Descoperă Explorer’s Choice, noua compoziție unică de cafea creată de experții Davidoff

Davidoff Café continuă tradiția lansărilor de cafea cu Davidoff Café Explorer’s Choice, noua colecție ce propune o experiență multi-senzorială în materie de cafea, într-un ambalaj select, premium și unic.

Acest sortiment Premium Label, creat din boabe de cafea Arabica atent selecționate din cele mai bune regiuni ale lumii, este un omagiu adus fondatorului, Zino Davidoff, pasiunii și gustului său pentru cele mai fine lucruri din viață.

Inspirat de spiritul său atemporal și de dorința de aventură și explorare, acest nou amestec premium invită exploratorul modern într-o adevărată aventură în lumea aromelor.

Colecția Davidoff Café Explorer’s Choice este disponibilă în trei variante: Cafea prăjită și măcinată, Cafea instant și Cafea boabe.

Sortimentul Davidoff Café Premium Label este creat din cele mai alese boabe de cafea Arabica, menit să te poarte printr-o călătorie a aromelor, din ținuturile muntoase ale Africii de Est către câmpurile de cafea pitorești din America Centrală și de Sud. Acest amestec de cafea premium, creat pentru cele mai exigente gusturi, aromat și bine echilibrat, este rezultatul deceniilor de expertiză și dedicare pentru calitate.

Boabele de cafea columbiene fin măcinate îmbogățesc amestecul exclusiv de cafea instant cu ușoare note de ciocolată, iar sortimentul de cafea boabe este perfect pentru mașinile de cafea complet automate.

Sortimentele Davidoff Café Explorer’s Choice intră în portofoliul Davidoff Café și sunt disponibile în comerțul modern și tradițional. Sortimentele atent alese, precum și atenția pentru detalii în conceperea ambalajului premium, fac din Davidoff Café Explorer’s Choice momentul ideal de răsfăț, dar și un cadou inspirat și prețuit în sezonul cadourilor, ce se apropie cu pași repezi.

Davidoff Café reprezintă un stil de viață cosmopolit, contemporan, care deschide calea către micile momente de delectare zilnică. Fiecare ceașcă de cafea Davidoff Café garantează bucuria micilor plăceri ale vieții. Boabele pure de cafea Arabica, atent selecționate din cele mai exclusiviste regiuni ale lumii, sunt prăjite individual și amestecate după rețete unice pentru o experiență extraordinară.

Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii şi un pasionat iubitor al excelenţei în cafea: „A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.” 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot