„Succesul la îndemâna ta”, un ghid despre cum să reușești în industria cosmetică de Lydia Sarfati

Cartea Lydiei Sarfati „Succesul la îndemâna ta” a fost lansată în România pe 28 octombrie 2015 în cadrul evenimentului „Back to the Source” de către compania Professional Brands Marketing&Distribution, distributor al brandului Repêchage în România, sub patronajul Serviciului Comercial al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti.

Lydia Sarfati, Fondator și CEO Repêchage, este pionier în domeniul esteticii în S.U.A. Brandul cosmetic creat de aceasta, REPÊCHAGE, este printre liniile cosmetice profesionale de top din S.U.A. Ingredientul cheie îl constituie Algele Marine. FOUR LAYER FACIAL® este tratamentul semnătură al brandului. Acesta presupune aplicarea de straturi succesive de mască pe bază de Alge Marine și masca minerală cu rol de întinerire, tonifiere și fermitate. De asemenea, REPÊCHAGE promovează un concept original denumit FACIAL BAR, prin care tratamentele de cosmetică pătrund în salonul de coafură. Acestea sunt tratamente profesionale expres care durează aproximativ 30 de minute sau chiar mai puțin și care pot fi făcute simultan cu alte servicii în salon (vopsit, coafat, manichiură/pedichiură etc.).

Cartea Lydiei Sarfati „Succesul la îndemâna ta” este un ghid despre cum să reușești în una dintre cele mai importante industrii de frumusețe: industria cosmetică și de SPA. Lydia Sarfati împărtășește din experiența ei tipsuri de business, statistici, idei și date despre cum să îți construiești un plan de afaceri inovator.

Un manager de salon sau SPA care vrea să exceleze are nevoie să știe cum să livreze servicii fenomenale, cum să își atragă și cum să își păstreze clienții. De aceea, în cartea sa „Succesul la îndemâna ta”, Lydia Sarfati dezvăluie secretele succesului personal de care se bucură în aceasta industrie a frumuseții.

Lydia Sarfati, Fondator și Președinte Repêchage, își prezintă povestea cu sinceritate și autenticitate. Ea recunoaște că este împlinită, însă nu îi este teamă să menționeze începuturile ei umile de cosmeticiană în New York care au adus-o la statutul de azi.

Munca ei susținută a ajutat-o să dețină o companie de succes la nivel internațional, dar totodată să ajungă la conducerea unor organizații de succes din lumea SPA-ului. Azi, Sarfati este Director la Intercoiffure North America Skin Care & Spa Council și Președinte la CIDESCO USA.

În 2015, Lydia Sarfati este un lider internațional în domeniul cosmeticii și totodată consultant de Spa pentru destinații de top din întreaga lume. Conceptul sau, denumit Spa de Beauté, este în prezent utilizat în saloanele din toată lumea. Acesta este completat de inovația Lydiei Sarfati – Facial Bar – un concept de tratamente faciale express cu rezultate instantanee şi vizibile.

Lydia Sarfati a stabilit standardele îngrijirii profesionale în domeniul esteticii în SUA. Metoda sa de îngrijire a pielii este practicată azi de esteticieni de top din întrega lume și este predată în peste 200 de școli americane și la nivel mondial.

„Fii gata şi fii pregătită! Drumul către succes nu este uşor, dar merită cu siguranță.”Lydia Sarfati, Fondator și CEO Repêchage


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot