Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Kaufland România își deschide Food Court și inaugurează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale

Kaufland România își reinventează galeriile comerciale pentru chiriași și propune o experiență nouă de cumpărături. Compania creează prima sa zonă de Food Court și deschide un spațiu nou de cumpărături în exteriorul magazinului, după un concept de open mall.

Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, București, urmând ca acest concept să fie extins treptat și în alte magazine din rețea.  

Restaurantul 5 elemente – fusion perfect între gust și relaxare

Întotdeauna ne place să asezonăm mâncarea bună cu o doză sățioasă de voie bună, cu o atmosferă relaxantă și cu oameni dragi alături de care să transformam fiecare ieșire într-o amintire senzațională. Iar restaurantul 5 Elemente promite din plin acest fusion între mesele delicioase de inspirație asiatică și satisfacția garantată a unor ieșiri în oraș pe cinste.

Bucătăria chinezească, în autenticitatea ei, înseamnă mult mai mult decât fast food-urile cu specific regăsite la orice colț de stradă. Și a devenit din ce în ce mai greu să găseș

Noile arome tropicale și marine au ajuns în restaurantele Subway

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, întâmpină vara lui 2017 cu noile arome tropicale și marine, oferindu-le clienților din România o abordare diferită a sezonului cald. Începând cu 5 iulie 2017, fanii Subway vor putea explora adâncurile pline de mister ale oceanului, datorită combinației de ton și ardei jalapeno, precum și briza răcoritoare a insulelor tropicale, cu noul Coconut Ice Coffee.

Astfel, Subway vine cu o alternativă îndrăzneață și ceva mai picantă a popularului SUB cu ton, unul dintre cele mai bine v

SUBWAY: Apetitul românilor pentru arome noi este în creștere

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a lansat, la nivel regional, campania “Noile Povești din Orient,” ca urmare a interesului tot mai mare al consumatorilor, inclusiv al celor români, pentru explorarea unor noi tărâmuri și experimentarea unor noi arome. Pui Tikka și Falafel sunt SUB-urile vedetă ale campaniei, aducând în farfuriile românilor culorile intense și aromele vibrante din fermecătorul Orient. Chai Ice Coffee este un alt produs care se aliniază campaniei, în cadrul unei oferte limitate în resta

O cină dacică, la restaurantul La Bordei

Restaurantul La Bordei promovează, într-un mediu decorat cu materiale naturale și motive inspirate din folclor, un meniu tradițional românesc, dar și preparate dacice, puțin cunoscute. Meniul propus oaspeților a fost compus în principal din preparate de inspirație dacică, realizate după rețete documentate de Virgil Profeanu. 

Miercuri, 15 martie 2017, restaurantul La Bordei a reunit jurnaliști, bloggeri și influenceri din zona de lifestyle, pentru un experiment culinar.  Propunând un meniu inedit, compus în principal din preparate de i

Prăjituri și ceaiuri servite cu stil la Ceainăriile Rendez-Vous

Ceainăriile Rendez-Vous sunt unele dintre cele mai frumoase și primitoare ceainării din București, Celor peste 250 de ceaiuri din meniul de la Rendez-Vous li s-au adăugat de-a lungul anilor peste 50 de sortimente de prăjituri Coffet, cărora, din experiență proprie, vă spun că nu le poți rezista. Dar, trebuie să vă convingeți personal!

Ceainăriile Rendez-Vous (Universitate și Floreasca) sunt unici importatori în România ai Casei de Ceai George Cannon, aflată deja la a șasea generație de degustători și producători. Proprietarul companiei, Oliver Scala, es

GRAM BISTRO, destinaţia perfectă pentru întâlniri de afaceri sau cu prietenii

Gram Bistro este locul in care preparatele gustoase, vinurile bune si oamenii de calitate isi dau intalnire si creeaza o atmosfera prietenoasa. Cei care aleg sa ia masa la GRAM, stiu ca vor avea parte nu doar de o experienta culinara desavarsita, ci si de o ambianta unica in Bucuresti.

Gram Bistro este pozitionat strategic parca, intr-o zona ce poate fi perceputa ca una de tranzit, intre Centru, traficul de pe strazi si metroul, dar si linistea ce se lasa seara.

Întâmpină noul an într-o atmosfera de poveste la Black & White New Year’s Eve 2017 la Premier Palace SPA Hotel

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelionul 2017! Pentru cei care au lasat pe ultimul moment decizia in ceea ce priveste petrecerea de Revelion, una dintre cele mai exclusiviste este, fara indoiala,  Black & White New Year’s Eve 2017 gazduit de Premier Palace SPA Hotel. Vestea buna este ca inca mai puteti rezerva unul dintre ultimele locuri disponibile.

Ce va ofera Premier Palace Spa Hotel? Un meniu de lux, open bar premium si entertainment de 5 stele.Pretul unui bilet este de 145 euro ( meniu VIP) la Royal Ballroom.

Uncle John deschide un restaurant în ParkLake Shopping Center

ParkLake își extinde zona de food court cu înca un restaurant - Uncle John. Uncle John este un brand ce a prins viață în 2015, din dorința proprietarilor de a oferi clientului experiența preparatelor gourmet pe care le regăsim în special în restaurantele cu sitting area.

Elementul de noutate pe care Uncle John îl aduce în ParkLake îl reprezintă prepararea fiecarui tip de mâncare la vedere în bucataria deschisă a restaurantului.

Lidl deschide porțile restaurantului La Iordache în Iași, odată cu Săptămâna Românească

Descoperă bunătățile tradiționale din Săptămâna Românească, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, în toate magazinele Lidl din țară și poți câștiga o excursie la Alba Iulia, oferită prin Lidl Tour. În plus, împreună cu cei mai experimentați bucătari, Lidl aduce faimosul restaurant de tip pop-up La Iordache și în Iași!

Bucătăria tradițional românească este ca un tezaur ale cărui comori trebuie descoperite. Acesta este motivul pentru care Lidl a pornit, acum un an, în căutarea rețetelor mai puțin știute, cu ajutorul tuturor


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

6 piese care nu trebuie să îţi lipsească din garderobă în noul sezon

Pentru că toamna nu întârzie să apară, tu ar trebui să începi să te pregăteşti. Descoperă care sunt tendinţele de toamnă în anul 2017 pe care le vei putea pune în aplicare încă de la sfârşitul ace... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot