Sănătoși în România

Anul pe care îl trăim nu are comparație. E unic. Irepetabil. La fel ca și mine, la fel ca și tine. Suntem diferiți și speciali. Anul acesta, timpul curge altfel. Noi suntem altfel. Facem alegeri mai înțelepte sau, uneori, mai puțin. Anul acesta, vacanța are un alt înțeles. Vrem să o trăim, să o savurăm, să ne bucurăm din plin din ea. În 2020, mulți dintre noi aleg să redescopere România. Să se facă bine în România.

În vara aceasta, te invităm la Băile Herculane, “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”, locul unde puterea vindecatoare a apelor termale întâlnește prospețimea unică a aerului ionizat. De ce tocmai aici? Pe Valea magică a Cernei?

Iată și explicația. În puține locuri din România, istoria și legendele se împletesc și sunt atât de prezente până în zilele noastre, ca la Herculane. Și nu multe stațiuni balneare cu băi termale din lume au trecut prin momente de glorie precum orășelul de Valea Cernei, locul numit de regi și conducători de imperii,  “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”.

Unde să te oprești în popasul tău de sănătate la Herculane? Încearcă Afrodita Resprt & Spa by Bacolux Hotels. Aici, la centrul de sănătate Herculum Spa, poți simți moștenirea istoriei și desăvârșirea terapiilor balneare cu ajutorul specialiștilor balneologi, resurselor naturale și dotărilor medicale.

Te invităm la Herculum Spa ca să îți regăsești sănătatea. Vino să te faci bine în România. Repară. Recuperează. Reechilibrează. Poți alege între pachete integrate de tratamente balneare personalizate pentru afecțiuni respiratorii, reumatice, dermatologice și ginecologice.

Cum beneficiezi de tratamente?

Poți opta pentru oferta Sanitatem, un pachet de tratament balnear cu durata sejurului de cinci, șapte, 10 sau 14 nopți, care îți oferă demipensiune sau pensiune completă, 3 terapii/zi prescrise de medicul specialist și acces la HERCULUM SPA, unde găsești cinci tipuri de saună (saunele cu aromaterapie, infraroșu și sare de himalaya, saună umedă), piscină de înot, jacuzzi cu apă sărată, bazin cu calciu și magneziu, sală de fitness. 

Ce terapii fac diferența?

Sănătatea este azi cea mai prețioasă. Și am văzut asta cu toții în ultimele 4 luni. Azi, fiecare luptă cum poate pentru starea lui de bine și pentru imunitatea sa. La Herculane, procedurile terapeutice de la Afrodita Resort includ ședințe de electroterapie de 8-15 minute cu ultrasunete/unde scurte/microunde, curenți diadinamici, aerosoli/laser termoterapie, ionizari și termocuvertă. Hidrotermoterapiile sunt băile cu sulf, infuziile de plante, dușurile subacvale, băile galvanice precum și împachetările cu termogel, drenajul limfatic și elongațiile. 

Te asteptam cu drag la Afrodita Resort & Spa!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot