Trebuie să începi vizita în Malta cu plimbare, plajă și o cină în satul pescăresc Marsaxlokk! ”În prima zi petrecută în Malta, le oferim turiștilor clipe de relaxare ṣi o perspectivă generală asupra insulei. În această idee petrecem timpul traversȃnd insula principală din Nord spre Sud, făcȃnd mai multe popasuri: o oprire pentru fotografii la Popeye Village, la platoul de filmare unde a fost realizat musicalul „Popeye”, în 1980, relaxare pe cea mai frumoasă plajă naturală din Malta, Golden Bay, apoi o cină tradițională malteză în cel mai vechi ṣi vestit sat pescaresc din Sudul Maltei”, susține reprezntantul malta.ro.

Cu o istorie de două milenii, cȃnd bărcile fenicienilor au acostat aici, dar cu legături chiar ṣi cu istoria Romȃniei, Marsaxlokk oferă o atmosferă aparte: portul este populat de bărci colorate, decorate cu însemne păgȃne ṣi simboluri creṣtine, satul conservă farmecul trecutului, dar nu ascunde nici cicatricele dobȃndite în urma perseverenței omului în fața mării.

Turul Maltei pe mare este, de asemenea, o excursie relaxantă care vă va dezvălui frumusețea falezelor, grotelor ṣi porturilor malteze. În timpul croazierei din jurul Maltei veți avea parte de un prȃnz all inclusive la bordul navei, cȃnd  aceasta va fi ancorată în faimoasa Lagună Albastră din insula Comino.

Tot aici veți avea ocazia să înotați în cea mai cristalină apă a Mediteranei ṣi să vă bucurați de soare pentru aproximativ 3 ore. Pe insula aproape nelocuită puteți merge însă, chiar și la o plimbare. La întoarcere veți regreta, cu siguranță, că trebuie să debarcați!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot