Starbucks România întâmpină toamna cu noi băuturi și deserturi de sezon

Cea mai iubită aromă de toamnă s-a întors la Starbucks, odată cu începutul toamnei. Pumpkin Spice Latte (PSL), deja o tradiție pentru fanii celui mai mare lanț de cafenele din lume, va fi disponibilă atât în varianta caldă, cât și rece.

Cel mai anticipat eveniment al noului sezon la Starbucks România este revenirea cafelei cu aromă de dovleac care a câștigat un statut special între băuturile de sezon, fiind unul dintre cele mai populare produse ale brandului în întreaga lume.

Tot din toamna aceasta, în toate cafenelele Starbucks din România este disponibilă și noua băutură Latte Pecan, în varianta caldă sau frappe.

La capitolul deserturi, toamna aceasta aduce o selecție de prăjituri gustoase de casă (Rocky Road, Tiffin, Topped Caramel), așezate pe o farfurie acoperită cu sticlă, lângă casa de marcat. Bunătățile includ și prăjitura alb-negru (Black & White Cake) și plăcintele cu fructe de pădure sau ciocolată albă.

“Pumpkin Spice Latte este probabil cea mai așteptată băutură de sezon din lume, are efectiv sute de mii de fani pe tot globul, inclusiv în România. Entuziasmul pentru această aromă este cu atât mai mare, cu cât povestea din spatele ei este specială, totul pornind în 2003, ca o provocare între angajații Starbucks din Seattle. Anul acesta vom sărbători Pumpkin Spice Latte-ul pe 22 septembrie – ziua oficială în care începe toamna – cu evenimente speciale și oferte pentru prietenii Starbucks România”, a declarat Dana Pasol, Marketing Manager Starbucks.

În plus, între 24-31 octombrie, iubitorii de cafea vor avea parte de o surpriză specială de Halloween – Vampire frappucino.

Oferta sezonului include și noua cafea Guatemala Huehuetenango, ideală pentru espresso, cu un gust subtil și ușor fructat, delicată și ușoară, puțin uleioasă, cu o aromă florală dulce. Produsă în orașul Huehuetenango din vestul Guatamalei, această cafea este recomandată pentru gustul echilibrat.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internaţional de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel internațional, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King , La Tagliatella şi Starbucks.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări şi este cunoscută ca fiind cea mai importantă marcă de cafea din lume.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Celebrează cu stil sezonul festiv cu ținutele de ocazie Marks & Spencer

  Începând cu petrecerea de Crăciun de la birou și terminând cu mesele delicioase în familie, Marks & Spencer ți-a pregătit selecția de outfituri perfecte pentru sezonul festiv! Indiferent d... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot