Pact este cel mai ultracomPACT cărucior pentru bebeluși

Un cărucior ultracompact ideal pentru vacanță. Știm cu toții momentul acela în care pregătești bagajele pentru o vacanță mult așteptată și planificată, dar te lovești de problema spațiului.

Oare unde încap toate bagajele? Sigur intră toate acolo? În acel portbagaj care acum pare de două ori mai mic, când vezi atâtea genți, trolere și căruciorul lângă el. Da, deși vacanțele și excursiile sunt momentele noastre preferate, parcă nu mereu merge totul așa cum am planificat. Nu-i nimic! Prietenul nostru preferat pe nume Pact, ne scapă de o grijă.

El este ultracompact, se pliază în doar câteva secunde și nu cântărește mai mult de 6 kg! Este atât de micuț când e pliat, încât datorită mânerului special, îl poți purta pe umăr precum o geantă. Să nu mai vorbim, că în portbagaj abia se simte prezența lui, încape perfect printre bagaje și nu deranjează cu kilograme în plus. Puteți călători și în jurul lumii fără probleme.

            Acum că tot am povestit despre vacanțe... Cum ar fi dacă fiecare zi s-ar transforma într-o zi de vacanță? Hmmm, frumos! Dar să vă spun un secret... pentru noi fiecare plimbare e ca o vacanță, datorită  mini companionului Pact, care este gata să călătorească oriunde și oricând. Cu acele extra opțiunilor incluse ai spune că e greu și nu îți ușurează munca, dar el vine de-a dreptul cu kilograme în minus pentru a face fiecare plimbare mai plăcută. Ce frumos este să fii mereu într-o vacanță! Și v-am spus că se poate purta pe umăr? După ce îl pliezi cu o singură mână și în doar câteva secunde, folosești mânerul special și gata!

            Cu sosirea vremii bune parcă-n fiecare zi îți vine să ieși la o plimbare-n parc. Să te relaxezi înconjurată de natură, cu razele soarelui care te mângâie ușor. Dar dacă dorești să îți ferești puiul de razele UV, prietenul nostru Pact vine cu o copertină care se prelungeșe și oferă protecție solară UPF 50+. Nu te îngrijora, această copertină dispune de un mini-gemuleț pentru a putea supraveghea bebelușul tot timpul. Mai mult, dacă cel mic dorește să se bucure de un somn liniștitor la aer curat, spătarul căruciorului este reglabil în mai multe poziții, pentru a oferi tot confortul celui mic. Datorită opțiunii de înclinare a spătarului, Pact este potrivit până și pentru cei mai mici călători, el oferă călătorii sigure și confortabile de la naștere până ce bebe ajunge la o greutate de 15 kg. În plus, el este compatibil cu toate scoicile auto Joie.

            Ce faci când mergi cu căruciorul pe o suprafață denivelată și scutură copilul? Nimic! Știi de ce? Pentru că Pact este dotat cu suspensii integrale, adică pe toate roțile, astfel fiecare plimbare este lină și o adevărată plăcere indiferent de drumul pe care mergi. De asemnea, oferă posibilitatea de activare a frânei cu un singur picior. Ușor și eficient!

            Acum că am vorbit despre relaxare, odihnă și călătorii, hai să discutăm puțin și despre siguranță, până la urmă siguranța celui mic este prioritatea oricărui părinte. Ce sentiment e mai frumos decât atunci când îl vezi că e fericit și în siguranță? Pentru noi căruciorul Pact, dotat cu o bară de protecție cu husă textilă, înseamnă un plus de siguranță. Acesta oferă și două poziții distincte pentru suportul de picioare, tot ce e mai bun pentru micuți.

            Un prieten de nădejde care nu te lasă la greu, mai ales când mergi la o sesiune de shopping. Un partener care poate nu îți oferă sfaturi legate de fashion, dar care e mereu un gentleman și duce toate cumpărăturile. Cum să nu-l iubești? Tocmai pentru că știe cât de mult îți dorești puțină libertate, acum mâinile tale sunt libere pentru a putea explora în detaliu fiecare magazin.

            Pact este cu siguranță noul nostru cel mai bun prieten. Vă recomandăm cu încredere acest cărucior ultra compact care va face fiecare zi mai ușoară și fiecare vacanță mai plăcută!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Dar de primăvară

Deşi, calendaristic, primăvara a sosit, este destul de frig în dimineaţa aceasta de martie cu un vânt tăios ce pătrunde prin haine. Este aproape ora 9 şi oamenii aleargă spre serviciu sau fieca... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot