Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Restaurantul Blue Fig a fost deschis în România

Pe 17 martie, a avut loc evenimentul de deschidere a restaurantului-lounge Blue Fig, locaţie ce va fi şi club în serile de weekend, oferind un meniu diversificat alcătuit din preparate cu specific internaţional şi cocktailuri delicioase.

Antonia a fost invitatul special, susţinând un concert acustic, iar atmosfera a fost animată de magicianul Verdini şi DJ Dragoş Vulgaris. La eveniment au fost prezente VIP-uri precum Andreea Mantea, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Ușurelu, Zoli Toth, Mario Fresh, Lino etc.

Lidl i-a surprins pe români cu un restaurant de tip pop-up, deschis în perioada 9-13 martie

Se spune că istoria micilor începe odată cu istoria faimosului restaurant La Iordache, locul în care se reuneau scriitori, ziariști și artiști renumiți ai Bucureștilor. După zeci de ani de când s-au tras obloanele locantei, Lidl a redeschis porțile restaurantului pentru 5 zile, din dorința de a le oferi românilor posibilitatea de a se bucura de preparatele din gama Cămara Noastră.

Pentru că românii merită să fie surprinși cu experiențe unice și pentru că Lidl, prin noua campanie – „Meriți să fii surprins”, asta își propune, s-a născut p

S-a deschis Asiatic Restaurant & Bufet, restaurant cu specific asiatic

Aseara, 7 martie, incepand cu ora 19, toata presa si numeroase vedete indragostite de bucataria asiatica, au luat parte la evenimentul dedeschidere a celui mai mare restaurant chinezesc din Romania, Asiatic Restaurant & Bufet, pe Calea Vitan 11.

Artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adda si Adina Postelnicu, gimnasta Sandra Izbasa, criticul de film Irina Margareta Nistor, actritele Cristina Cioran si Crina Matei sunt doar o parte dintre invitatii VIP ai evenimentului de aseara.

Brasserie Cotroceni, un spațiu autentic pentru gurmanzi

Brasserie Cotroceni a luat fiinta in baza conceptului de eclectism si aduce diferite doctrine intr-unul singur. Rezultatul sfideaza banalul cu ajutorul unui concept inovativ de fusion cooking un urban-contemporan. Localul se afla situat intr-o zona incarcata de istorie, intr-un cartier boem al Capitalei. Restaurantul il gasim pe strada Ernest Djuvara nr.3, in imediata vecinatate a Gradinii Botanice.

Brasserie Cotroceni reuseste sa imbine cu stil caramida alba a peretilor cu ziarele inserate inteligent in meniu, burlanele de inox cu elemente decorative din lemn curat.    

Blatul CROWN, răsfăț regesc la Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery anunță reintroducerea în meniu a blatului CROWN, începând cu luna noiembrie a acestui an. CROWN este una dintre cele mai apreciate inovații pe care Pizza Hut Delivery le-a dezvoltat de-a lungul timpului în materie de blaturi, având pe margine 12 bile umplute cu brânză tartinabilă asezonată cu usturoi.

Fanii brandului pot alege blatul CROWN pentru orice rețetă de pizza medie din meniu, adăugând doar 6 lei în plus la prețul pizzelor pe blat Tradițional.

S-a deschis Bistroul Social The Tipping Point în Centrul Istoric al Bucurestiului, în incinta “Van Gogh”, la etajul 1

Pe 12 noiembrie seara The Tipping Point si-a deschis usile pentru public în Centrul Istoric, pe Strada Smârdan, numărul 9, etaj 1 (vis-a-vis de Banca Națională a României).  

Un bistro social care ne invita să redescoperim împreună conceptul de bistro şi care se ghidează inca de la inceput după mottoul: ”Little Things Can Make a Big Difference”.

O nouă locație Second Cup s-a deschis la Universitate

Cele mai bune sortimente de cafea vă așteaptă, începând cu 13 noiembrie 2015, ora 11.00 chiar la Universitate, în noua locație Second Cup.

Membrii familiei Second Cup, cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea.. de data aceasta mult mai aproape de dumneavoastră, chiar vis-a-vis de Universitate.

Quick Best Food deschide un nou restaurant Wu Xing şi primul restaurant FOODA

Quick Best Food anunță deschiderea a două restaurante în incinta food court-ului Mega Mall, ca urmare a unei investiții de 300.000 de lei: primul restaurant FOODA și un nou restaurant Wu Xing.

Wu Xing se extinde pe zona de locații cu servire directă cu cel de-al treilea restaurant, devenind în acest fel mai vizibil și mai accesibil. Aprecierea de care s-a bucurat Wu Xing până acum, prin succesul celor două restaurante din Afi și Pipera, alături de numărul mare de livrări, susține dezvoltarea constantă și extinderea într-un nou spațiu.

Deschide o ușă la Aubergine

Deschis de curand in Centrul Vechi din Bucuresti, Aubergine Healthy Food este un restaurant cu bucatarie israeliano-mediteraneana, savuroasa si foarte sanatoasa creata de experimentatul Chef Ronen Meri. Aubergine by Chef Ronen Meri lanseaza campania „Deschide o usa la Aubergine” prin care ii invita pe toti iubitorii de frumos sa intre intr-un joc al creativitatii si imaginatiei.

Cunoscut si ca restaurantul cu 200 de usi, Aubergine este o adevarata oaza de liniste si relaxare in spatiul atat de zgomotos al  zonei. Aubergine ii surprinde pe cei care ii trec pragul printr-un

Wok Away, un restaurant pentru o mâncare sănătoasă și o lume mai bună

Wok Away este un restaurant cu o viziune inovativă specializat în prepararea și livrarea mâncărurilor cu ingrediente proaspete și 100% sănătoase. Influențele asiatice asupra felurilor de mâncare pe care le ofera clienților se regăsesc în cea mai pura formă – fără aditivi, conservanți sau orice alte suplimente (E-uri). 

Bucătăria Wok Away este bazată pe un concept unic și creativ (meniul în 3 pași) ce oferă gurmanzilor amatori un deliciu inspirat dintr-o cultura culinară mondială.


 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

#ReservedForXmas, colecția Reserved de Crăciun

Kate Moss a fost doar primul mare nume din succesiunea de vedete care promovează brandul Reserved! Următoarele pe frontispiciul brandului sunt Irina Shayk, Jon Kortajarena, Jourdan Dunn si Adwoa A... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot