„The Big Trip” // „Aventură în natură”, animația care cucerește toate generațiile

Filmul „The Big Trip // “Aventură în natură” este o simpatică poveste de animație, care va cuceri publicurile de toate vârstele, fiind plină de aventură, neprevăzut, personaje unuși-unu și foarte mult umor.

Aventura începe cu o barză cam dezorientată, care pleacă de la centrul de livrări copii și, aiurită cum e, încurcă adresele și sfârșește prin a lăsa un pui de urs panda fix la casa Ursului Brun, în loc să-l ducă familiei Urșilor Panda.

Din acest moment Ursul Brun se vede pus într-o mare încurcătură, neștiind cum să gestioneze cel mai bine apariția “coletului”. Și cum el este genul care întotdeauna face lucrurile așa cum trebuie, e clar că nu poate accepta greșeala berzei și lăsa lucrurile să își urmeze cursul. Așa că decide să organizeze o adevărată expediție pentru a livra copilul părinților săi de drept, familia Panda.

Și cum un asemenea demers nu se face de unul singur, Ursul antamează și un prieten în această aventură. E vorba de vecinul său, Iepurele sălbatic, mereu în căutare de neprevăzut. Cum toți avem cel puțin un prieten dornic de aventură, știm deja ce urmează: e clar că traseul lor nu va fi nicidecum unul lin și previzibil.

În drumul lor, cei doi îi întâlnesc pe Lupul laș, Pelicanul vorbăreț, Tigrul romantic și se confruntă cu numeroase pericole și încercări, care mai de care mai amuzante și extraordinare, aproape ca într-un basm.

La capătul imprevizibilei călătorii, așa cum era de așteptat, totul se termină cu bine, iar, în cele din urmă, copilul este livrat la adresa corectă, rezolvând amuzanta încurcătură.

Filmul “The Big Trip // Aventură în natură” este distribuit în cinematografele din România de Forum Film România și are premiera pe 30 august, fiind disponibil în format 3D, dublat.

Personaje unu’ și-unu’

MIK-MIK, ursul bine organizat, este, pur și simplu, un urs de treabă. Urăște dezordinea și oaspeții neinvitați. El este mizantropul.

OSCAR, poznașul numărul unu al pădurii, aventuros, pus mereu pe șotii, îi place să fie oaspetele neinvitat.

DUKE, cel mai lăudăros pelican de pe râu. Cea mai mare iubire a lui, în afară de pești, este să povestească câte în lună și în stele despre presupusele lui aventuri. El este personajul visător, fără griji.

JANUS, cel mai laș personaj al pădurii, lupul care se sperie de toate lucrurile din jurul lui.

AMUR, cel mai romantic tigru, recită versuri și visează să își găsească sufletul pereche.

Maimuțele, ajutoare cheie, iar pitonul, personajul negativ, fac „Aventura în natură” de neuitat.

Informații tehnice despre film:

De la scenaristul filmului „Madagascar” și designerul personajelor din „Animals United – Echipa Trăsniților”

Regizori: Vasiliy Rovenskiy & Natalya Nilova

Scenariu: Vasiliy Rovenskiy & Billy Frolick

SINOPSIS:

O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid.

 TRAILERE:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=y59kVqRa9_I

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=akqFyLm7ARY


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot