Subway® România lansează campania umanitară „să fii solidar e un dar”

SUBWAY® România, partea a celui mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din  lume, lansează, pe 24 aprilie, o campanie națională de donare de sânge.   

În România mai puțin de 2% din populație donează în mod benevol sânge. De aceea, pentru al doilea an la rând, Subway își îndeamnă clienții să devină solidari cu cei care au nevoie de ajutor.  Campania națională  “Să fii solidar e un dareste modalitatea prin care gigantul american își dorește să încurajeze donarea de sânge în România.  

Campania va avea loc pe 24 aprilie în toate orașele în care Subway are deschis un restaurant. Pentru toți cei care se decid să facă parte din acest eveniment național și merg în centrele de transfuzii să doneze sânge Subway oferă, gratuit, un sandwich delicios: Italian or falafel.

Este al doilea an la rând când susținem donarea de sânge și încercăm să ajutăm centrele de transfuzii din toată România. Campania “Să fii solidar e un dar” are scopul de a ne face pe toți să înțelegem cât de importantă este donarea de sînge și câte vieți putem salva, zi de zi”, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru București și Ilfov.

Știu cât de important este să primești sânge atunci când ai nevoie. În urmă cu câțiva ani am suferit un accident de motocicletă și am avut nevoie de o transfuzie. Atunci, toți prietenii mei m-au ajutat. Așa că sunt convins că este extrem de important să donăm sânge pentru a salva vieți. Noi, toți cei de la Subway România, vrem să dăm o mână de ajutor și să sprijim centrele de transfuzii încurajându-ne clienții să facă un gest pentru cei aflați în mare nevoie”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara Bucureștiului și Ilfov.

Pe 24 aprilie toți donatorii de sînge din 15 orașe din România vor primi un sandwich delicios din partea Subway, gratuit, pentru gestul lor mărinimos. Clienții Subway din Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Oradea, Suceava, Sibiu, Alba-Iulia, Brașov, Arad, Deva, Focșani și Baia Mare sunt invitați să ia parte la această campanie socială de anvergură.

De Ziua Internațională a Solidarității Tineretului oricine poate oferi un dar și poate salva o viață printr-un act benevol de donare de sânge.

Partenerii Subway în campania “Să fii solidar e un dar” sunt Institutul Național de Transfuzie Sanguină Prof. Dr. C. T. Nicolau, Centrele Județene de Transfuzii și Centrul de Transfuzii București. Campania este susținută de Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge și Asociația REACT.  

Voucherul gratit oferit de Subway tuturor dontaorilor poate fi folosit până pe data de 04.05.2018, numai în restaurantele Subway. El nu poate fi preschimbat în bani.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce se... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot