19 vedete defilează în costume de ceremonie la Târgul Ghidul Miresei

Singurul târg de nunți al verii din România va avea loc între 17-19 Mai 2019, la Romexpo în Bucureşti. Evenimentul reuneşte peste 100 de expozanți cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, verighete, invitaţii, locații, decoruri și toate celelate servicii necesare organizării unei nunți sau unui botez de vis!

Orice eveniment privat presupune zeci de vizite şi programări la diverşi potențiali furnizori de servicii sau de produse. Succesul târgurilor noastre constă în reunirea a sute de firme prezente timp de 3 zile sub acelaşi acoperiş. Zeci de mii de viitori miri şi părinți din toată țara vizitează Târgurile Ghidul Miresei pentru a economisi acest timp şi pentru a beneficia în plus de oferte speciale şi reduceri valabile pe perioada târgului”, a declarat Ana Haralambie, organizator al evenimentului.

În deschiderea Târgului Ghidul Miresei, vineri începând cu ora 12.00 vor avea loc prezentări de modă cu cele mai noi tendințe în materie de costume de ceremonie, purtând semnătura Trends by Adina Buzatu.

Paradele vor avea ca modele protagoniste pe Andreea Antonescu, Diana Bișinicu, Roxana Nemeș, Annes, Diana Enache, Diana Sar, Monica Roșu, Andreea Gherasim, Alisa Păun, Sensy Sny, What’s UP, Ionuț Ungureanu (Provincialii), Mădălin Ionescu, Marian (Haiducii), Marian Vasilescu, Phelipe, Mathias, Iulian Pîtea, Alexandru Constantin și Marius Niță.

În cadrul târgului, Carmen Brumă, care a lansat de curând SuperSilueta de Plajă - un nou program de slăbit ce pregătește miresele pentru luna de miere- aşteaptă viitoarele mirese şi proaspetele mămici cu o paradă a costumelor de baie în tendințe, alături de Uniconf. 

Detaliile referitoare la bilete, program şi concursuri pot fi găsite la adresa www.targulghidulmiresei.ro


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot