Late Media Lunch at EMTE

Dacă ai auzit până acum de EMTE, cu siguranță te-ai întrebat de unde provine acest nume.

Misterul îl vom elucida chiar acum: eat, meet, taste, emotion.

Aceste patru cuvinte simple au o însemnătate puternică, pentru că descriu valorile acestei locații situate în București, pe Calea Floreasca, nr.77.

Săptămâna aceasta ne-am dat întâlnire cu blogerii și vedetele din București direct la locație, pentru degustarea preparatelor pregătite de chef Dragoș Tudoran. Printre invitați au fost: Cosmina Păsărin, Silviu Tolu, Cristina Bleciu, Sensy, Marian Crăciun și mulți alții.

Specificul EMTE este reprezentat de burgerii în combinații neobișnuite realizați din brioșe în loc de chifle, care conțin mult unt. Poți alege dintre brioșe verzi cu spirulină, brioșe roșii din pudră de sfeclă, brioșe negre pentru pește din cerneală de sepie sau brioșe normale pentru burgerii clasici. Meniul urmează să fie diversificat, adăugând și alte bunătăți pe lângă burgerii reprezentativi.

Însă nu doar mâncarea este importantă când alegi unde să ieși să iei masă, ci și decorul, echipa și ambientul unei locații. EMTE este un bistro primitor, luminos, cu un design minimalist și modern, realizat de Mario Tarsitu.

De asemenea, locatia dispune de un parteneriat cu MINI AutoCobalcescu, deoarece stim cu totii: mini burgers need a Mini Cooper.

Acest bistro se bucură și de nominalizarea în TOP Gault & Millau, la categoria localuri POP. Pentru această nominalizare, locația a fost vizitată de o echipă de români și o echipă internațională pentru evaluarea meniului, a delicateselor culinare, dar și a design-ului și pregătirii profesionale a echipei.

Așadar, merită tot drumul până pe Calea Floreasca 77, pentru o masă specială servită la EMTE.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgost

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot