Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

S-a deschis ZENSUSHI Dorobanti

Intr-o zi frumoasa de mai, vedete si bloggeri din Bucuresti au participat la deschiderea noii terase Zen Sushi Dorobanti. Platourile de sushi au fost degustate aseară de Antonia, Giulia Anghelescu, Ada Condeescu, Alexandra Simion, Cristina Stefania, Silviu Tolu, Lili Sandu, Ramona Olaru, Sasha Lopez, Marisa Paloma, Andreea Stravoiu.

Povestea ZenSushi a inceput acum 10 ani si are la baza pasiunea pentru mancarea japoneza, pentru armonia gustului si pentru lucrurile facute corect.

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ Berarilor

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, aducând astfel o contribuție importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona Rahova –Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu. 

"Becker Brau este situat într-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potențial foarte mare de atragere

NOU: The Harp Bakery lanseaza preparate culinare pline de savoare

The Harp Bakery deschide sezonul de vara cu un format nou al meniului si produse noi pentru anotimpul calduros. Evenimentul de lansare a avut loc marti dimineata, unde invitatii s-au putut delecta cu bunatati.

Nicoleta Nuca, Giulia, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Gabriela Simion, Ionut Sava, Marian Craciun si multi altii s-au bucurat de un mic dejun copios.

Delicatese de post la Restaurant Savart

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană, lângă Ateneul Român, mai exact pe George Enescu, nr. 2-4.

Aici o poți întâlni pe chef Manuela Paraschivescu, care a absolvit prestigioasa Academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.

Recunoaștere internațională pentru Subway România

Subway®, cea mai mare rețea de proprietari de mici afaceri din lume și cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a recunoscut 35 de Agenți de Dezvoltare a Afacerilor (Business Development Agents) pentru realizările lor remarcabile la conferința anuală de Leadership ce a avut loc în Dallas.

Printre cei care au primit recunoașterea pentru munca lor se află și Rumen Radev, Subway Romania Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Premiul GUEST SERVICE EXCELLENCE a fost câștigat de patru echipe BDA care au în mod constant rezultate exc

Ce comandă cel mai des românii, atunci când ies la restaurant

Comportamentul de consum al românilor în zona de food a suferit modificări importante în 2018. Pe de-o parte, a crescut valoarea bonului de consum, iar pe de altă parte au fost observate creșteri substanțiale pe anumite segmente distincte ale pieței, se arată în cel mai nou studiu realizat de Hospitality Culture Institute.

Zona de delivery a explodat anul trecut, fiind segmentul din piață cu cea mai mare creștere. Astfel, în 2018, această zonă a -depasit 15% din totalul pieței de food.

St. Patrick’s Week la The Harp Irish Pub & Restaurant

Incepand de luni, 11 martie si pana duminica 17 martie, la The Harp Irish Pub & Restaurant va avea loc St. Patrick’s Week, o saptamana plina de evenimente muzicale si surprise din partea casei.

Ca in fiecare an, in aceasta perioada se petrece in stil irlandez cu bere buna, whiskey irlandez, preparate irlandeze delicioase, muzica specifica, dar si concerte inedite:

La Mama, 20 de ani de povești la colțul mesei

Cel mai longeviv lanț de restaurante din București, La Mama, împlinește azi 20 de ani de activitate într-o industrie aflată într-o criză fără precedent în ultimii 10 ani. Afacerea de succes a proprietarului Cătălin Mahu a început în februarie 1999, când a fost deschisă prima locație, ajungând astăzi la șase restaurante al căror prag l-au trecut aproape 15 milioane de clienți.

Rețeta succesului a pornit de la dorința antreprenorului de a mânca bine și pe săturate, ca la mama acasă, într-o atmosferă primitoare. Afacerea urmează să

Încă nu știi ce vei face de Revelion? The Harp Irish Pub, idee de petrecere cool

Toata lumea vorbeste in jurul tau de Revelion. Tu nu stii inca unde sa petreci noaptea dintre ani ? Sugestia noastra este simpla, dar super cool : The Harp Irish Pub, fix in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii. Este un pub irlandez, recunoscut pentru mancarea delicioasa, portiile mari si evenimentele cu muzica live din fiecare saptamana.

Pentru petrecerea dintre ani, organizatorii au pregatit un meniu vast, cu mancare si bautura, iar COMPANIA 7 vor fi capul distractiei. Servirea se va face direct la masa, de catre echipa de ospatari, pentru un plus de profesionalism si confort

Yasou, cea mai nouă destinație de casual dining din București

Yasou, cea mai nouă destinație culinară, care îmbină gusturile elene cu vibe-ul orașului, s-a deschis pe 8 decembrie, în zona Floreasca din București.

Yasou aduce clasicele rețete elene în inima Bucureștiului cosmopolit, reinterpretate pentru cei pe care gândul încă îi poartă la ultima vacanță în Grecia, dar și pentru cei care vor să redescopere aromele mediteraneene. Amplasat într-una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei, restaurantul întâmpină vizitatorii cu un design minimalist urban și spații intime, ideale pentru poveș


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot