Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Recunoaștere internațională pentru Subway România

Subway®, cea mai mare rețea de proprietari de mici afaceri din lume și cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a recunoscut 35 de Agenți de Dezvoltare a Afacerilor (Business Development Agents) pentru realizările lor remarcabile la conferința anuală de Leadership ce a avut loc în Dallas.

Printre cei care au primit recunoașterea pentru munca lor se află și Rumen Radev, Subway Romania Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Premiul GUEST SERVICE EXCELLENCE a fost câștigat de patru echipe BDA care au în mod constant rezultate exc

Ce comandă cel mai des românii, atunci când ies la restaurant

Comportamentul de consum al românilor în zona de food a suferit modificări importante în 2018. Pe de-o parte, a crescut valoarea bonului de consum, iar pe de altă parte au fost observate creșteri substanțiale pe anumite segmente distincte ale pieței, se arată în cel mai nou studiu realizat de Hospitality Culture Institute.

Zona de delivery a explodat anul trecut, fiind segmentul din piață cu cea mai mare creștere. Astfel, în 2018, această zonă a -depasit 15% din totalul pieței de food.

St. Patrick’s Week la The Harp Irish Pub & Restaurant

Incepand de luni, 11 martie si pana duminica 17 martie, la The Harp Irish Pub & Restaurant va avea loc St. Patrick’s Week, o saptamana plina de evenimente muzicale si surprise din partea casei.

Ca in fiecare an, in aceasta perioada se petrece in stil irlandez cu bere buna, whiskey irlandez, preparate irlandeze delicioase, muzica specifica, dar si concerte inedite:

La Mama, 20 de ani de povești la colțul mesei

Cel mai longeviv lanț de restaurante din București, La Mama, împlinește azi 20 de ani de activitate într-o industrie aflată într-o criză fără precedent în ultimii 10 ani. Afacerea de succes a proprietarului Cătălin Mahu a început în februarie 1999, când a fost deschisă prima locație, ajungând astăzi la șase restaurante al căror prag l-au trecut aproape 15 milioane de clienți.

Rețeta succesului a pornit de la dorința antreprenorului de a mânca bine și pe săturate, ca la mama acasă, într-o atmosferă primitoare. Afacerea urmează să

Încă nu știi ce vei face de Revelion? The Harp Irish Pub, idee de petrecere cool

Toata lumea vorbeste in jurul tau de Revelion. Tu nu stii inca unde sa petreci noaptea dintre ani ? Sugestia noastra este simpla, dar super cool : The Harp Irish Pub, fix in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii. Este un pub irlandez, recunoscut pentru mancarea delicioasa, portiile mari si evenimentele cu muzica live din fiecare saptamana.

Pentru petrecerea dintre ani, organizatorii au pregatit un meniu vast, cu mancare si bautura, iar COMPANIA 7 vor fi capul distractiei. Servirea se va face direct la masa, de catre echipa de ospatari, pentru un plus de profesionalism si confort

Yasou, cea mai nouă destinație de casual dining din București

Yasou, cea mai nouă destinație culinară, care îmbină gusturile elene cu vibe-ul orașului, s-a deschis pe 8 decembrie, în zona Floreasca din București.

Yasou aduce clasicele rețete elene în inima Bucureștiului cosmopolit, reinterpretate pentru cei pe care gândul încă îi poartă la ultima vacanță în Grecia, dar și pentru cei care vor să redescopere aromele mediteraneene. Amplasat într-una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei, restaurantul întâmpină vizitatorii cu un design minimalist urban și spații intime, ideale pentru poveș

Late media lunch la Funky-Resto-Bar

Saptamana trecuta a avut loc celebrarea meniului de toamna-iarna de la Funky Resto Bar alaturi de invitati: food bloggers si vedete din Bucuresti. Pentru acest eveniment au fost pregatite cu emotie si bucurie preparate culinare specifice acestei perioade de catre bucatarul chef Cristian Calmus, care pot fi servite zi de zi in locatie.

Noutatile din acest meniu sunt: Salmon Sashimi, Beef Carpaccio, bruschete cu vita sau somon, salata de rata, salata cu creveti, salata Quinoa, salata cu sparanghel si branza de capra, Spaghetti Carbonara, Turkey Risotto, Vegetarian Risotto, somon la grat

foodpanda: McDonald's a fost restaurantul preferat al românilor în weekendul Centenarului Marii Uniri

Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, fast-food-ul s-a aflat pe primul loc în preferințele românilor în weekendul Centenarului Marii Uniri. Astfel, pe 1 și 2 decembrie, McDonald's a fost restaurantul preferat al clienților foodpanda, iar cele mai comandate meniuri au fost Big Mac, McChicken și Big Tasty.

Ce au comandat românii în weekend, în 2018?

Late Media Lunch at EMTE

Dacă ai auzit până acum de EMTE, cu siguranță te-ai întrebat de unde provine acest nume.

Misterul îl vom elucida chiar acum: eat, meet, taste, emotion.

JEEKA – Partenerul tău virtual în HoReCa

Într-o lume aflată în plină expansiune tehnologică, suntem cu toții în căutarea unor soluții cât mai eficiente de business, atât în legătură cu timpul, cât și cu personalul, promovarea, sau alte cheltuieli. O astfel de soluție este JEEKA – Partenerul tău virtual.

JEEKA este o aplicație. O platformă nouă și modernă care vine în sprijinul companiilor din domeniul HoReCa. Scopul acesteia este să reducă și chiar să elimine o parte din dificultățile și problemele cu care se confruntă, în activitatea lor zilnică, managerii de baruri, re


 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot