Meniu nou la Joben Bistro Bucharest

Sarbatorind un an de la deschidere, Joben Bistro Bucharest isi schimba meniul si se intoarce la traditie.

Inspirat din bucataria autentica romaneasca, meniul aduce ce e mai bun din zone ca Bucovina, Maramures, Ardeal si Dobrogea. In urma unei colaborari incheiate cu Vale Putna, clientii se vor putea delecta cu preparate din peste facute in spiritul traditiei, cu grija si gust.

Din Sibiu sunt aduse branzeturi savuroase iesite din mana unui italian care a reusit sa reinventeze manierele de procesare a laptelui in Romania. Maramuresul trimite saptamanal mezeluri savuroase care se vor regasi pe platourile din noul meniu al locatiei. 

Pe mai departe, la felurile principale, dorinta a fost ca preparatele sa iti aduca aminte de copilarie. Astfel, puiul la ceaun cu mamaliguta, pestele proaspat fript in faina de malai dar si un ribeye facut ca la carte, reprezinta doar cateva preparate care promit sa te hraneasca atat fizic cat si spiritual. 

Partea de bar s-a bucurat si ea de schimbare iar accentele autentic romanesti se vor regasi si aici. Daca pana acum credeai ca e imposibil sa iti placa o bautura cu smantana sau cu un after taste de usturoi, esti invitat la Joben! 

Care este legatura dintre steampunk si traditional? Aparent nu exista, insa tinand cont de faptul ca locatia se afla in Centrul Vechi, Joben Bistro Bucharest a dorit sa raspunda intrebarilor de genul: “do you have any local food?” si sa multumeasca gusturile destul de pretentioase ale turistilor in cautare de traditional romanesc. 

Meniul isi gaseste apogeul la partea de desert unde gogosi pufoase si proaspete si strudele de dovleac si mar in crema de vanilie vor potoli cele mai pretentioase gusturi. 

Joben Bistro Bucharest s-a intors la traditie insa nu cea care spune ca bucataria romaneasca se bazeaza pe mici, ceafa de porc si ciorbe, ci la adevaratul gust dat de micii producatori din intreaga tara. 

Joben ramane in continuare o locatie care pare sa se reinventeze cu fiecare anotimp asta in timp ce se afla in plina expansiune, pregatindu-se pentru deschiderea celei de-a treia locatii in Oradea. 


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Duolys, noua gamă ACM care luptă împotriva îmbătrânirii tenului

  În atmosfera specială a Muzeului Național de Ară Contemporană, ACM Laboratoire Dermatologique a lansat Duolys, o gamă completă de produse anti-aging destinate restructurării şi hidratări... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot