Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 < 1 2 3 4 >  Ultima ›

Prăjituri și ceaiuri servite cu stil la Ceainăriile Rendez-Vous

Ceainăriile Rendez-Vous sunt unele dintre cele mai frumoase și primitoare ceainării din București, Celor peste 250 de ceaiuri din meniul de la Rendez-Vous li s-au adăugat de-a lungul anilor peste 50 de sortimente de prăjituri Coffet, cărora, din experiență proprie, vă spun că nu le poți rezista. Dar, trebuie să vă convingeți personal!

Ceainăriile Rendez-Vous (Universitate și Floreasca) sunt unici importatori în România ai Casei de Ceai George Cannon, aflată deja la a șasea generație de degustători și producători. Proprietarul companiei, Oliver Scala, es

GRAM BISTRO, destinaţia perfectă pentru întâlniri de afaceri sau cu prietenii

Gram Bistro este locul in care preparatele gustoase, vinurile bune si oamenii de calitate isi dau intalnire si creeaza o atmosfera prietenoasa. Cei care aleg sa ia masa la GRAM, stiu ca vor avea parte nu doar de o experienta culinara desavarsita, ci si de o ambianta unica in Bucuresti.

Gram Bistro este pozitionat strategic parca, intr-o zona ce poate fi perceputa ca una de tranzit, intre Centru, traficul de pe strazi si metroul, dar si linistea ce se lasa seara.

Întâmpină noul an într-o atmosfera de poveste la Black & White New Year’s Eve 2017 la Premier Palace SPA Hotel

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelionul 2017! Pentru cei care au lasat pe ultimul moment decizia in ceea ce priveste petrecerea de Revelion, una dintre cele mai exclusiviste este, fara indoiala,  Black & White New Year’s Eve 2017 gazduit de Premier Palace SPA Hotel. Vestea buna este ca inca mai puteti rezerva unul dintre ultimele locuri disponibile.

Ce va ofera Premier Palace Spa Hotel? Un meniu de lux, open bar premium si entertainment de 5 stele.Pretul unui bilet este de 145 euro ( meniu VIP) la Royal Ballroom.

Uncle John deschide un restaurant în ParkLake Shopping Center

ParkLake își extinde zona de food court cu înca un restaurant - Uncle John. Uncle John este un brand ce a prins viață în 2015, din dorința proprietarilor de a oferi clientului experiența preparatelor gourmet pe care le regăsim în special în restaurantele cu sitting area.

Elementul de noutate pe care Uncle John îl aduce în ParkLake îl reprezintă prepararea fiecarui tip de mâncare la vedere în bucataria deschisă a restaurantului.

Lidl deschide porțile restaurantului La Iordache în Iași, odată cu Săptămâna Românească

Descoperă bunătățile tradiționale din Săptămâna Românească, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, în toate magazinele Lidl din țară și poți câștiga o excursie la Alba Iulia, oferită prin Lidl Tour. În plus, împreună cu cei mai experimentați bucătari, Lidl aduce faimosul restaurant de tip pop-up La Iordache și în Iași!

Bucătăria tradițional românească este ca un tezaur ale cărui comori trebuie descoperite. Acesta este motivul pentru care Lidl a pornit, acum un an, în căutarea rețetelor mai puțin știute, cu ajutorul tuturor

Parfum de flori de tei pe Terasa Norma Fine Dining

După deschiderea restaurantului din luna aprilie, NORMA Fine Dinning a deschis si terasa NORMA, un ambient perfect pentru recreere și relaxare. Deși este situată în cartierul Dorobanți, terasa NORMA este intimă, liniștită, stylish și primitoare și creează atmosfera potrivită pentru a savura în voie o cafea aromată alături de o un desert special creat pentru tine de către Chef Sidia Sissoko.

Chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef, este cel care pregătește bunătățile fine de la NORMA.

Preparate dacice și vinuri premiate la Bordei

Degustarea de preparate dacice și vinuri care a avut loc vineri seară la unicul restaurant dacic din București, La Bordei, ne-a demonstrat încă o dată că este adevarat. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Domeniul Coroanei Segarcea, furnizor al Casei Regale a României. Preparatele dacice unice și vinurile excepționale s-au dovedit a fi combinația ideală pentru o seară perfectă de vară.

Vara ne zâmbește anunțându-ne clipe magice, și odată ce am intrat în luna iunie nu e prea devreme să te decizi asupra vinului și felurilor de mâncare de care dorești

Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener exclusiv al KLM

Pukka Tukka, primul organic food bar din România, a încheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in, oferit tuturor persoanelor care aleg să călătorească spre București cu operatorul aerian olandez.

Pentru a identifica locația compatibilă cu pasagerii companiei, în care aceștia se pot bucura de o experiență culinară valoroasă, o echipă de reprezentanți ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală. În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucureștiului a fost ales ca recomandare exclusi

Media Brunch la NORMA Fine Dining cu chef Sidia Sissoko

NORMA Fine Dinning, restaurantul deschis recent in zona Dorobanti, a gazduit luni, 18 aprilie, Late Media Brunch, eveniment in cadrul caruia a fost prezentat un concept inovativ de cooking, dar si meniul ce poarta semnatura lui chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef.

NORMA propune o experienta culinara inedita, o experienta noua si robusta, prin retete si condimente adunate din colturi uitate ale lumii.

Restaurantul Fior Di Latte, un adevarat hostpot pentru bonvivants

De curând, în ultima zi de martie și o dimineaţă însorită de primăvară, vedete, influencers şi jurnalişti de top s-au întâlnit la un brunch-gourmet într-unul dintre cele mai apreciate restaurante din Bucureşti, Fior Di Latte, un adevărat hostpot pentru bonvivants.

Am onorat cu mare bucurie invitația Tatianei Ernuțeanu - PR Specialist, organizator și gazda acestui frumos eveniment, unanim recunoscută pentru rafinamentul și bunul său gust desăvârșit.


 < 1 2 3 4 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Cadouri parfumate pentru sărbătorile de iarnă

Dacă ar fi să mă întrebi pe mine ce cadou mi-aș dori de la Moș, ți-aș răspunde invariabil... și un parfum! Iar dacă e să fie și în set, m-ai cucerit definitiv! Un parfum nu va fi niciodată un cado... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot