Ce faci de Valentine's Day dacă eşti singură?

 

Dacă eşti singură şi ţi-ai făcut deja planuri de Valentine's Day să stai închisă în casă, plângându-ţi de milă şi mânncând ciocolată, e timpul să îţi schimbi atitudinea. Cine spune că Valentine's Day este o sărbătoare doar pentru îndrăgostiţi?

 


Trebuie doar să vezi Valentine's Day că pe o zi a iubirii universale, sub diferite forme (iubirea de sine, a prietenilor, a lumii în general). Şi nu uita, te poţi distra foarte bine şi fiind single, cu ajutorul câtorva sfaturi de la Yahoo Shine:

 

1. Răsfaţă-te

Pentru că Valentine's Day este o sărbătoare a iubirii, poţi petrece toată ziua răsfăţându-te pe tine (că tot vorbeam de iubirea de sine, nu?).

Ia-ţi ziua liberă de la serviciu sau pleacă măcar cu o oră mai devreme şi fă-ţi manichiura şi pedichiura în linişte acasă, comandă mâncare şi vizionează toate filmele siropoase pe care sigur vrei să le revezi. Partea bună este că tu decizi şi nimeni nu poate să-ţi spună nimic.

2. Fă ceva ce îţi doreai să se întâmple

Dacă răsfăţul de sine nu te atrage, mergi în direcţia opusă şi foloseşte ziua pentru a încheia (sau pentru a începe) ceva ce vroiai de mult să faci.

Cere-i şefului o mărire de salariu, pune-ţi finanţele în ordine sau rearanjează biblioteca în funcţie de culoarea cărţilor.

3. Găseşte o nouă pasiune

Te atrage yoga? Vroiai dintotdeauna să înveţi balet? Vrei să înveţi să găteşti risotto? Încearcă ceva ce n-ai mai făcut până acum, din lipsă de timp sau chef, dar care crezi că te-ar pasiona.

4. Împarte iubirea

Studiile arată că bunătatea "se ia", aşa că dă startul unei epidemii! Oferă-le prietenilor, colegilor de serviciu, tipului care îţi face cafeaua dimineaţă sau administratorului de bloc felicitaţi de Valentine's!

Nu e genul tău? Oferă-te voluntară pentru a-i ajuta pe cei mai nefericiţi decât tine. Acest lucru îţi va oferi o satisfacţie extraordinară.

5. Organizează un "Secret Santa" de Valentine's Day

Cine are nevoie de un partener când poţi să-ţi aduni prietenele, să extrageţi numele voastre de pe bileţele şi să vă cumpăraţi cadouri drăguţe. Prelungiţi momentul cu o ieşire în oraş la karaoke.

6. Dă o petrecere la tine acasă

Dacă nu merge chestia cu "Secret Santa", invită-ţi prietenii la tine pentru a petrece împreună de Valentine's Day. Şi pentru că tot eşti single, dansează fără grijă cu toţi tipii care te atrag, fără teamă că îl faci pe partenerul tău gelos.

7. Gândeşte-te ce vrei la capitolul iubire

Chiar dacă eşti în faza de negare, trebuie să îţi rezervi măcar o jumătate de oră pentru a te gândi la ceea ce vrei la capitolul iubire pe viitor. Dacă te ajută, scrie pe hârtie câteva scopuri pe care ţi le propui pe plan sentimental.

Află exact ceea ce vrei să faci, fie că este o decizie de genul să stai singură încă un an sau să îl inviţi în sfârşit pe colegul drăguţ de la serviciu la o cafea. Îţi va fi mai uşor odată ce ai luat o hotărâre clară. 
 


Autor: Laura

  1. Ovimar
    10-02-2015 13:26

    Foarte interesante ideile. Alte idei gasiti aici: http://www.jurnalul24.ro/singur-de-valentines-day-6-idei-pentru-petrece-ziua-de-valentine-s-day/ Multumesc!


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot