Tchibo Exclusive Origins şi National Geographic Traveler îţi deschid pofta pentru călătorii

Tchibo Exclusive Origins Guatemala şi Tchibo Exclusive Origins Brazil împreună cu  National Geographic au pregătit o nouă ediţie limitată pentru această vară: două pachete de cafea din Brazilia şi Guatemala şi cadou ghidul special de călătorii National Geographic Traveler: 50 de locuri de văzut într-o viaţă.   

Vei savura gustul autentic al sortimentelor de cafea 100% Arabica, Tchibo Exclusive Origins Guatemala şi Tchibo Exclusive Origins Brazil, alături de poveştile celor mai interesante 50 de locuri de pe Pământ, transpuse de National Geographic Traveler.

Tchibo Exclusive Origins Guatemala este o cafea aromată, cu note delicate de mirodenii exotice, bine echilibrate, conferite de solul vulcanic caracteristic ţării de origine.

Tchibo Exclusive Origins Brazil este o cafea cu aromă plină, catifelată, rotunjită de notele de nucă datorate climei tropicale şi solului lutos pe care creşte.

Pachetul special de călătorie conţine două pachete de cafea prăjită şi măcinată de 250 g şi ghidul National Geographic Traveler şi este disponibil în toate tipurile de magazine, moderne şi tradiţionale, până la finalul lunii august.

De peste 60 ani, Tchibo este un simbol al pasiunii şi expertizei pentru cafea prin selecţionarea atentă a celor mai bune boabe de cafea Arabica de pe cele mai fertile şi însorite terenuri din ţările cultivatoare de cafea. Tchibo oferă consumatorului român cea mai proaspătă şi aromată cafea premium.

National Geographic Traveler, revista de călătorii a National Geographic, este cea mai citită publicaţie de călătorii din lume, cu o audienţă de aproximativ 8 milioane de cititori. National Geographic Traveler are misiunea de a relata despre destinaţii cu personalitate, ajutându-le să păstreze un spirit al locului autentic, conservat atât în beneficiul turiştilor cât şi al comunităţilor şi excelează în oferirea de informaţii veridice şi detaliate pentru a ajuta cititorii să-şi planifice călătoriile.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot