De ce nu mă iubeşte?

Mulţi ne punem deseori întrebarea "De ce nu mă iubeşte?". Ne aflăm, poate, la o vârstă la care sentimentele dau "buzna" în sufletul nostru chiar dacă vrem sau nu vrem. Bun, până aici… putem spune că nu e nimic grav, nu?

Nu este păcat să iubeşti. Nu e păcat să simţi ceva pentru o anumită persoană. Important este cum iubim. Cum ne manifestam aceasta iubire… şi cât de mult credem în ea.
Poate nu e corectă forma "cât de mult credem în ea"; deoarece Dumnezeu este iubire. El dăruieşte iubire celor ce cred în Cuvântul şi Puterea Lui.
Poate unii văd iubirea ca o formă a destinului; te laşi în voia sorţii, iubeşti…nu îţi pasă de nimeni şi nimic nu te opreşte să continui această frumoasă poveste…Unii văd iubirea ca un bancomat, totul constă în interesul persoanei…. Însă numai puţini îşi dau seama ce este iubirea adevărată.
Dacă e numai ispită, totul se şterge…totul dispare. Nu. Iubirea între două persoane vine de la sine. Iubirea…din punctul meu de vedere, e rugăciune. Este un cânt al inimii…ce îl înalţi spre El. O partitură a vieţii infinită în care nu faci altceva decât să iubeşti. Păi…veţi spune…cum să nu arate bine? păi atunci, unde este acea atracţie…unde este plăcerea?
Păi, iubeşti din plăcere deoarece şi cel de lângă tine te iubeşte. Iubire nu este atunci când partenerul/partenera arată "super tare". Iubire nu este nici când e doar ardoarea sentimentelor, puterea lor. Chiar aici se ascunde dorinţa din rugăciune. Şi dacă nu mă iubeşte? Tot iubeşti.
Pentru unii poate e absurd să iubeşti fără ca celălalt să simtă ceva pentru tine. De aceea facem lucruri ce duc spre păcat… Ne ambiţionam şi mai mult ca celălalt să ne placă. Statusurile de dragoste utilizate des pe messenger, hi5-ul cu poze triste, mesaje şi scrisori… sunt doar mici ajutoare pentru a întemeia o relaţie. Oare? De ce unii tineri apelează la acestea, şi nu la rugăciune? Tinere, iubirea nu se naşte prin intermediul Internetului. Dumnezeu nu ne iubeşte doar dacă avem internet. El ne iubeşte neîncetat…fără condiţii… Asta ar trebuii şi noi să facem.
Nu trebuie să forţăm cumva lucrurile. Iubirea între două persoane vine de la sine. În clipa când încercăm să "umblăm" singuri la o relaţie, e posibil să se prăbuşească totul pentru totdeauna.
Iubirea vine când e trimisă de Dumnezeu la vremea ei... nu atunci când ne dorim noi.
 
Rugăciunea unei îndrăgostite
"E el! Şi trece iar pe lângă mine! O, Doamne! Mă topesc şi mă ascund. Mi-e frică să îmi ghicească al meu gând. Să-mi vadă obrajii roşii de ruşine. Mă rog să nu mă vadă, ba să vadă!
Cum să mă rog să îi dau de înţeles că pentru mine el e cel ales? Sunt vinovată, ba-s nevinovată…
Şi acum mă liniştesc şi mă închin, căci Doamne, tu ai plămădit iubirea. Tu cu el mi-ai întâlnit privirea. Păzeşte-mă în acest proaspăt chin. Răbdare dă-mi ca într-un dulce ceas să facă el spre mine primul pas. De mână când prin parcuri ne-om plimba… Spre tine mulţumiri vom ridica!… "

Autor: GeorgianaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot