Două rețete cu cafea sugerate de specialiștii Lavazza Training Center din Torino pentru a te răcori în zilele călduroase

Din 1895, cuvântul Lavazza este reprezentativ pentru cafeaua italiană, iar în ultimii 120 de ani compania a contribuit la răspândirea culturii cafelei la nivel global. Mai mult decât atât, de-a lungul anilor, din dorința de a le oferi consumatorilor din toată lumea calitatea și gustul pe care și-l doresc, Lavazza a dezvoltat și prezentat diverse preparate cu cafea.

Astăzi, peste tot în lume, fiecare dimineață începe cu o cafea. Cu peste 27 de miliarde de cești de cafea consumate la nivel mondial în fiecare an, Lavazza le este aproape iubitorilor de cafea nu numai la începutul fiecărei zi, dar și pe parcursul ei. Datorită stării de bine pe care o oferă și a varietății de arome disponibile, cafeaua a devenit un răsfăț, o plăcere ce poate fi savurată în orice moment al zilei și în diverse forme.

Astfel, zilele călduroase reprezintă prilejul perfect pentru a încerca unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de băuturi cu cafea ale specialiștilor Lavazza Training Center: două rețete noi de „coffeetail”-uri, cu arome originale care se îmbină perfect cu aroma cafelei autentice italiene, ideale pentru serile călduroase de vară și pentru a impresiona musafirii.

► Red Berry

Ingrediente:

  • - Gheață zdrobită

  • - Suc de căpșuni

  • - Espresso cu Lavazza Qualità Rossa

  • - Zmeură proaspătă

  • - Cuburi de gheață

Mod de preparare:

  • - Așezați gheață zdrobită, 50 ml suc de căpșuni și 75 ml Lavazza Espresso Qualità Rossa într-un shaker și amestecați puternic.

  • - Puneți 3-4 cuburi de gheață într-un pahar și turnați băutura din shaker deasupra.

  • - Decorați cu zmeură și serviți cu un pai.

► Honey & Pear

Ingrediente:

  • - Espresso cu Lavazza Qualità Oro

  • - Sirop de trandafiri

  • - Apă minerală

  • - Suc de pere

  • - Dulceață de pere

  • - Cuburi de gheata

Mod de preparare:

  • - Turnați 20 ml de sirop de trandafir într-un pahar și adăugați 3-4 cuburi de gheață.

  • - Adăugați 100 ml apă minerală și 50 ml suc de pere.

  • - Turnați 50 ml Espresso Lavazza Qualità Oro.

  • - Adăugați o felie de pară din dulceață ca garnitură și un pai și... Noroc!


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Cadouri parfumate de Crăciun de la Notino

Decembrie este luna cadourilor, așa că daca vrei să dăruiești persoanelor dragi ceva cu adevărat spectaculos, Notino vine cu idei de cadouri minunate ce nu vor da greș pentru că sunt concepute pentru ... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot