Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Parfum de flori de tei pe Terasa Norma Fine Dining

După deschiderea restaurantului din luna aprilie, NORMA Fine Dinning a deschis si terasa NORMA, un ambient perfect pentru recreere și relaxare. Deși este situată în cartierul Dorobanți, terasa NORMA este intimă, liniștită, stylish și primitoare și creează atmosfera potrivită pentru a savura în voie o cafea aromată alături de o un desert special creat pentru tine de către Chef Sidia Sissoko.

Chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef, este cel care pregătește bunătățile fine de la NORMA.

Preparate dacice și vinuri premiate la Bordei

Degustarea de preparate dacice și vinuri care a avut loc vineri seară la unicul restaurant dacic din București, La Bordei, ne-a demonstrat încă o dată că este adevarat. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Domeniul Coroanei Segarcea, furnizor al Casei Regale a României. Preparatele dacice unice și vinurile excepționale s-au dovedit a fi combinația ideală pentru o seară perfectă de vară.

Vara ne zâmbește anunțându-ne clipe magice, și odată ce am intrat în luna iunie nu e prea devreme să te decizi asupra vinului și felurilor de mâncare de care dorești

Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener exclusiv al KLM

Pukka Tukka, primul organic food bar din România, a încheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in, oferit tuturor persoanelor care aleg să călătorească spre București cu operatorul aerian olandez.

Pentru a identifica locația compatibilă cu pasagerii companiei, în care aceștia se pot bucura de o experiență culinară valoroasă, o echipă de reprezentanți ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală. În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucureștiului a fost ales ca recomandare exclusi

Media Brunch la NORMA Fine Dining cu chef Sidia Sissoko

NORMA Fine Dinning, restaurantul deschis recent in zona Dorobanti, a gazduit luni, 18 aprilie, Late Media Brunch, eveniment in cadrul caruia a fost prezentat un concept inovativ de cooking, dar si meniul ce poarta semnatura lui chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef.

NORMA propune o experienta culinara inedita, o experienta noua si robusta, prin retete si condimente adunate din colturi uitate ale lumii.

Restaurantul Fior Di Latte, un adevarat hostpot pentru bonvivants

De curând, în ultima zi de martie și o dimineaţă însorită de primăvară, vedete, influencers şi jurnalişti de top s-au întâlnit la un brunch-gourmet într-unul dintre cele mai apreciate restaurante din Bucureşti, Fior Di Latte, un adevărat hostpot pentru bonvivants.

Am onorat cu mare bucurie invitația Tatianei Ernuțeanu - PR Specialist, organizator și gazda acestui frumos eveniment, unanim recunoscută pentru rafinamentul și bunul său gust desăvârșit.

Restaurantul Blue Fig a fost deschis în România

Pe 17 martie, a avut loc evenimentul de deschidere a restaurantului-lounge Blue Fig, locaţie ce va fi şi club în serile de weekend, oferind un meniu diversificat alcătuit din preparate cu specific internaţional şi cocktailuri delicioase.

Antonia a fost invitatul special, susţinând un concert acustic, iar atmosfera a fost animată de magicianul Verdini şi DJ Dragoş Vulgaris. La eveniment au fost prezente VIP-uri precum Andreea Mantea, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Ușurelu, Zoli Toth, Mario Fresh, Lino etc.

Lidl i-a surprins pe români cu un restaurant de tip pop-up, deschis în perioada 9-13 martie

Se spune că istoria micilor începe odată cu istoria faimosului restaurant La Iordache, locul în care se reuneau scriitori, ziariști și artiști renumiți ai Bucureștilor. După zeci de ani de când s-au tras obloanele locantei, Lidl a redeschis porțile restaurantului pentru 5 zile, din dorința de a le oferi românilor posibilitatea de a se bucura de preparatele din gama Cămara Noastră.

Pentru că românii merită să fie surprinși cu experiențe unice și pentru că Lidl, prin noua campanie – „Meriți să fii surprins”, asta își propune, s-a născut p

S-a deschis Asiatic Restaurant & Bufet, restaurant cu specific asiatic

Aseara, 7 martie, incepand cu ora 19, toata presa si numeroase vedete indragostite de bucataria asiatica, au luat parte la evenimentul dedeschidere a celui mai mare restaurant chinezesc din Romania, Asiatic Restaurant & Bufet, pe Calea Vitan 11.

Artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adda si Adina Postelnicu, gimnasta Sandra Izbasa, criticul de film Irina Margareta Nistor, actritele Cristina Cioran si Crina Matei sunt doar o parte dintre invitatii VIP ai evenimentului de aseara.

Brasserie Cotroceni, un spațiu autentic pentru gurmanzi

Brasserie Cotroceni a luat fiinta in baza conceptului de eclectism si aduce diferite doctrine intr-unul singur. Rezultatul sfideaza banalul cu ajutorul unui concept inovativ de fusion cooking un urban-contemporan. Localul se afla situat intr-o zona incarcata de istorie, intr-un cartier boem al Capitalei. Restaurantul il gasim pe strada Ernest Djuvara nr.3, in imediata vecinatate a Gradinii Botanice.

Brasserie Cotroceni reuseste sa imbine cu stil caramida alba a peretilor cu ziarele inserate inteligent in meniu, burlanele de inox cu elemente decorative din lemn curat.    

Blatul CROWN, răsfăț regesc la Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery anunță reintroducerea în meniu a blatului CROWN, începând cu luna noiembrie a acestui an. CROWN este una dintre cele mai apreciate inovații pe care Pizza Hut Delivery le-a dezvoltat de-a lungul timpului în materie de blaturi, având pe margine 12 bile umplute cu brânză tartinabilă asezonată cu usturoi.

Fanii brandului pot alege blatul CROWN pentru orice rețetă de pizza medie din meniu, adăugând doar 6 lei în plus la prețul pizzelor pe blat Tradițional.


 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Splendida Magnolia Sensuel by BVLGARI

Eu ador brandurile de lux, cum ar fi BVLGARI, pentru că, indiferent de ceea ce produc, fie îmbrăcăminte, bijuterii sau parfumuri, le pasă cu adevărat de produsul finit. BVLGARI este probabil unul ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot