Nu-mi spune că e prea târziu!

Ştiu că a greşi e omeneşte. Dar poate o vorbă aruncată la nervi sau o decizie luată în pripă să te coste atât de scump? Poţi pierde într-o clipă tot ce iubeşti mai mult? Pentru mine zarurile au fost aruncate şi nu mai pot face nimic. Am pierdut singurul bărbat pe care l-am iubit.
 
Dacă mi s-ar mai acorda o şansă, aş face orice ca să îi treacă supărarea. Dar vorbele mi-au îngheţat şi n-am putut să-i cer iertare. Acum, când poate este prea târziu, am aşternut pe o foaie gândurile mele…

 

„Iubitule, am venit să mă primeşti din nou în viaţa ta. Sunt oboistă şi tristă din pricina căutării fericirii. Nu mai cred în schimbări datorate trecerii vremii. Nevoia de a iubi m-a urmat pretutindeni, profundă, organică şi vie, cu toate că atunci când am decis să plec de la tine, am pornit la drum încrezătoare.
 
Speram că, dincolo de lumea noastră, voi descoperi un tărâm al iubirii, al pasiunii, al puterii şi al dăruirii. După o vreme, chiar am găsit toate lucrurile la care am visat: linişte, dragoste, forţă, frumuseţe… şi un prinţ care mă aştepta, parcă, de-o viaţă.

M-a primit, fericit, în braţele sale şi m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă femeie din lume. Iar eu, chiar dacă eram fericită, ţineam încă ascuns un strop din dragostea noastră, într-un colţ tăcut al inimii mele, peste care am încercat să pun mai multe rânduri de uşi, pentru că doream să te uit şi să te îngrop pentru totdeauna.
 
Eram fericită împreună cu prinţul meu. Era noapte… şi m-am băgat în pat ca să adorm. Dar noaptea a trecut şi zorii s-au ivit, m-am deşteptat şi visul meu s-a spulberat în zarea necunoscută spre care am plecat. Am deschis ochii uşor, eram… singură, doar frigul mă îmbrăţişa şi mi se strecura voluptuos în vene. Eram singură şi nu aveam nimic, nici prinţ, nici fericire, nici pace, nici iubire… Aşteptam doar, cu inima îngheţată… să mor şi să scap de atâta durere.

Într-un târziu, cu greu, am reuşit să poleiesc, încet, încet toate cotloanele existenţei mele şi-am început totuşi să urc. Dar am ajuns, cu paşi din ce în ce mai grei spre… nicăieri, unde am întâlnit oameni veşnic grăbiţi, mereu indiferenţi. Mă simţeam singură şi atât de nefericită! Te strigam şi mă întrebam de ce m-ai lăsat să plec? De ce nu m-ai oprit? De ce m-ai lăsat să te pierd?

Acum însă am venit cu fruntea sus, la uşa ta!

Zâmbesc! Să nu se vadă cât de mult am plâns.

Nu am venit să-ţi cer iertare. Am venit ca să mă iei în braţe şi să îmi spui că mă iubeşti, curat şi profund ca prima oară.

Acum ştiu ce este bine şi ce este rău şi care este preţul fericirii. Şi mai ştiu că te iubesc numai pe tine! Şi că mi-ai dus dorul.

Tu eşti adevărata mea fericire, iar azi am venit ca să rămân, sunt gata să mergem la drum împreună.

Nu-mi spune că sunt duse nădejdile dragostei noastre, nu-mi spune, te rog, că e prea târziu!”


Autor: Luminita (Elya)Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot