Kayo Garden & Kayo Summer Club, rafinament și eleganță

Este poate cea mai spectaculoasa aparitie a verii! Este poate cea mai rafinata locatie din oras! Este poate locul de care o sa va indragostiti! Este Kayo! Kayo Garden & Kayo Summer Club se vor deschide pe data de 9 Iunie incepand cu orele 19.00.
 
Cu un design unic, realizat de prestigiosul arhitect italian Stefano Maria Pozzi, Kayo combina doua zone, Kayo Garden, care este o zona de restaurant si relaxare, unde meniul este format din preparate gourmet, preparate aparent simple la care s-a adaugat un stop de rafinament care sa le faca unice.
 
Pe langa atentia pentru detaliu pentru fiecare piesa care se afla in locatie, vegetatia luxurianta adusa special din Sicilia (maslini, portocali, lamai in marime naturala), pozitionarea superba, Kayo aduce un concept unic de bauturi care nu se regasesc in nicio alta locatie.
 
Meniul de bar a fost realizat de David English, celebru mixologist american, care a venit din Las Vegas special pentru asta. În ultimul deceniu a realizat băuturi pentru cele mai cunoscute cluburi de noapte și restaurante din Las Vegas.
 
Kayo Garden va fi deschisă de Luni până Duminică între 11:00 și 02:00.
 
În zilele de Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică locatia va surpinde cu evenimente speciale, live band-uri, seri tematice.
 
KAYO Summer Club este cea de-a doua zona, cea de distractie. Cu un design absolut spectaculos, o atmosfera unica si servicii de inalta calitate, Kayo Summer Club este situat pe malul Lacului Herastrau si isi deschide portile la ora 23.00.
 
Clubul va fi deschis Joi, Vineri si Sambata. Joi se vor organiza petreceri tematice (decorul si muzica vor fi in concordanta cu tema).
 
Vineri in Kayo vor performa artisti de talie internationala.
 
Managerii de origine italiana au acordat interes fiecarui detaliu pentru a oferi clientilor o experienta fara concurenta aducand prin intermediul acestui proiect, un aer fresh in viata de noapte bucuresteana.
 
Este poate cea mai spectaculoasa aparitie a verii! Este poate cea mai rafinata locatie din oras! Este poate locul de care o sa va indragostiti! Este Kayo!

Autor: BoncafestyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot