PHOENICIA HOTELS a inaugurat Mandaloun – Lebanese cuisine

Pe 15 octombrie, zona de Nord a capitalei a îmbrăcat haine de sărbătoare pentru că, cel mai mare lanţ hotelier din România – Phoenicia Hotels – a inaugurat cu fast noul restaurant Mandaloun – cu specific libanez şi international.

Cei peste 300 de invitati la eveniment au aflat aseară ce înseamnă ospitalitatea libaneză pentru Phoenicia Hotels, în timp ce au degustat preparatele delicioase pregatite de către bucătari pricepuţi în gastronomia orientală şi internatională.

Situat într-o zonă de interes, ce găzduiește cele mai multe și mai faimoase restaurante din București, restaurantul Mandaloun se adresează clienților care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă și prețioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopți.

”Ieri, aici era șantier, astăzi sunteți oaspeți și ne bucurăm foarte mult. Sper ca toată lumea din România să înțeleagă că numai prin muncă, prin implicare și prin răspundere putem să dăm dovadă că suntem cu adevărat români, putem așeza România acolo unde îi este locul și putem îmbrăca România într-o așa numită rochie de mireasă cât mai frumoasă. Nu vorbele fac viitorul copiilor noștri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasă atât în Liban, cât și în România, ambele țări sunt casa mea. Vreau să fiu un mic soldat în armata română”, a declarat Mohammad Murad, în cadrul evenimentului de deschidere a celui mai luxos restaurant din Capitală.

Evenimentul grandios ce a fost organizat cu ocazia inaugurării restaurantului Mandaloun, restaurantul de 1 milion euro, a fost presărat cu multe momente deosebite ce au fost savurate pe deplin de mai multe personalități marcante din lumea sportului și a mediului de afaceri din România.

Printre invitații de seamă s-au numărat Mitică Dragomir, fostul președinte de la LPF, Ciprian Marica, Irinel Columbeanu, Viorel Păunescu, Cozmin Gușă, Rareș Bogdan, George Copos, Dan Tudorache, dar și Dan Diaconescu.

În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viață turismul de gambling, această investiție ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

E-mail: contact@restaurant-mandaloun.ro | Tel.: 0747 020 469

www.restaurant-mandaloun.ro


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

La Mia Perla, întruchiparea olfactivă a perlei

Cunoașteți sentimentul acela de feminitate și încredere pe care îl aveți atunci când purtați o lenjerie de corp foarte frumoasă? În opinia mea, este exact sentimentul pe care ar trebui să-l transm... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot