Soirees de la Mode 22 - In Memoriam Răzvan Ciobanu

”Soirees de la Mode 22”  în memoria lui Răzvan Ciobanu a reunit  la Hotel Hilton peste 200 de prieteni apropiați, influenceri, bloggeri, jurnaliști și pasionați de frumos. Invitații speciali ai Galei au fost părinții lui Răzvan Ciobanu, iar Andreea Marin, Simona Pătruleasa, Maria Andrei, Dana Săvuică, Romanița Iovan, Rita Mureșan, Mirela Vescan, Laura Olaru, Ioana Sihota, Ionuț Sava, Maria Andreea au fost doar câteva dintre vedetele care au susținut evenimentul dedicat lui Răzvan Ciobanu.

Evenimentul de modă a fost deschis de Alin Gălățescu și a continuat cu prezentarea colecțiilor capsulă inspirate din stilistica lui Răzvan Ciobanu realizate de designerii Aleha Toncea  / accesorii: Bijoux et Bijoux,  Alexandra Calafeteanu, Agnes Toma, IE Clothing by Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, Lia Aram by Anemona Stanchi / accesorii: Amazing Jewerly, Iuliana Robescu / accesorii: Bijoux et Bijoux, Catch Michelle / accesorii: Laura Olaru, voalete: Mădălina Vlad, Exordia, Rita Mureșan, Romanița Iovan, Natalia Vasiliev, Studio Cabal by Diana Dianu, Claudia Rawlings / încălțăminte: Hardot, Wilhelmina Arz / Design Floral: Mădălina Mocanu.

La final, a fost prezentată ultima colecţie a lui Răzvan Ciobanu, rămasă neterminată, care a adus emoţie în rândul publicului.

După o săptămână maraton, sunt mândru să avem o nouă ediție Soirees de la Mode închinată de această dată lui Răzvan Ciobanu,  un mare și inspirat designer, ce a lăsat urme adânci în universul clienților săi și în Istoria Modei Românești! ”, a declarat Alin Gălățescu, analist de modă, fondator al evenimentului Soirees de la Mode.

Seara s-a încheiat cu acordarea premiului „ELYSEE Soirees de la Mode 22” pentru  „Cea mai originală și apropiată de Tema Mini-Colecție”: EXORDIA 1101 by Arthur Datcu.

Soirees de la Mode reprezintă unul dintre cele mai longevive evenimente de modă din România, prima ediție având loc acum 16 ani. Acesta a fost gândit, încă de la început, ca un complementar al marilor show-uri multibrand de tipul Gala Avanpremiere sau alte evenimente de modă naționale sau regionale.

Evenimentul a fost realizat în Parteneriat Special cu Athénée Palace Hilton Hotel. Alți parteneri: ROSE MARY PROSECCO,  AQUAVIA, GETT'S Salons - Hair Styling / Laura Perian - Make-up / ELYSEE Parfums / Amazing Jewelry / MRA Models / RANEvents.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot