„The Big Trip” // „Aventură în natură”, animația care cucerește toate generațiile

Filmul „The Big Trip // “Aventură în natură” este o simpatică poveste de animație, care va cuceri publicurile de toate vârstele, fiind plină de aventură, neprevăzut, personaje unuși-unu și foarte mult umor.

Aventura începe cu o barză cam dezorientată, care pleacă de la centrul de livrări copii și, aiurită cum e, încurcă adresele și sfârșește prin a lăsa un pui de urs panda fix la casa Ursului Brun, în loc să-l ducă familiei Urșilor Panda.

Din acest moment Ursul Brun se vede pus într-o mare încurcătură, neștiind cum să gestioneze cel mai bine apariția “coletului”. Și cum el este genul care întotdeauna face lucrurile așa cum trebuie, e clar că nu poate accepta greșeala berzei și lăsa lucrurile să își urmeze cursul. Așa că decide să organizeze o adevărată expediție pentru a livra copilul părinților săi de drept, familia Panda.

Și cum un asemenea demers nu se face de unul singur, Ursul antamează și un prieten în această aventură. E vorba de vecinul său, Iepurele sălbatic, mereu în căutare de neprevăzut. Cum toți avem cel puțin un prieten dornic de aventură, știm deja ce urmează: e clar că traseul lor nu va fi nicidecum unul lin și previzibil.

În drumul lor, cei doi îi întâlnesc pe Lupul laș, Pelicanul vorbăreț, Tigrul romantic și se confruntă cu numeroase pericole și încercări, care mai de care mai amuzante și extraordinare, aproape ca într-un basm.

La capătul imprevizibilei călătorii, așa cum era de așteptat, totul se termină cu bine, iar, în cele din urmă, copilul este livrat la adresa corectă, rezolvând amuzanta încurcătură.

Filmul “The Big Trip // Aventură în natură” este distribuit în cinematografele din România de Forum Film România și are premiera pe 30 august, fiind disponibil în format 3D, dublat.

Personaje unu’ și-unu’

MIK-MIK, ursul bine organizat, este, pur și simplu, un urs de treabă. Urăște dezordinea și oaspeții neinvitați. El este mizantropul.

OSCAR, poznașul numărul unu al pădurii, aventuros, pus mereu pe șotii, îi place să fie oaspetele neinvitat.

DUKE, cel mai lăudăros pelican de pe râu. Cea mai mare iubire a lui, în afară de pești, este să povestească câte în lună și în stele despre presupusele lui aventuri. El este personajul visător, fără griji.

JANUS, cel mai laș personaj al pădurii, lupul care se sperie de toate lucrurile din jurul lui.

AMUR, cel mai romantic tigru, recită versuri și visează să își găsească sufletul pereche.

Maimuțele, ajutoare cheie, iar pitonul, personajul negativ, fac „Aventura în natură” de neuitat.

Informații tehnice despre film:

De la scenaristul filmului „Madagascar” și designerul personajelor din „Animals United – Echipa Trăsniților”

Regizori: Vasiliy Rovenskiy & Natalya Nilova

Scenariu: Vasiliy Rovenskiy & Billy Frolick

SINOPSIS:

O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid.

 TRAILERE:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=y59kVqRa9_I

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=akqFyLm7ARY


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Cadouri parfumate de Crăciun de la Notino

Decembrie este luna cadourilor, așa că daca vrei să dăruiești persoanelor dragi ceva cu adevărat spectaculos, Notino vine cu idei de cadouri minunate ce nu vor da greș pentru că sunt concepute pentru ... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot