Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Ce comandă cel mai des românii, atunci când ies la restaurant

Comportamentul de consum al românilor în zona de food a suferit modificări importante în 2018. Pe de-o parte, a crescut valoarea bonului de consum, iar pe de altă parte au fost observate creșteri substanțiale pe anumite segmente distincte ale pieței, se arată în cel mai nou studiu realizat de Hospitality Culture Institute.

Zona de delivery a explodat anul trecut, fiind segmentul din piață cu cea mai mare creștere. Astfel, în 2018, această zonă a -depasit 15% din totalul pieței de food.

St. Patrick’s Week la The Harp Irish Pub & Restaurant

Incepand de luni, 11 martie si pana duminica 17 martie, la The Harp Irish Pub & Restaurant va avea loc St. Patrick’s Week, o saptamana plina de evenimente muzicale si surprise din partea casei.

Ca in fiecare an, in aceasta perioada se petrece in stil irlandez cu bere buna, whiskey irlandez, preparate irlandeze delicioase, muzica specifica, dar si concerte inedite:

La Mama, 20 de ani de povești la colțul mesei

Cel mai longeviv lanț de restaurante din București, La Mama, împlinește azi 20 de ani de activitate într-o industrie aflată într-o criză fără precedent în ultimii 10 ani. Afacerea de succes a proprietarului Cătălin Mahu a început în februarie 1999, când a fost deschisă prima locație, ajungând astăzi la șase restaurante al căror prag l-au trecut aproape 15 milioane de clienți.

Rețeta succesului a pornit de la dorința antreprenorului de a mânca bine și pe săturate, ca la mama acasă, într-o atmosferă primitoare. Afacerea urmează să

Încă nu știi ce vei face de Revelion? The Harp Irish Pub, idee de petrecere cool

Toata lumea vorbeste in jurul tau de Revelion. Tu nu stii inca unde sa petreci noaptea dintre ani ? Sugestia noastra este simpla, dar super cool : The Harp Irish Pub, fix in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii. Este un pub irlandez, recunoscut pentru mancarea delicioasa, portiile mari si evenimentele cu muzica live din fiecare saptamana.

Pentru petrecerea dintre ani, organizatorii au pregatit un meniu vast, cu mancare si bautura, iar COMPANIA 7 vor fi capul distractiei. Servirea se va face direct la masa, de catre echipa de ospatari, pentru un plus de profesionalism si confort

Yasou, cea mai nouă destinație de casual dining din București

Yasou, cea mai nouă destinație culinară, care îmbină gusturile elene cu vibe-ul orașului, s-a deschis pe 8 decembrie, în zona Floreasca din București.

Yasou aduce clasicele rețete elene în inima Bucureștiului cosmopolit, reinterpretate pentru cei pe care gândul încă îi poartă la ultima vacanță în Grecia, dar și pentru cei care vor să redescopere aromele mediteraneene. Amplasat într-una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei, restaurantul întâmpină vizitatorii cu un design minimalist urban și spații intime, ideale pentru poveș

Late media lunch la Funky-Resto-Bar

Saptamana trecuta a avut loc celebrarea meniului de toamna-iarna de la Funky Resto Bar alaturi de invitati: food bloggers si vedete din Bucuresti. Pentru acest eveniment au fost pregatite cu emotie si bucurie preparate culinare specifice acestei perioade de catre bucatarul chef Cristian Calmus, care pot fi servite zi de zi in locatie.

Noutatile din acest meniu sunt: Salmon Sashimi, Beef Carpaccio, bruschete cu vita sau somon, salata de rata, salata cu creveti, salata Quinoa, salata cu sparanghel si branza de capra, Spaghetti Carbonara, Turkey Risotto, Vegetarian Risotto, somon la grat

foodpanda: McDonald's a fost restaurantul preferat al românilor în weekendul Centenarului Marii Uniri

Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, fast-food-ul s-a aflat pe primul loc în preferințele românilor în weekendul Centenarului Marii Uniri. Astfel, pe 1 și 2 decembrie, McDonald's a fost restaurantul preferat al clienților foodpanda, iar cele mai comandate meniuri au fost Big Mac, McChicken și Big Tasty.

Ce au comandat românii în weekend, în 2018?

Late Media Lunch at EMTE

Dacă ai auzit până acum de EMTE, cu siguranță te-ai întrebat de unde provine acest nume.

Misterul îl vom elucida chiar acum: eat, meet, taste, emotion.

JEEKA – Partenerul tău virtual în HoReCa

Într-o lume aflată în plină expansiune tehnologică, suntem cu toții în căutarea unor soluții cât mai eficiente de business, atât în legătură cu timpul, cât și cu personalul, promovarea, sau alte cheltuieli. O astfel de soluție este JEEKA – Partenerul tău virtual.

JEEKA este o aplicație. O platformă nouă și modernă care vine în sprijinul companiilor din domeniul HoReCa. Scopul acesteia este să reducă și chiar să elimine o parte din dificultățile și problemele cu care se confruntă, în activitatea lor zilnică, managerii de baruri, re

Late Media Lunch la BoulevardCafé

Dacă îți dorești să ieși, să deguști ceva delicios și să te relaxezi într-o locație exclusivistă din București, îți recomandăm să mergi la BoulevardCafé.

Aici au fost invitați săptămâna aceasta parte dintre vedetele și bloggerii din România, pentru a testa delicatesele culinare pregătite de bucătării locației.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Dar de primăvară

Deşi, calendaristic, primăvara a sosit, este destul de frig în dimineaţa aceasta de martie cu un vânt tăios ce pătrunde prin haine. Este aproape ora 9 şi oamenii aleargă spre serviciu sau fieca... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot