Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Restaurant Galletto, gradina urbana unde te poți bucura de gustul cocoșelului de munte, din Valle Spluga

Restaurantul Galletto emană o atmosferă caldă. Are palmieri înalți, mese lungi și mobilier cozy. Te simți însoțit pe tot parcursul șederii tale aici, chiar dacă mergi singur la restaurant, grație lui Galletto – un cocoșel crescut în mod tradițional, la ferme organice din Valle Spluga.

Galletto este vedeta meniului și este motivul principal al picturilor dispuse în exteriorul si interiorul restaurantului ce este amplasat pe Căderea Bastiliei, nr. 78, în locul vechiului Sangria.

Taco Bell deschide un nou restaurant în București, în Mega Mall, pe 30 noiembrie

Taco Bell a intrat pe piața din România în urmă cu aproape o lună, iar reacția fanilor a fost pe măsura așteptărilor. Vestea despre cel de-al doilea restaurant al brandului a fost anunțată încă de la lansarea din octombrie, în Băneasa Shopping City. Fanii au aflat atunci că acesta urma să se deschidă în noiembrie. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, va deschide restaurantul din Mega Mall pe 30 noiembrie, chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

Taco Bell, principalul lanț de restaurante de tip &b

Vedetele au sărbătorit Halloween-ul în stil elvețian la restaurantul "Mica Elveție"

Reputatul chef Jakob Hausmann, maestru în artă culinară, care a pus restaurantul "Mica Elveție" pe harta internațională a gastronomiei, a fost gazda unei petreceri speciale de Halloween, la care au fost invitate vedete cunoscute, bloggeri și jurnaliști, alături de familiile lor.

Restaurantul intim din Centrul Vechi al Capitalei a devenit neîncăpător pe 31 octombrie, când Dorin Chioțea, Eli Roman, împreună cu soțul și cel mic, Ramona Solomon, alături de familie, Simona și Rareș Dragomir, împreună cu copiii, și mulți alții au avut parte de o seară de n

SUBWAY® sărbătorește prima ediție a World Sandwich Day în România

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, celebrează, pe 3 noiembrie, prima ediție a World Sandwich Day în România, eveniment care, începând cu acest an, a devenit global, și pe care brandul are în plan să îl transforme într-o tradiție și pe plan local. În această zi, toți fanii brandului care vor veni în orice restaurant Subway®, între orele 12:00-20:00, și vor cumpăra un SUB de 15 cm și o băutură la dozator vor primi un SUB de 15 cm gratuit.

La fel ca în SUA și în alte țări selecta

Ceainăria Rendez-Vous din inima Piteștiului, un loc unde te simți ca Alice în Țara Minunilor

Ceaiul rămâne una dintre băuturile preferate, mai ales în zilele ploioase și înfrigurate de toamnă. În această periodă, cei mai mulți sunt în căutare de locuri primitoare, dar și cu cele mai aromate băuturi, iar in orasul Pitesti, pe strada Florariei la nr. 3A, gasesti un loc in care, de cum pasesti pragul, te simti ca Alice in Tara Minunilor.

Rendez-Vous este o ceainărie apreciată de tineri si nu numai. Luna aceasta s-a implinit un an de cand ceainaria Rendez-Vous din Pitesti si-a deschis portile in centrul orasului, cocheta ceainarie fiind nascuta din d

Kaufland România își deschide Food Court și inaugurează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale

Kaufland România își reinventează galeriile comerciale pentru chiriași și propune o experiență nouă de cumpărături. Compania creează prima sa zonă de Food Court și deschide un spațiu nou de cumpărături în exteriorul magazinului, după un concept de open mall.

Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, București, urmând ca acest concept să fie extins treptat și în alte magazine din rețea.  

Restaurantul 5 elemente – fusion perfect între gust și relaxare

Întotdeauna ne place să asezonăm mâncarea bună cu o doză sățioasă de voie bună, cu o atmosferă relaxantă și cu oameni dragi alături de care să transformam fiecare ieșire într-o amintire senzațională. Iar restaurantul 5 Elemente promite din plin acest fusion între mesele delicioase de inspirație asiatică și satisfacția garantată a unor ieșiri în oraș pe cinste.

Bucătăria chinezească, în autenticitatea ei, înseamnă mult mai mult decât fast food-urile cu specific regăsite la orice colț de stradă. Și a devenit din ce în ce mai greu să găseș

Noile arome tropicale și marine au ajuns în restaurantele Subway

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, întâmpină vara lui 2017 cu noile arome tropicale și marine, oferindu-le clienților din România o abordare diferită a sezonului cald. Începând cu 5 iulie 2017, fanii Subway vor putea explora adâncurile pline de mister ale oceanului, datorită combinației de ton și ardei jalapeno, precum și briza răcoritoare a insulelor tropicale, cu noul Coconut Ice Coffee.

Astfel, Subway vine cu o alternativă îndrăzneață și ceva mai picantă a popularului SUB cu ton, unul dintre cele mai bine v

SUBWAY: Apetitul românilor pentru arome noi este în creștere

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a lansat, la nivel regional, campania “Noile Povești din Orient,” ca urmare a interesului tot mai mare al consumatorilor, inclusiv al celor români, pentru explorarea unor noi tărâmuri și experimentarea unor noi arome. Pui Tikka și Falafel sunt SUB-urile vedetă ale campaniei, aducând în farfuriile românilor culorile intense și aromele vibrante din fermecătorul Orient. Chai Ice Coffee este un alt produs care se aliniază campaniei, în cadrul unei oferte limitate în resta

O cină dacică, la restaurantul La Bordei

Restaurantul La Bordei promovează, într-un mediu decorat cu materiale naturale și motive inspirate din folclor, un meniu tradițional românesc, dar și preparate dacice, puțin cunoscute. Meniul propus oaspeților a fost compus în principal din preparate de inspirație dacică, realizate după rețete documentate de Virgil Profeanu. 

Miercuri, 15 martie 2017, restaurantul La Bordei a reunit jurnaliști, bloggeri și influenceri din zona de lifestyle, pentru un experiment culinar.  Propunând un meniu inedit, compus în principal din preparate de i


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Cadouri parfumate pentru sărbătorile de iarnă

Dacă ar fi să mă întrebi pe mine ce cadou mi-aș dori de la Moș, ți-aș răspunde invariabil... și un parfum! Iar dacă e să fie și în set, m-ai cucerit definitiv! Un parfum nu va fi niciodată un cado... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot