Cele mai noi articole din categoria Restaurante
1 2 3 > Ultima ›Un Smart Kit pe zi sau un produs KFC pe minut. Noua campanie Smart Menu vine cu peste 80.000 de premii #pebune pentru fani
Ofertă specială, marele premiu și câștigători - așa se poziționează de cele mai multe ori campaniile promoționale pentru consumatori. Dar ce se întâmplă cu necâștigătorii? KFC relansează la început de an campania Smart Menu, care aduce în atenția fanilor unele dintre cele mai îndrăgite produse ale brandului, împreună cu o promoție #pebune.
Prin înscrierea în campanie, fanii brandului au șansa de a câștiga dintre urmatoarele premii:
Franciza DAbo Doner deschide primul restaurant românesc
Franciza DAbo Doner, deţinută de sibianul Dan Paştiu, continuă planurile de expansiune la nivel internațional și deschide primul restaurant românesc de fast-food din Londra. Acesta este amplasat chiar lângă stadionul Wembley.
După mai bine de 50 de unități deschise în peste 30 de orașe din România și două restaurante inaugurate în Ungaria, DAbo Doner taie panglica celui de-al treilea restaurant de peste hotare: DAbo Doner UK. Inițiativa de a deschide un restaurant DAbo în Londra a venit chiar de la unul dintre francizații din rețeaua DAbo, care a dus id
Mâncarea delicioasă coboară direct din nori – Ce este The Cloud Kitchen și cum te poți bucura de noul concept inedit lansat în București în fiecare zi
Un nou model de restaurant a fost deschis în România, adaptat perfect nevoilor actuale ale consumatorilor – The Cloud Kitchen. Noul proiect inedit este disponibil doar pentru comenzi online și se adresează publicului familiarizat cu zona de food delivery, public care are un stil de viață ce se desfășoară într-un ritm alert, dar care își dorește servicii calitative, rapide și o gamă variată de preparate culinare proaspete pe care le poate comanda din același loc de încredere.
Bucătăria The Cloud Kitchen reunește 4 sub-branduri cu identități di
Auchan oferă restaurantelor închise suport în promovarea livrărilor la domiciliu
În semn de solidaritate pentru restaurantele care au fost nevoite să își sisteze activitatea în această perioadă, Auchan, împreună cu partenerii săi, centre comerciale, demarează o acțiune de susținere a acestora încurajându-și clienții să comande online de la restaurantele preferate din galeriile și centrele comerciale în care sunt prezente magazinele Auchan.
Astfel, Auchan prezintă pe site-ul său o listă variată de recomandări de restaurante, scopul acestei acțiuni fiind acela de a le ajuta să își continue activitatea prin livrările la domi
McDonald’s lansează inițiativa Pai la Cerere
McDonald’s anunță lansarea inițiativei „Pai la Cerere”, care se desfășoară în toate restaurantele sale din România. De la finalul lunii octombrie, angajații McDonald’s oferă paie pentru băuturi exclusiv la cererea clienților, cu scopul de a încuraja consumatorii să renunțe la consumul paielor de plastic, excepție făcând anumite băuturi, precum shake-urile, limonadele și frappe-urile de la McCafé, dar și comenzile de la McDrive, unde toate băuturile vor fi oferite cu paie. De asemenea, atunci când aleg să comande prin McDelivery, clie
AmRest sărbătorește un an de Burger King în România. Compania a deschis șase noi restaurante într-un singur an
Burger King România, operat de către AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, a împlinit un an pe piața din România. După ce a inaugurat trei noi restaurante numai în luna septembrie, Burger King România se poate lăuda cu atingerea tuturor obiectivelor strategice, inclusiv cu deschiderea unui restaurant în plină stare de urgență – Burger King Universitate.
În primul an, conform planului strategic, Burger King a deschis șase noi restaurante. În plus, compania a integrat într-un timp
McDonald’s dublează distracția în această toamnă cu Double Big Mac
McDonald’s întâmpină toamna cu mai mult chef de distracție și mai mult din gustul iconic prin lansarea noului produs în ediție limitată Double Big Mac. Big Mac este unul dintre produsele preferate ale consumatorilor din lumea întreagă și, de-a lungul timpului, românii s-au putut bucura de mai multe variante ale celebrului burger lansat în 1967.
În 2018, cu ocazia aniversării a 50 de ani de Big Mac, McDonald’s a sărbătorit printr-o ediție specială și a unor monede de colecție, McCoin, iar în 2019 a fost lansat în exclus
foodpanda îți recomandă 6 preparate specifice bucătăriei mexicane pe care să le încerci de Ziua Națională a Mexicului
Astăzi, de Ziua Națională a Mexicului, foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți recomandă șase preparate culinare care te vor introduce într-o lume plină de condimente și arome specifice bucătăriei mexicane. Cu o istorie îndelungată, care a parcurs civilizații și epoci încărcate de evenimente care și-au lăsat amprenta asupra sa, bucătăria mexicană este în prezent una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate bucătării din întreaga lume, mai ales de pasionații de mâncăruri picante.
Celebrul sos mexican guacamole pr
AmRest deschide un nou restaurant Burger King în România în Promanda Mall București
La doar câteva luni de la deschiderea restaurantului Burger King din zona Piața Universității, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide un nou restaurant în București. Noul restaurant Burgr King se află în zona de nord a Bucureștiului, în incinta Promenda Mall.
Ca parte a strategiei pe termen lung de a crea o rețea de restaurante care leagă cele mai importante zone ale Bucureștiului, Burger King își continuă planul de extindere și începe operațiunile în cel de-al patrulea restaurant.
Franciza românească de 50 de restaurante DAbo: “Restricțiile Guvernului sunt pe cale să îngroape industria HoReCa. Clienții își cumpără la pachet și mănâncă pe stradă sau pe trotuar, unde apucă, iar noi stăm cu mesele strânse și ne uităm la ei”
Reprezentanții DAbo vorbesc despre impactul reglementărilor Guvernului asupra industriei HoReCa și despre ce au însemnat cele 5 luni de pandemie pentru o franciză românească cu peste 50 de restaurante. Aceștia susțin că, în ciuda eforturilor lor de a găsi cele mai bune căi pentru a depăși această situație, deciziile în segmentul HoReCa sunt mult prea dure și nu fac altceva decât să îngroape industria.
HoReCa traversează o criză fără precedent, după închiderea localurilor, în martie, atunci când a fost instituită starea de urgență. &Icir
1 2 3 > Ultima ›
Blogurile BonCafe
Isteria dietelor
Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste totI'm good or not!?
Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se numeste de regula in societate normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua din ce mi se intimpla ;ma tem cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste totMaria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse
Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași
... Citeste totCu ce te îmbraci de cutremur?
În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot
Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar
Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste totPrietenii mei, barbatii
Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste totOamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off
(the English version is available just after the Romanian one)
Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot