Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Emilia Cremeria devine GIOELIA Cremeria Italiana și își stabilește sediul central în România

Emilia Cremeria, lanțul de magazine de înghețată artizanală, anunță un proces de rebranding în urma căruia devine GIOELIA Cremeria Italiana. În același timp, compania își stabilește sediul central al business-ului în România, iar Alexandru Sautner devine director comercial la nivel internațional.

Încă de la început, din 2010, compania și-a propus să îi facă pe oameni să se simtă ca acasă, aducându-le zâmbetul la fiecare experiență a gustului. Prin schimbarea numelui, această filozofie este transpusă și la nivelul brand-ului,

dabeef, noua destinație de experiential dining din București

Spreaduri mediteraneene, burger cu topping de foie gras, brânză coaptă și fripturi de vită savuroase sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care le poți testa în noul restaurant dabeef, din nordul Bucureștiului.

Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii. dabeef este restaurantul unui început de zi liniștit, al unui prânz care te va inspira, dar și locul perfect pentru o cină relaxantă cu prietenii sau familia.

Piața Negustorilor, restaurantul care învie atmosfera Bucureștiului interbelic

Aflat în centrul Capitalei și cu o suprafață de peste 200 de metri pătrați şi cu o terasă generoasă, Restaurantul Piața Negustorilor promite să devină un loc preferat de iubitorii bucătăriei românești, care sunt însă dispuși să accepte și câteva provocări din bucătăria internațională.

Restaurantul Casa Negustorilor, aflat chiar pe strada Negustori, a fost deschis pornind de la ideea investitorului de a crea un spațiu pentru cei care doresc să se simtă ca acasă. Costin Porojan își dorește ca toți cei ce-i trec pragul să formeze o comunitate, ca pe vremea c&aci

Faimosul restaurant cu influențe orientale Le Bab alege ca primă destinație internațională Calea Victoriei

De azi, poți degusta preparate culinare pregătite de un chef cu experiență în restaurante cu stele Michelin, chiar pe calea Victoriei 12A. Le Bab București s-a deschis în centrul capitalei și aduce bucătăria gourmet cu influențe orientale aproape de tine.

Povestea restaurantului Le Bab

City Grill deschide Prăvălia lui Manuc, o băcănie cu produse tradiționale românești

Cei care iubesc produsele tradiționale românești, preparate corect și curat, după rețete vechi, sunt așteptați să treacă pragul Prăvăliei lui Manuc. Băcănia, deschisă în inima Capitalei, își așteaptă mușteriii cu gemuri și dulcețuri, zacuscă, dar și vinuri, mezeluri și brânzeturi. Spațiul deschis în continuarea Hanului lui Manuc invită și la degustare, dispunând de 45 de locuri.

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou spațiu al Grupului City Grill, aduce în centrul Capitalei produse tradiționale românești, fiind prima investiție a grupului în

Gregory's se extinde în Centrul Vechi din București și Băneasa Shopping City

Gregory’s, brandul numărul unu în Grecia în sectorul coffee & food snack, continuă să se extindă pe piața românească în două zone cheie ale Bucureștiului – Lipscani – Centrul Vechi și Băneasa Shopping City. Toate unitățile Gregory’s din România sunt operate în sistem franciză.

Gregory’s își propune să îmbine tradiția produselor autentice grecești cu noile tendințe alimentare. În perioada verii, Gregory’s oferă o gamă variată de specialități de cafea, deserturi și gustări cu un conținut ridicat de

Știai că astăzi este Ziua Internațională a Picnicului? Iată zece preparate culinare pe care să le încerci cu această ocazie

Astăzi sărbătorim una dintre cele mai îndrăgite activități din sezonul cald: picnicul. Cu această ocazie, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți propune zece preparate culinare din diferite bucătării ale lumii pe care să le încerci la următoarea ta ieșire la picnic.

1. Inspirată de bucătaria franțuzească, Quiche cu ton este o tartă sărată, ușoară și gustoasă, preparată cu ton, roșii, țelină, ouă, cremă proaspătă și brânză emmental, ideală pentru un prânz de vară în aer liber. O poți comanda de la restaurantul French

Restaurant Diplomat, un loc plin de istorie accesibil tuturor în zona de Nord a Bucureștiului

Săptămâna trecută a început pentru mai mulți bloggeri, influenceri și vedete într-un loc plin de istorie din zona de Nord a Bucureștiului, la Restaurant Diplomat. Locația este parte din cadrul Clubului Diplomatic, însă nu este o locație cu acces special, ci este la îndemâna oricui. Trebuie doar să îți dorești să servești o masă rafinată și gustoasă, iar Restaurantul Diplomat este o opțiune potrivită.

Giulia, Speak, Ștefania, Xonia, Lili Sandu, Silviu Tolu, Marisa Paloma, Andrei Vulpescu, Cristina Belciu, Andreea Perju, Deea Codrea, Ioana Vișan

S-a deschis ZENSUSHI Dorobanti

Intr-o zi frumoasa de mai, vedete si bloggeri din Bucuresti au participat la deschiderea noii terase Zen Sushi Dorobanti. Platourile de sushi au fost degustate aseară de Antonia, Giulia Anghelescu, Ada Condeescu, Alexandra Simion, Cristina Stefania, Silviu Tolu, Lili Sandu, Ramona Olaru, Sasha Lopez, Marisa Paloma, Andreea Stravoiu.

Povestea ZenSushi a inceput acum 10 ani si are la baza pasiunea pentru mancarea japoneza, pentru armonia gustului si pentru lucrurile facute corect.

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ Berarilor

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, aducând astfel o contribuție importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona Rahova –Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu. 

"Becker Brau este situat într-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potențial foarte mare de atragere


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot