Cele mai noi articole din categoria Restaurante

‹ Prima  < 3 4 5 6 7 >  Ultima ›

Un nou sezon de muzică LIVE la The Harp Irish Pub

Tu cand ai iesit ultima data intr-un bar cu muzica LIVE? The Harp Irish Pub da startul unui nou sezon muzical chiar saptamana aceasta alternand intre seri de chitara acustica, trupe de cover-uri sau seri de karaoke.

Programul lunii octombrie este urmatorul:

Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică

Când berea și mâncarea au o relație specială, fiecare masă în oraș se transformă într-o experiență culinară deosebită. Astfel, Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică, iar Măcelaru’, Brutaru’ și Beraru’ sunt noii săi eroi. Din cele mai bune ingrediente gătite simplu, s-a născut noul meniu, în care fiecare preparat este gandit pentru a răsfăța simțurile. Brutaru’, Măcelaru’ și Beraru’ fac echipă pentru a asigura gusturi desăvârșite și mâncăruri ce te poarta in destinatii interesante, pentru care să revii de

Cel de-al treilea restaurant Taco Bell în ParkLake Shopping Center

După Băneasa Shopping City și Mega Mall, din 12 iulie, Taco Bell îi invită pe fani să savureze produsele de inspirație mexicană și în restaurantul din ParkLake Shopping Center, din capitală. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați, această locaţie Taco Bell este rezultatul unei investiții de 400.000 de euro. Ajuns, astfel, la trei locații pe plan local, brandul sărbătorește acest moment alături de clienți, pe care îi așteaptă cu surprize instant în prima zi și cu o tombolă ce le poate aduce premii precum o cameră video GoPro, căști multimedia, boxe portabile și multe alt

Campania Flatbread – Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery adaugă în meniu reţete noi, de vară

Restaurantele Pizza Hut din întreaga țară au adus, anul acesta, o serie de noutăți pentru consumatori prin reamenajarea unor locații la nivel de design și prin introducerea unor produse noi în meniu. Totul pentru a oferi o experienţă completă celor care vizitează restaurantele Pizza Hut.

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piaţa de food service din România, restaurantele Pizza Hut si Pizza Hut Delivery aduc în atenţia consumatorilor un produs inedit, o pizza uşoară, cu blat subțire, de vară, şi ingrediente proaspete.

Gregory’s intră pe piața din România și deschide prima locație bazată pe conceptul de coffee & Greek deli

Gregory’s, cea mai mare rețea de locații de tip coffee & Greek deli din Grecia, anunță intrarea pe piața din România odată cu deschiderea unei unități în zona de nord a Bucureștiului. Unitatea, operațională de la începutul lunii iulie, pune la dispoziția clienților o varietate de produse, precum cafea și gustări realizate din ingrediente de calitate.

Deschiderea Gregory’s sub conceptul de coffee & Greek deli, din zona complexului rezidențial și de birouri UpGround din București, face parte din strategia grupului grec de expansiune a operațiunilor &icir

BistroMar, restaurantul cu cea mai bogată gamă de pește și fructe de mare, s-a deschis în Piața Floreasca

BistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv marca Alfredo Seafood, a fost inaugurat oficial pe data de 14 iunie, în cadrul unui eveniment inedit la care au participat numeroase vedete – cântăreți, prezentatori TV, actori, bloggeri din zona culinară, de modă și lifestyle – precum și oameni de afaceri. BistroMar este o afacere de familie, care îmbină cunoștințele și experiența de business ale fratilor Dărmănescu: Mihai Cristian Dărmănescu, fondatorul Alfredo Seafood, una dintre ce

Hop Garden, o nouă berărie în București

Joi seară, într-o atmosfera de petrecere, și-a deschis porțile berăria Hop Garden din București, pe Splaiul Unirii 225. Inaugurarea a avut loc la ora 19.30, în prezența a sute de invitați dar și a unei orchestre pe măsura localului: HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA.

Actionarii berăriei Hop Garden și al restaurantului Odeon din București, au creat un loc cu un design inedit, unde, pe lângă preparatele specifice unei berarii: burger, cârnați, mici, coaste, găsiți și salate sau alte preparate healthy.

Kayo Garden & Kayo Summer Club, rafinament și eleganță

Este poate cea mai spectaculoasa aparitie a verii! Este poate cea mai rafinata locatie din oras! Este poate locul de care o sa va indragostiti! Este Kayo! Kayo Garden & Kayo Summer Club se vor deschide pe data de 9 Iunie incepand cu orele 19.00.   Cu un design unic, realizat de prestigiosul arhitect italian Stefano Maria Pozzi, Kayo combina doua zone, Kayo Garden, care este o zona de restaurant si relaxare, unde meniul este format din preparate gourmet, preparate aparent simple la care s-a adaugat un stop de rafinament care sa le faca unice.   Pe langa atentia pentru det

Brutăria PAUL de la Romană devine Bistro

Lanțul de brutării PAUL aduce clienților încă un motiv să vină în unitatea aflată în Piața Romană, din București, oferindu-le o nouă experiență: brutăria se transformă în Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei, toate având savoarea à la française.

Noul Bistro le oferă clienților un cadru autentic franțuzesc, perfect pentru a servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată. Ma

Trattoria Buongiono Lido aduce gustul fin al Italiei la evenimente

În această primăvară, Trattoria Buongiorno Lido devine destinația ideală pentru evenimente corporate și private într-un spatiu rafinat, plin de istorie, situat în inima Bucureștiului. Gustul fin al Italiei este prezent în preparate delicioase semnate de Chef Ciprian Nicolescu, pentru a răsfăța papilele celor mai pretențiosi invitați.

Cu o istorie de aproape 100 ani, Casa Lido găzduiește azi Trattoria Buongiorno și se mândrește cu o arhitectură sofisticată, specifică începutului de secol XX.


‹ Prima  < 3 4 5 6 7 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgost

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot