Kaufland relansează conceptul de Pop-up Restaurant în aer liber, cu un program de experiențe tematice

La doi ani după lansarea în premieră, Kaufland România anunță redeschiderea conceptului pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri accesibile la îndemâna oricui, de această dată într-o formă adaptată condițiilor actuale de siguranță.

Deschis într-o variantă sezonieră, pe o terasă spațioasă de peste 2200 mp, cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va funcționa pe toată perioada verii, între 6 iunie și 30 august 2020, pe terasa Si Lounge din București (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr. 2-4).

Amatorii de mese deosebite sunt așteptați să descopere preparatele exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un preț accesibil, astfel încât aceștia vor achita doar ingredientele, provenind exclusiv din magazinele Kaufland. De asemenea, ca până acum, clienții au acces la meniuri diversificate, noutăți inedite, cu opțiuni pentru prânz sau cină, fixe sau à la carte.

Mai mult, spațiul regândit dispune de un program relaxat, ce le permite clienților să se bucure de experiențe culinare variate, în condiții de maximă siguranță.

Ca element de noutate, clienții sunt așteptați cu un program special de experiențe, astfel că vor fi organizate seri tematice. Miercurea și sâmbăta, clienții vor fi delectați cu mâncăruri alese în cadrul Grill Night, iar joia și duminica, chef Samuel va aduce plajele însorite mai aproape, în cadrul Sea Food Day. Totodată, DJ rezidenți vor întreține atmosfera meselor gustoase, iar o zi pe săptămână artiști români vor oferi reprezentații muzicale.

Traversăm cu toții o etapă importantă de readaptare, astfel că redeschidem pop-up restaurantul, cu aplicarea tuturor măsurilor de siguranță. Ne dorim ca toți clienții să se bucure în continuare în această vară de preparate rafinate la prețuri accesibile, într-o atmosferă specială în aer liber și cu respectarea tuturor regulilor care să asigure protecție sporită”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

De luni până vineri, restaurantul va funcționa între 12:00 și 22:00, iar în weekend începând cu 11:00 și până la 22:00.

În acord cu noile reglementări, noul pop-up restaurant respectă toate măsurile impuse pentru un spațiu complet sigur și încurajează distanțarea socială și responsabilitatea clienților care îi trec pragul.

În acest sens:

• Accesul maxim permis este de 120 persoane ce pot fi prezente simultan pe o suprafață de 2000 de metri pătrați;

• Spațiile comune și cele de lucru vor fi dezinfectate după fiecare client, iar în fiecare săptămână va fi pusă în aplicare și o procedură de dezinfectare în profunzime prin nebulizare;

• Plata se efectuează la masă doar cu cardul, iar comenzile vor fi preluate pe baza unor meniuri tip tabletă, dezinfectate frecvent;

• Sunt amplasate dispensere de măști și dispensere cu dezinfectant pe fiecare masă, la fiecare cale de acces;

Mesele au o capacitate de 4 persoane și sunt separate prin plante naturale de minim 1,5m și plexiglass;

• Accesul spre zona toaletelor este gestionat printr-un people counter special integrat, ce asigur evitarea eficienta supra-aglomer

În ceea ce privește personalul (chelneri, bucătari și ospătari) care va opera comenzile în cadrul spațiului reamenajat, acesta este instruit permanent și dispune de echipament special și suplimentat la nevoie, conform cu legislația în vigoare, precum măști de protecție cu 3 straturi, ochelari de protecție, mănuși de unică folosință, șervețele pentru igienizare și gel dezinfectant pentru mâini.

Foarte important, pentru centralizarea eficientă a persoanelor din locație, personalul va utiliza un sistem de numărare cu click și un registru de evidență, iar în locație va exista și un aparat contactless pentru măsurarea temperaturii.

Din dorința de a oferi o experiență desăvârșită și sigură, până la cel mai mic detaliu, accesul se face numai pe bază de rezervare la numărul de telefon 0799.919.911. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.popuprestaurant.ro.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot