Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov atrage turiștii prin design premium, istorie și experiențe sofisticate

Amplasat în inima centrului istoric al  orașului, Radisson Blu Aurum Brașov s-a deschis în luna octombrie pe amplasamentul fostului Palat al Telefoanelor de pe Bd. Eroilor din Brașov. Vechea clădire, construită în anii 1930 și aflată într-un grad avansat de degradare a fost reabilitată și transformată într-o destinație atractivă, care integrează elemente vizuale și povești din istoria orașului, într-un spațiu sofisticat, cu finisaje și servicii premium. 

Hotelul atrage deja turiști din Statele Unite, Marea Britanie, Orientul Mijlociu sau German

Trattoria dela Nanna a lansat noul meniu

Bucătăria italienească este recunoscută în lumea întreagă pentru rețetele pline de savoare, arome și, mai ales, suflet. Nu doar ingredientele de calitate, alese cu mare grijă, dar și rețetele păzite cu strășnicie de generații fac din mâncarea italienească o experiență gastronomică de neegalat. Și nimeni, absolut nimeni în întreaga Italia nu gătește mai bine decât nonna, bunica care știe toate secretele bucătăriei fără de cusur, care toarnă iubire in fiecare fel de mâncare și are grijă să ducă mai departe tradițiile și rețetele moștenite de la bunica ei

McDonald’s aduce trei noi sandvișuri fresh în meniul de mic dejun, pentru dimineți cu poftă de viață

McDonald’s în România a introdus trei noi sandvișuri în ediție limitată: Morning McPuișor, Deli Turkey și Deli Salmon. Noile vedete din meniul de mic dejun McDonald’s conțin carne de pui, jambon de curcan sau somon afumat în combinații savuroase, cu ingrediente atent selecționate. În plus, sandvișurile Deli Turkey și Deli Salmon sunt preparate cu ouă proaspete, de proveniență ecologică de la Familia Toneli, unicul furnizor local acreditat de McDonald’s în România pentru categoria de produs „ou”.

„Știm cât d

Noul Big Sub Meatball Marinara poate fi găsit acum în toate restaurantele SUBWAY®

Următoarea dată când ți-e foarte foame și vrei ceva la îndemână, ușor de mâncat to-go, încearcă ultimul sendviș lansat de Subway®. Gândit pentru lunile reci, Big Sub Meatball Marinara nu e doar un sendviș, ci o masă caldă care poate concura lejer cu una pregătită acasă.

Restaurantele Subway® sunt deja cunoscute pentru Sub-urile Americane, wrap-urile și salatele personalizabile până în cele mai mici detalii. Cu toate acestea, Subway® oferă în fiecare sezon noi produse în faimosul meniu Big Sub, create în colaborar

Smokăreală deschide sezonul experiențelor texane în București

Smokăreală, restaurantul cu specific Texas BBQ de pe strada Mendeleev 33, întâmpină toamna cu o serie de experiențe noi inspirate din bucătăria texană. 

Începând din luna octombrie, introducem Smokăreală de Pește în fiecare săptămână. Tipuri diferite de pește precum biban, dorada, dar și fructe de mare, gătite încet timp de câteva ore la smoker vor fi prezente săptămânal. Meniul va fi anunțat în social media, iar cantitățile sunt limitate.

Noul meniu versatil Poli Chinese Street Food

Un teritoriu vast cu o istorie milenara sustine acea diversitate culinara ce intrece toate asteptarile. Poli Chinese Street Food echilibreaza gusturile cu metode de preparare consemnate in China de sute de ani.

Varietate? Bifat. Prospetime? Bifat. Noul meniu Poli se prezinta din aceasta vara ca o experienta gastronomica inedita, in stil asiatic.

S-a deschis DOGU în ParkLake Shopping Center

DOGU este un brand românesc care a pătruns pe piață pentru prima dată la sfârșitul lui 2021 prin deschiderea unui restaurant în sector 1, având o ascensiune rapidă în rândul iubitorilor de fastfood care caută alternative mai sigure în ceea ce privește conținutul preparatelor pe care le consumă. 

În cursul acestei săptămâni, DOGU și-a deschis ușile pentru prima dată într-un mall din București - Park Lake Shopping Center, iar sutele de persoane prezente încă de la deschidere fac dovada că oamenii

Chef Cezar Predescu lansează Caupona, un restaurant gastronomic care aduce în nordul Capitalei noua bucătărie românească contemporană, cu influențe din cultura italiană

În această primăvară, chef Cezar Predescu a lansat Caupona, un restaurant gastronomic care aduce în nordul Capitalei, în zona Primăverii, noua bucătărie românească contemporană, cu influențe din cultura italiană.

Caupona aduce în București o cultură gastronomică, un concept de restaurant centrat pe o atmosferă intimă (dezvoltat în perioada de pandemie, în care era foarte importantă distanțarea socială) și o bucătărie de produs care îmbină inovația, ingredientele premium și tehnicile moderne, unde totul se construiește în jurul clientulu

Experiența Red Angus Steakhouse, acum în Piața Amzei

Red Angus Steakhouse, unul dintre cele mai longevive restaurante de tip steakhouse din țară, anunță mutarea în Piața Amzei, din București, într-un spațiu nou, cu o capacitate de 80 de locuri la masă. Astfel, începând cu luna mai, localul care a fost fondat în 2010, în Centrul Vechi al Capitalei, își întâmpină oaspeții într-o nouă ambianță atrăgătoare, ce păstrează elementele de decor americane, cu care și-a cucerit și obișnuit publicul - motocicletele Harley Davidson, șeile de cowboy originale, ușile de hambar realizate din lemn refol

Amavi, restaurantul de care te vei îndrăgosti iremediabil!

Un spațiu cochet, aflat pe Calea Floreasca nr 60, și-a deschis larg porțile și brațele primitoare pe 9 septembrie 2021, pentru toți iubitorii de mâncare rafinată și atmosfera unei oaze de relaxare urbană intr-un ambient primitor si relaxant. Spațiul aerisit, creat cu atenție la detalii și rafinament, muzica lounge și preparatele internaționale, preponderent din bucătăria italiană, și selecția de vinuri foarte variată fac din Restaurantul Amavi, o locație premium ce trebuie vizitată neapărat. Meniul variat și mereu surprinzător a fost conceput de către un chef cu multă imaginație și cur


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Seturile cadou, o alegere inspirată

A oferi un cadou este o bucurie la fel de mare ca cea de a primi, dacă nu chiar și mai mare. Mie mi se par foarte potrivite pentru a fi dăruite seturile cadou, este foarte plăcut și util să ai mai

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot