Concurs: Vegeta în bucate!

CONCURS INCHEIAT!!!

Va multumim tuturor pentru participare si pentru raspunsurile primite de la voi!

Castigatorii sunt:

1. Vilceanu Ecaterina

2. Diaconu Luminita

3. Ardeleanu Loredana

Felicitari! Astept datele voastre prin mesaj privat in maxim 5 zile!

***

Te premiem!!! Boncafe.ro si Vegeta de la Podravka Romania ți-au pregătit un CONCURS în care poți câștiga unul dintre cele 3 premii în valoare de 50 de lei fiecare, care conțin bază pentru mâncăruri Vegeta.

Ce ai de facut pentru a castiga?

► Da Like si share paginii de concurs BoncafeStyle 

► Da Like paginii oficiale Podravka Romania

► Scrie-ne in sectiunea „Comentarii” (pe site sau pe FB) raspunsul la intrebarea: „Ce reteta culinara vei gati cu produsele Vegeta?”

Perioada de desfasurare a conursului este: 11 - 21 august 2017.

- Extragerea celor 3 cititori fideli si anuntarea lor va fi in ziua de 22 august 2017.

- Desemnarea cîştigătorilor se face prin extragere computerizată.

- Câştigătorii trebuie să trimită datele de contact în decurs de 5 zile de la afișarea câștigătorilor, altfel premiul devine nul și se va alege alt câștigător.

Afla mai multe despre Vegeta Podravka !

Ti-ai imaginat vreodata cat de semnificativ a fost aportul condimentelor de-a lungul timpului? Te-ai gandit cat de simplu ne este astazi sa inovam in bucatarie pentru ca avem la indemana iscusinta si devotamentul oamenilor care au inventat condimente dintre cele mai complexe? Astazi, existenta din belsug a condimentelor ni se pare normala

Vegeta Universal, de exemplu, are peste 50 de ani de istorie in spate si tot atatia ani de cand a ajutat gospodinele de pretutindeni sa dezlantuie adevarata savoare a bucatelor. Datorita mixului perfect de ingrediente naturale extrase din legume proaspete, Vegeta Universal a avut succes in bucatariile oamenilor inca din primul moment, ramanand in topul preferintelor. A scris istorie in bucatarie, a cucerit datorita gustului unic si continua sa fie prima alegere a gospodinelor. Imagineaza-ti care ar fi gustul mancarurilor, daca nu ai avea alaturi aceasta baza de mancaruri. Aroma si savoarea unei ciorbe aburinde sau a unei tocanite ademenitoare n-ar mai fi astazi cele care-ti rasfata simturile, daca n-ar fi Vegeta Universal.

Succes!


Autor: BoncafeStyle

  1. Ciubotaru MARINICA
    21-08-2017 23:03

    Ardei umpluti.
  2. Luminita Diaconu
    21-08-2017 16:32

    Supa de rosii,tocanita de berbecut,gratar cu pulpe si mititei....dar lista poate continua...pentru ca produsele Vegeta Podravka se pot folosi cu succes la toate preparatele culinare inobilandu-le gustul.
  3. Domnisanu Elena
    21-08-2017 15:16

    Tochitura dobrogeana ,friptura
  4. Agache Lucica
    21-08-2017 10:50

    Voi gati ciorbe,tocanite,sarmalute si fripturi
  5. Nemeth Carmen
    21-08-2017 09:23

    Marinez aripioare de pui de cu seara cu condimente Vegeta ,iar a doua zi pregatim un gratar delicios si ne bucuram de gustul bun.
  6. Eniko Biro
    20-08-2017 22:56

    Supa de vita
  7. Dorina Amarie
    19-08-2017 07:42

    ardei umpluti, sarmale
  8. mihaela scurtu
    18-08-2017 19:13

    ardei umpluti
  9. Mirela-Liliana Ion
    17-08-2017 10:35

    Voi folosi produsele Vegeta pentru a pregati ciorba de perisoare,mancare de mazare cu pui,tocanita,pilaf cu legume si multe altele !!
  10. Rocxana
    16-08-2017 21:57

    IAHNIE DE FASOLE!!!
  11. Rocxana
    16-08-2017 21:55

    FASOLE IAHNIE!!!
  12. dobrin valentin
    16-08-2017 21:06

    Condimentele Vegeta,le pot întrebuința la orice fel de mâncare,ador supa de pui,pilaful de orez,ardeii umpluți,tocănița si salata de ton
  13. maria iacob
    16-08-2017 20:00

    o mancare de sezon :ardei umpluti
  14. Monika Erzsebet
    16-08-2017 19:52

    ciorba de perisoare
  15. STEFAN CORNELIU
    16-08-2017 19:38

    ciorba de perisoare
  16. ioana vava micu
    16-08-2017 19:27

    piept de pui cu orez si legume
  17. Luca Mihaela
    16-08-2017 19:26

    supe creme, pentru ca sunt la dieta. Supa crema de mazare, de rosii, de ciuperci etc.
  18. constantin paul
    16-08-2017 18:44

    ciorba de burta si sarmale
  19. Micsa Adriana
    16-08-2017 17:16

    Voi fave pui Grill cu garnitura de orez si legume
  20. Adriana Micsa
    16-08-2017 17:12

    Voi face un Pui Grill cu garnitura de orez cu legume !
  21. RUS FLORICA
    16-08-2017 15:54

    Sigur prepar dovlecel scazut,si eu nu pot prepara fara VEGETA !
  22. MATHE KAROLY
    16-08-2017 14:41

    Imi place, like&share;, particip., In aproape la toate preparat, supa, ciorba, felul 2 se pot face cu VEGETA. Tare bun ,.,tare imi place.
  23. CONSTANTINESCU MIHAIL
    16-08-2017 14:33

    Sarmalute si ciorbe
  24. Vilceanu Ecaterina
    16-08-2017 14:27

    Se pot gati foarte multe mancaruri cu vegeta: ciorbe,friptura,gratare eu gatesc numai cu vegeta!
  25. marta
    16-08-2017 14:03

    ciorba de vita,friptura de curcan la cuptor...
  26. Rotaru Vasile
    16-08-2017 12:20

    Ciorba de perisoare,friptura de pui
  27. Tiliuta Aurelia
    16-08-2017 09:58

    Am dat like ambelor pagini cu numele de Aurelia Aura. Voi gati sarmalute cu carne in foi de vita de vie.
  28. Sin Elisabeta
    16-08-2017 08:52

    Ardei umpluți,Supa de vita
  29. popescu nicolae
    15-08-2017 21:15

    PILAF DE OREZ
  30. Ilie Trica
    15-08-2017 03:26

    Ardei umplut,ciorba de perisoare,
  31. spuma gabriela
    14-08-2017 14:37

    saramura ,gratar ,friptura ,sarmale , lasania ,piftelute cu sos ,ciorba , orez cu legume , supa ,varza ,cartofi la cuptor ,
  32. Teodor Cristiana ,fb. Cristiana Teo
    14-08-2017 02:17

    Pilaf de legume
  33. Lidia frumusica
    13-08-2017 21:15

    pilaf de orez
  34. Gavriloi Adina
    13-08-2017 20:16

    Grătar, pește la cuptor, friptură de pui
  35. Drila Claudiu
    13-08-2017 19:51

    Voi folosi vegeta la darea unui gust autentic la mancarea mea favorita...tocana de legume
  36. Militaru Wanda
    13-08-2017 09:19

    Ciorbe,ardei umpluti,mincare de cartofi,piure,pilaf,sarmale,fripturi,sosuri.
  37. Gh Dragoi
    13-08-2017 08:42

    Supa, ciorba, tocanite, fripturi
  38. Flori Estera
    13-08-2017 07:58

    Ciorbe,supe,fripturi
  39. Livia Dragoi
    12-08-2017 15:06

    La supe si ciorbe, tocanite, fripturi, sarmale si ardei umpluti.
  40. Alina P
    12-08-2017 14:36

    Ciorbe, supe, fripturi, ardei umpluti.
  41. burlacu corina
    12-08-2017 11:38

    Pastrav la cuptor cu legume
  42. burlacu sergiu
    12-08-2017 11:17

    Ardei umpluti
  43. Caracioni Corina
    12-08-2017 10:02

    Ciorbita de pui cu legume si tocăniță.
  44. ENACHE nicoleta
    12-08-2017 09:17

    Lasagna
  45. Trica Maria Angelica (fb:Oana Maria)
    12-08-2017 07:33

    Sarmalute,ciorba de gaina,ardei umpluti.
  46. TRICA VIORICA
    12-08-2017 04:22

    Ardei umplut,sarmalute,gratar,pilaf cu ficatei,ciorba de gaina.
  47. Preda Nicoleta Alina
    12-08-2017 03:24

    Pastrav la cuptor cu legume
  48. Apostoiu Gurau Mihaela Florentina
    12-08-2017 00:42

    Supe,friptura la cuptor,musaca
  49. Doina Ana Butman
    11-08-2017 22:24

    Utilizez Vegeta la toate preparatele, dar, in conjunctura actualului concurs, ma voi axa pe supa cu galusti, chiftelute, conopida gratinata!
  50. Vasile Rotaru
    11-08-2017 21:54

    Supa de gaina cu galustele de gris,friptura de pui cu garnitura de legume
  51. rafay violeta daniela
    11-08-2017 21:25

    gulii umplute cu ciuperci
  52. Badea Simona Gabriela
    11-08-2017 18:06

    gratar din piept de pui si orez
  53. Nelu Ivan
    11-08-2017 17:38

    Musaca de cartofi cu carne ,supe, pui pe sticla.
  54. Ungureanu Gabriela
    11-08-2017 16:58

    Sarmale
  55. G?n?oi Alina Tatiana
    11-08-2017 16:37

    Pilaf, ciorbe,sarmalute, ciorba de fasole
  56. Fonodi Erika
    11-08-2017 15:12

    Supa de pui, sarmale, chifteluta, gratar, friptura...
  57. Gabriela (Balasa) Matei
    11-08-2017 14:59

    Supa de galuste
  58. DODOI DANIELA
    11-08-2017 14:56

    Ardei umpluti
  59. Chesnoiu Maria
    11-08-2017 14:35

    Folosesc Vegeta la toate felurile de mancare, dar daca as castiga prima data as face o friptura de pui la cuptor cu legume si Vegeta
  60. Valeria Chertes
    11-08-2017 14:23

    Voi pregati pulpa de porc umpluta cu ficatei de pasare la cuptor.
  61. Cristina Paula
    11-08-2017 13:58

    Chiar acum urmeaza sa gatesc o tocana de vinete, iar Vegeta imi va fi de ajutor pt un gust deosebit al mancarii, atat acum ca de fiecare data cand folosesc.
  62. Cristina Paula
    11-08-2017 13:57

    Chiar acum urmeaza sa gatesc o tocana de vinete, iar Vegeta imi va fi de ajutor pt un gust deosebit al mancarii, atat acum ca de fiecare data cand folosesc.
  63. dumitru angelica
    11-08-2017 13:48

    Pilaf cu legume
  64. Becheru Cornelia
    11-08-2017 13:44

    Condimentele Vegeta,le pot întrebuința la orice fel de mâncare,ador supa de pui,pilaful de orez,ardeii umpluți,tocănițele!
  65. Vieru Mariana
    11-08-2017 13:15

    Musaca de cartofi cu carne
  66. Tantar Gheorghe
    11-08-2017 13:07

    Tocanita de ficatei cu ciuperci ,friptura de vita la cuptor ,ciorba a la grec ,friptura pe gratar
  67. Chisnenco Oana Mihaela
    11-08-2017 12:37

    Voi gati carne la gratar,supe,friptura
  68. Suciu Dorin Mihai
    11-08-2017 12:04

    Supe,ciorbe,gratare,tocanite....
  69. Ureche palagica
    11-08-2017 11:52

    Ciorbe, pui la gratar, salata de ton, friptura etc
  70. Viorica
    11-08-2017 11:49

    Pilaf de gaina !
  71. Cojan Ileana
    11-08-2017 11:45

    Pui pe sticla,la cuptor
  72. Aldea Magdalena
    11-08-2017 11:35

    Aproape la orice fel de mancare!
  73. Rodica Granpier
    11-08-2017 11:20

    Sarmale si ciorba de perisoare,preferatele familiei mele ❤
  74. ANTON MARILENA
    11-08-2017 11:02

    Tocanita de rosii cu ardei gras, orez sarbesc cu pui
  75. sanduleanu lenuta
    11-08-2017 10:57

    ardei umpluti si ciorba de pui a la grec
  76. Marc Susana
    11-08-2017 10:55

    Voi pregati supa de gaina de casa cu taietei , pulpe la cuptor cu garnitura de orez si cartofi !
  77. MIHAI FLORIN
    11-08-2017 10:48

    pui cu cartofi si ciuperci .
  78. Mariana Tamasan
    11-08-2017 10:15

    Pui pe gratar cu rosii coaptesi usturoi,o bunatate.
  79. Ciofu Monika
    11-08-2017 10:09

    Ardei umpluți cu smântână
  80. Barcer Mihaela
    11-08-2017 09:50

    gratar din piept de pui si orez cu legume
  81. Ardeleanu Loredana
    11-08-2017 09:46

    Voi gati carne la gratar pentru ca imi plac produsele Vegeta cele pentru marinat!
  82. Naty Mihaela
    11-08-2017 09:45

    Voi face un grill cu pulpe de pui si mititei ;o supa crema de legume si omleta cu ceapa ,ardei gras si rosii in interior ;un fel de specialitate turceasca.
  83. Dana-Maria Popescu
    11-08-2017 09:21

    La grătare , friptura, supă de galuste.
  84. Baldea Gabriela
    11-08-2017 09:16

    Grătare, friptura, după de galuste
  85. Harabagiu Elena
    11-08-2017 09:14

    Pui la cuptor cu bastonase crocante de dovlecei si cartofi dulci
  86. Filimon Ioana Violeta
    11-08-2017 09:13

    Salata de ton Se prepara o maioneza de casa,dupa rețeta tradițională,se adaugă tonul din conserva,ceapa tocata mamarunt,,zeama de la o jumătate de lămâie. Pofta buna!


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

GUCCI Bloom, noul parfum semnat Alessandro Michele

Primul parfum realizat in intregime sub viziunea creativa a lui Alessandro Michele înglobeaza  filosofia moderna care ghideaza viziunea Casei Gucci. Gucci Bloom sarbatoreste autenticitatea, vitali... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot