Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

New menu Fall/Winter 2018-2019 la The Harp Irish Pub

Saptamana a inceput cu noi delicatese culinare in cadrul unui eveniment organizat de The Harp Irish Pub. Norocosi au fost bloggerii si influencerii invitati la eveniment, pentru a gusta din preparatele noi ale locatiei si pentru a oferi verdictul.

The Harp Irish Pub  este o locatie primitoare, unde intotdeauna te asteapta o echipa de oameni zambitori si calzi, un meniu vast, o bere rece, un whisky aromat sau un cocktail aventuros. Doza zilnica de cofeina este completata de un meniu bogat de preparate din cafea, iar in orice moment al zilei poti savura retete uimitoare de preparate gat

Subway® celebrează World Sandwich Day în România printr-un concurs inedit între Dorian Popa și Alina Eremia

O zi dedicată în întregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul! Pentru al doilea an consecutiv, Subway sărbătorește în România World Sandwich Day cu o ofertă de nerefuzat, un SUB sandwich GRATUIT de 15 centimetri la unul cumpărat, și o competiție pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist între Alina Eremia și Dorian Popa.

Cele două vedete îndrăgite de milioane de români se vor afla sâmbătă, 3 noiembrie, în restaurantele Subway din București, magazinul Cocor (Dorian), și Brașov, magazinul Coresi (Alina)

Studiu Grup City Grill: Mâncarea tradițională românească, mâncarea preferată pentru 66.2% dintre bucureșteni

74% dintre bucureșteni iau masa în oraș cel puțin o data pe săptămână, localurile preferate sunt puburile, terasele, restaurantele din centrul orașului, iar cei mai mulți își doresc să mănânce preparate tradiționale românești, arată un studiu al Grupului City Grill.

Grupul City Grill, cel mai important grup local de restaurante și cafenele, a realizat un amplu studiu privind obiceiurile de luat masa ale clienților din București. Potrivit acestuia, românii ies destul de des în oraș, iar mâncarea pe care o preferă în general este de altf

PHOENICIA HOTELS a inaugurat Mandaloun – Lebanese cuisine

Pe 15 octombrie, zona de Nord a capitalei a îmbrăcat haine de sărbătoare pentru că, cel mai mare lanţ hotelier din România – Phoenicia Hotels – a inaugurat cu fast noul restaurant Mandaloun – cu specific libanez şi international.

Cei peste 300 de invitati la eveniment au aflat aseară ce înseamnă ospitalitatea libaneză pentru Phoenicia Hotels, în timp ce au degustat preparatele delicioase pregatite de către bucătari pricepuţi în gastronomia orientală şi internatională.

Kaufland România a redeschis pop-up restaurantul gourmet

Kaufland România a redeschis pop-up restaurantul din București, situat pe str. George Constantinescu, nr. 2-4 (la Si Lounge, zona Pipera), care va sta deschis timp de două luni, de pe 8 octombrie 2018 și până pe 30 noiembrie 2018.

Cu meniuri speciale pentru prânz sau cină, fixe sau à la carte, clienții sunt așteptați la masă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 12:00 – 18:00 pentru prânz și 19:00 – 22:00 pentru cină.

Meniu nou la Joben Bistro Bucharest

Sarbatorind un an de la deschidere, Joben Bistro Bucharest isi schimba meniul si se intoarce la traditie.

Inspirat din bucataria autentica romaneasca, meniul aduce ce e mai bun din zone ca Bucovina, Maramures, Ardeal si Dobrogea. In urma unei colaborari incheiate cu Vale Putna, clientii se vor putea delecta cu preparate din peste facute in spiritul traditiei, cu grija si gust.

Un nou sezon de muzică LIVE la The Harp Irish Pub

Tu cand ai iesit ultima data intr-un bar cu muzica LIVE? The Harp Irish Pub da startul unui nou sezon muzical chiar saptamana aceasta alternand intre seri de chitara acustica, trupe de cover-uri sau seri de karaoke.

Programul lunii octombrie este urmatorul:

Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică

Când berea și mâncarea au o relație specială, fiecare masă în oraș se transformă într-o experiență culinară deosebită. Astfel, Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică, iar Măcelaru’, Brutaru’ și Beraru’ sunt noii săi eroi. Din cele mai bune ingrediente gătite simplu, s-a născut noul meniu, în care fiecare preparat este gandit pentru a răsfăța simțurile. Brutaru’, Măcelaru’ și Beraru’ fac echipă pentru a asigura gusturi desăvârșite și mâncăruri ce te poarta in destinatii interesante, pentru care să revii de

Cel de-al treilea restaurant Taco Bell în ParkLake Shopping Center

După Băneasa Shopping City și Mega Mall, din 12 iulie, Taco Bell îi invită pe fani să savureze produsele de inspirație mexicană și în restaurantul din ParkLake Shopping Center, din capitală. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați, această locaţie Taco Bell este rezultatul unei investiții de 400.000 de euro. Ajuns, astfel, la trei locații pe plan local, brandul sărbătorește acest moment alături de clienți, pe care îi așteaptă cu surprize instant în prima zi și cu o tombolă ce le poate aduce premii precum o cameră video GoPro, căști multimedia, boxe portabile și multe alt

Campania Flatbread – Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

Restaurantele Pizza Hut din întreaga țară au adus, anul acesta, o serie de noutăți pentru consumatori prin reamenajarea unor locații la nivel de design și prin introducerea unor produse noi în meniu. Totul pentru a oferi o experienţă completă celor care vizitează restaurantele Pizza Hut.

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piaţa de food service din România, restaurantele Pizza Hut si Pizza Hut Delivery aduc în atenţia consumatorilor un produs inedit, o pizza uşoară, cu blat subțire, de vară, şi ingrediente proaspete.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

La Mia Perla, întruchiparea olfactivă a perlei

Cunoașteți sentimentul acela de feminitate și încredere pe care îl aveți atunci când purtați o lenjerie de corp foarte frumoasă? În opinia mea, este exact sentimentul pe care ar trebui să-l transm... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot