Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

City Grill deschide Prăvălia lui Manuc, o băcănie cu produse tradiționale românești

Cei care iubesc produsele tradiționale românești, preparate corect și curat, după rețete vechi, sunt așteptați să treacă pragul Prăvăliei lui Manuc. Băcănia, deschisă în inima Capitalei, își așteaptă mușteriii cu gemuri și dulcețuri, zacuscă, dar și vinuri, mezeluri și brânzeturi. Spațiul deschis în continuarea Hanului lui Manuc invită și la degustare, dispunând de 45 de locuri.

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou spațiu al Grupului City Grill, aduce în centrul Capitalei produse tradiționale românești, fiind prima investiție a grupului în

Gregory's se extinde în Centrul Vechi din București și Băneasa Shopping City

Gregory’s, brandul numărul unu în Grecia în sectorul coffee & food snack, continuă să se extindă pe piața românească în două zone cheie ale Bucureștiului – Lipscani – Centrul Vechi și Băneasa Shopping City. Toate unitățile Gregory’s din România sunt operate în sistem franciză.

Gregory’s își propune să îmbine tradiția produselor autentice grecești cu noile tendințe alimentare. În perioada verii, Gregory’s oferă o gamă variată de specialități de cafea, deserturi și gustări cu un conținut ridicat de

Știai că astăzi este Ziua Internațională a Picnicului? Iată zece preparate culinare pe care să le încerci cu această ocazie

Astăzi sărbătorim una dintre cele mai îndrăgite activități din sezonul cald: picnicul. Cu această ocazie, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți propune zece preparate culinare din diferite bucătării ale lumii pe care să le încerci la următoarea ta ieșire la picnic.

1. Inspirată de bucătaria franțuzească, Quiche cu ton este o tartă sărată, ușoară și gustoasă, preparată cu ton, roșii, țelină, ouă, cremă proaspătă și brânză emmental, ideală pentru un prânz de vară în aer liber. O poți comanda de la restaurantul French

Restaurant Diplomat, un loc plin de istorie accesibil tuturor în zona de Nord a Bucureștiului

Săptămâna trecută a început pentru mai mulți bloggeri, influenceri și vedete într-un loc plin de istorie din zona de Nord a Bucureștiului, la Restaurant Diplomat. Locația este parte din cadrul Clubului Diplomatic, însă nu este o locație cu acces special, ci este la îndemâna oricui. Trebuie doar să îți dorești să servești o masă rafinată și gustoasă, iar Restaurantul Diplomat este o opțiune potrivită.

Giulia, Speak, Ștefania, Xonia, Lili Sandu, Silviu Tolu, Marisa Paloma, Andrei Vulpescu, Cristina Belciu, Andreea Perju, Deea Codrea, Ioana Vișan

S-a deschis ZENSUSHI Dorobanti

Intr-o zi frumoasa de mai, vedete si bloggeri din Bucuresti au participat la deschiderea noii terase Zen Sushi Dorobanti. Platourile de sushi au fost degustate aseară de Antonia, Giulia Anghelescu, Ada Condeescu, Alexandra Simion, Cristina Stefania, Silviu Tolu, Lili Sandu, Ramona Olaru, Sasha Lopez, Marisa Paloma, Andreea Stravoiu.

Povestea ZenSushi a inceput acum 10 ani si are la baza pasiunea pentru mancarea japoneza, pentru armonia gustului si pentru lucrurile facute corect.

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ Berarilor

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, aducând astfel o contribuție importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona Rahova –Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu. 

"Becker Brau este situat într-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potențial foarte mare de atragere

NOU: The Harp Bakery lanseaza preparate culinare pline de savoare

The Harp Bakery deschide sezonul de vara cu un format nou al meniului si produse noi pentru anotimpul calduros. Evenimentul de lansare a avut loc marti dimineata, unde invitatii s-au putut delecta cu bunatati.

Nicoleta Nuca, Giulia, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Gabriela Simion, Ionut Sava, Marian Craciun si multi altii s-au bucurat de un mic dejun copios.

Delicatese de post la Restaurant Savart

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană, lângă Ateneul Român, mai exact pe George Enescu, nr. 2-4.

Aici o poți întâlni pe chef Manuela Paraschivescu, care a absolvit prestigioasa Academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.

Recunoaștere internațională pentru Subway România

Subway®, cea mai mare rețea de proprietari de mici afaceri din lume și cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a recunoscut 35 de Agenți de Dezvoltare a Afacerilor (Business Development Agents) pentru realizările lor remarcabile la conferința anuală de Leadership ce a avut loc în Dallas.

Printre cei care au primit recunoașterea pentru munca lor se află și Rumen Radev, Subway Romania Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Premiul GUEST SERVICE EXCELLENCE a fost câștigat de patru echipe BDA care au în mod constant rezultate exc

Ce comandă cel mai des românii, atunci când ies la restaurant

Comportamentul de consum al românilor în zona de food a suferit modificări importante în 2018. Pe de-o parte, a crescut valoarea bonului de consum, iar pe de altă parte au fost observate creșteri substanțiale pe anumite segmente distincte ale pieței, se arată în cel mai nou studiu realizat de Hospitality Culture Institute.

Zona de delivery a explodat anul trecut, fiind segmentul din piață cu cea mai mare creștere. Astfel, în 2018, această zonă a -depasit 15% din totalul pieței de food.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot