Spune-mi din ce cană bei, ca să-ţi spun ce fire eşti

Uitaţi-vă în jur şi priviţi în ce fel de ceşti îşi beau cafeaua sau ceaiul prietenii şi membrii familiei. De obicei, fiecare are ceaşca lui preferată şi, conform psihologilor, ea arată destul de multe lucruri inedite despre posesorul ei.

Din căni sau pahare cu sticla termorezistentă beau oamenii echilibraţi, care cu greu pot fi scoşi din starea lor. Ei reprezintă personalităţi puternice care nu ezită să îşi exprime opiniile, spunându-le, în faţă, interlocutorilor ceea ce cred despre ei cu adevărat, arata Teen Problem.

Oamenii sociabili preferă cănile decorate cu desene distractive. Aceştia deţin un simţ al umorului extrem de proaspăt, au mulţi prieteni, dar în spatele zâmbetelor lor, adesea, se ascunde vulnerabilitatea determinată de un disconfort emoţional.

Inima, săgeţile şi o declaraţie de dragoste imprimate pe ceaşca arată că posesorul acesteia este un om sensibil. Astfel de persoane au tendinţa de autocompătimire şi, de multe ori, fac din ţânţar armăsar. Probabil că în copilărie au suferit din cauza lipsei dragostei şi afecţiunii părinteşti, iar, ca oameni maturi, sunt dependenţi de puţinii prieteni pe care îi au.

Cana de porţelan cu capac, decorată cu motive orientale, vorbeşte despre perfecţiune. Aceşti oameni sunt încrezători în sine şi ţin cu tot dinadinsul la statutul lor social. Ei tind către perfecţiune, sunt foarte atenţi cu lucrurile mărunte care altora li se par nesemnificative, şi se arata foarte exigenţi cu cei din jur.

O ceaşcă mică de cafea şi o preferinţă puternică pentru espresso fără zahăr şi lapte ne vorbeşte despre disciplină. Aceşti oameni îşi plănuiesc minuţios acţiunile, îşi păstrează calmul în situaţii dificile şi caută întotdeauna să nu se abată de la reguli.

Culoarea albă a cânii ne arată că posesorul ei este un optimist, albastrul vorbeşte despre o persoană cu un caracter profund, dar fără simţ practic.

Dacă cineva îşi decorează cana cu imagini de familie, el nu este dispus să ia decizii rapide şi pripite, bazându-se foarte mult pe sprijinul celor apropiaţi.

(sura: ziare.com; foto: teenproblem.net)


Autor: Liviu AnghelAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot