Brutăria PAUL de la Romană devine Bistro

Lanțul de brutării PAUL aduce clienților încă un motiv să vină în unitatea aflată în Piața Romană, din București, oferindu-le o nouă experiență: brutăria se transformă în Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei, toate având savoarea à la française.

Noul Bistro le oferă clienților un cadru autentic franțuzesc, perfect pentru a servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată. Mai mult, atmosfera, tipică bistro-urilor pariziene, va transforma fiecare moment al clienților, care vor alege să se răsfețe cu preparatele din meniu, într-o experiență culinară inedită și plină de rafinament.

La mai puțin de 3 luni de la inaugurarea primului PAUL Bistro din România, aducem acest concept și în unitatea din Piața Romană. Ne-a bucurat deschiderea cu care au primit clienții noul concept de Bistro, așa că nu puteam decât să le oferim încă un loc inedit pentru experiențe culinare în stil franțuzesc”, a spus Ovidiu Albu, Administrator, PAUL România.

Preparatele din meniul Bistro sunt o reuniune a celor mai fine și sofisticate gusturi și arome franțuzești. Meniul le aduce clienților specialități rafinate precum pulpă de rață confiată - Confit de canard, file de cod la grătar - Cabillaud Royal de Méditerranée sau preparate din vrăbioară - Pièces de Bœuf.

Totodată, în meniu se regăsesc salate, sandwich-uri tradiționale, marca PAUL, printre care Hamburgois Bœuf și Tartine Crevettes sau platouri cu gustări reci, toate având ingrediente proaspete și savuroase. Mai mult, clienții pot opta pentru un desert specific franțuzesc, precum Crème Brulée, Crêpe sau Gaufre, servit alături de o băutură pe bază de cafea, din gama „Nos Boissons Fraîches et Chaudes” din meniul Bistro.

Astfel, PAUL își invită clienții în Bistro din Piața Romană, într-o atmosferă relaxantă și plăcută, asemenea bistro-urilor din Franța, pentru diversitatea produselor din meniu. Conceptul PAUL Bistro a fost adus pentru prima dată în România în martie 2018, în locația de la Universitate, din București.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Premiere cinematografice pentru vara 2018 propuse de Ro Image 2000

[caption id="attachment_9843" align="aligncenter" width="508"]                                           sursa foto: usualroutine.com[/caption] Vara s-a instalat confortabil și gândul ne fuge tot m... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot