Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Cel de-al treilea restaurant Taco Bell în ParkLake Shopping Center

După Băneasa Shopping City și Mega Mall, din 12 iulie, Taco Bell îi invită pe fani să savureze produsele de inspirație mexicană și în restaurantul din ParkLake Shopping Center, din capitală. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați, această locaţie Taco Bell este rezultatul unei investiții de 400.000 de euro. Ajuns, astfel, la trei locații pe plan local, brandul sărbătorește acest moment alături de clienți, pe care îi așteaptă cu surprize instant în prima zi și cu o tombolă ce le poate aduce premii precum o cameră video GoPro, căști multimedia, boxe portabile și multe alt

Campania Flatbread – Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

Restaurantele Pizza Hut din întreaga țară au adus, anul acesta, o serie de noutăți pentru consumatori prin reamenajarea unor locații la nivel de design și prin introducerea unor produse noi în meniu. Totul pentru a oferi o experienţă completă celor care vizitează restaurantele Pizza Hut.

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piaţa de food service din România, restaurantele Pizza Hut si Pizza Hut Delivery aduc în atenţia consumatorilor un produs inedit, o pizza uşoară, cu blat subțire, de vară, şi ingrediente proaspete.

Gregory’s intră pe piața din România și deschide prima locație bazată pe conceptul de coffee & Greek deli

Gregory’s, cea mai mare rețea de locații de tip coffee & Greek deli din Grecia, anunță intrarea pe piața din România odată cu deschiderea unei unități în zona de nord a Bucureștiului. Unitatea, operațională de la începutul lunii iulie, pune la dispoziția clienților o varietate de produse, precum cafea și gustări realizate din ingrediente de calitate.

Deschiderea Gregory’s sub conceptul de coffee & Greek deli, din zona complexului rezidențial și de birouri UpGround din București, face parte din strategia grupului grec de expansiune a operațiunilor &icir

BistroMar, restaurantul cu cea mai bogată gamă de pește și fructe de mare, s-a deschis în Piața Floreasca

BistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv marca Alfredo Seafood, a fost inaugurat oficial pe data de 14 iunie, în cadrul unui eveniment inedit la care au participat numeroase vedete – cântăreți, prezentatori TV, actori, bloggeri din zona culinară, de modă și lifestyle – precum și oameni de afaceri. BistroMar este o afacere de familie, care îmbină cunoștințele și experiența de business ale fratilor Dărmănescu: Mihai Cristian Dărmănescu, fondatorul Alfredo Seafood, una dintre ce

Hop Garden, o nouă berărie în București

Joi seară, într-o atmosfera de petrecere, și-a deschis porțile berăria Hop Garden din București, pe Splaiul Unirii 225. Inaugurarea a avut loc la ora 19.30, în prezența a sute de invitați dar și a unei orchestre pe măsura localului: HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA.

Actionarii berăriei Hop Garden și al restaurantului Odeon din București, au creat un loc cu un design inedit, unde, pe lângă preparatele specifice unei berarii: burger, cârnați, mici, coaste, găsiți și salate sau alte preparate healthy.

Kayo Garden & Kayo Summer Club, rafinament și eleganță

Este poate cea mai spectaculoasa aparitie a verii! Este poate cea mai rafinata locatie din oras! Este poate locul de care o sa va indragostiti! Este Kayo! Kayo Garden & Kayo Summer Club se vor deschide pe data de 9 Iunie incepand cu orele 19.00.   Cu un design unic, realizat de prestigiosul arhitect italian Stefano Maria Pozzi, Kayo combina doua zone, Kayo Garden, care este o zona de restaurant si relaxare, unde meniul este format din preparate gourmet, preparate aparent simple la care s-a adaugat un stop de rafinament care sa le faca unice.   Pe langa atentia pentru det

Brutăria PAUL de la Romană devine Bistro

Lanțul de brutării PAUL aduce clienților încă un motiv să vină în unitatea aflată în Piața Romană, din București, oferindu-le o nouă experiență: brutăria se transformă în Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei, toate având savoarea à la française.

Noul Bistro le oferă clienților un cadru autentic franțuzesc, perfect pentru a servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată. Ma

Trattoria Buongiono Lido aduce gustul fin al Italiei la evenimente

În această primăvară, Trattoria Buongiorno Lido devine destinația ideală pentru evenimente corporate și private într-un spatiu rafinat, plin de istorie, situat în inima Bucureștiului. Gustul fin al Italiei este prezent în preparate delicioase semnate de Chef Ciprian Nicolescu, pentru a răsfăța papilele celor mai pretențiosi invitați.

Cu o istorie de aproape 100 ani, Casa Lido găzduiește azi Trattoria Buongiorno și se mândrește cu o arhitectură sofisticată, specifică începutului de secol XX.

Rotisserie Style Chicken, cel mai nou sortiment din meniul Subway

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, lansează în restaurantele sale din România un produs care face furori în America. Astfel, SUBWAY® le propune clienților săi o delicioasă experiență culinară.  

Rotisserie Style Chicken este cel mai nou sortiment din meniul Subway, preparat din pui fraged, rotisat, servit cu legume crispy și pâine proaspătă, cu valore nutritivă redusă, sub 400 de calorii, pentru un SUB de 15 centimetri. Interesul tot mai mare al consumatorilor pentru explorarea unor noi arome stă la baza lansării acest

Taco Bell lansează Monday Offer în restaurante și face #luneacalumea

Cine a spus că luni, nici iarba nu crește, a știut ce zice. Lunea nu lasă pe nimeni indiferent și, de obicei, este privită ca „oaia neagră” a săptămânii. Noua campanie Taco Bell, „Lunea unii se plâng, iar alții se descurcă”, se adresează celor care vor să schimbe lucrurile în favoarea lor, punându-le la dispoziție tool-uri prin care să-și facă #luneacalumea. Totul începe cu noul Monday Offer: oferta de luni le aduce fanilor un combo delicios de Griller Beefy sau Griller Chicken (la alegere), însoțit de o porție medie de Nachos sau car


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Sugar Town – Phenom Summer Collection by Jessica Cosmetics

Jessica Cosmetics lanseaza colectia de vara SUGAR TOWN. Trei lacuri de unghii stralucitoare, delicate si de lunga durata. Viata nu este perfecta, insa unghiile tale pot fi. Tot ce ai nevoie est... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot