Late media lunch la Funky-Resto-Bar

Saptamana trecuta a avut loc celebrarea meniului de toamna-iarna de la Funky Resto Bar alaturi de invitati: food bloggers si vedete din Bucuresti. Pentru acest eveniment au fost pregatite cu emotie si bucurie preparate culinare specifice acestei perioade de catre bucatarul chef Cristian Calmus, care pot fi servite zi de zi in locatie.

Noutatile din acest meniu sunt: Salmon Sashimi, Beef Carpaccio, bruschete cu vita sau somon, salata de rata, salata cu creveti, salata Quinoa, salata cu sparanghel si branza de capra, Spaghetti Carbonara, Turkey Risotto, Vegetarian Risotto, somon la gratar cu legume crocante, file de porc cu mamaliga cheesy, carne de vita cu ciuperci si sos de piper, antricot la gratar cu usturoi prajit, rosii cherry si sos bearnaise.

Fie mic-dejun, pranz sau cina, desertul nu poate lipsi: tarta cu mere, lava cake cu cirese amarena si sufleé glace aux fruits.

Dupa denumiri si compozitie, preparate par a fi delicioase si apetisante, dar trebuie sa le degusti pe indelete si cu siguranta nu vei sti sa iti alegi dish-ul preferat.

Conceptul Funky Resto Bar este de restaurant-cafenea-bar-club si este foarte usor de reperat, fiind localizat central, foarte aproape de Piata Romana, pe Calea Dorobanti 33A, la parterul unei cladiri de birouri.

Design-ul interior este facut de unul dintre cei mai buni arhitecti din Romania, Mario Kuibus, iar asta se va putea observa in cele mai mici detalii, atmosfera este foarte calda, relaxata si prietenoasa, muzica pe fundal si lumina difuza, exact ca intr-o sufragerie, unde poti petrece timp de calitate alaturi de prieteni sau chiar intalniri de afaceri la o cafea.

Numarul primitor de locuri permite organizarea de petreceri private, aniversari sau petreceri corporate.

Funky-Resto-Bar poate fi gasit si in mediul online pe Facebook @funkyrestobar sau Instagram @funky_restobar_dorobanti.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgost

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot