Always și Teach for Romania susțin elevele de gimnaziu să viseze, să experimenteze și să își urmeze visul

Always continuă să susțină încrederea în sine a tinerelor în perioada pubertății și lansează „Atelierele Încrederii”, ca parte a campaniei „Profesorii Încrederii”, desfășurată în parteneriat cu Teach for Romania.

Always lansează alături de Teach for Romania Atelierele Încrederii, ca parte a campaniei Profesorii Încrederii, cu rolul de a încuraja elevii din ciclul gimnazial să viseze cât mai departe și să creadă cu adevărat că orice vis poate deveni realitate.

Conform studiului  prezentat de Always în anul 2014, în cadrul campaniei #CaOFată, mai mult de jumătate (56%) dintre fete își pierd încrederea în sine în perioada pubertății, prima menstruație marcând momentul cu cel mai mic nivel de încredere în sine al lor. Always a demonstrat efectul profund pe care fraza „Ca o fată” îl poate avea asupra încrederii în sine al fetelor și a inspirat o mișcare care a început, ușor dar sigur, să schimbe percepția publică. De atunci, Always și-a luat angajamentul de a susține încrederea în sine a tinerelor, astfel încât să-și poată urma visul, oricare ar fi acela.

Studiul prezentat de Always în 2017 ne evidențiază faptul că 7 din 10 fete evită să încerce lucruri noi în timpul pubertății din frica de a eșua, iar 8 din 10 fete simt că presiunea societății de a-i mulțumi pe alții și de a fi perfecte este factorul cheie ce contribuie la teama fetelor de a eșua în timpul pubertății. Iar alături de fete, deși într-un procent mai mic, băieții experimentează situații similare.

Remarcând impactul pozitiv pe care educația de calitatea și profesorii pasionați de meseria lor îl au asupra încrederii în sine a tinerilor din orice mediul social, Always a derulat diverse campanii de susținere, cum ar fi „Profesorii Încrederii”, alături de asociația Teach for Romania, prin care o echipă de profesori devotați au deschis orizonturile elevilor, campania Always Unesco sau campania de informare despre îngrijirea personală la pubertate din școlile românești.

Susținerea tinerilor să își îndeplinească visul este un angajament pe termen lung, așadar Always continuă campania „Profesorii Încrederii” susținând 6 profesori Teach for Romania să îi încurajeze pe elevi să viseze cât mai departe, să experimenteze și să își aleagă profesiile pe care și le doresc cu adevărat.

Mai mult decât atât, anul acesta Always le oferă posibilitatea tinerilor să facă cunoștință cu diferite profesii și specialiști din diferite domenii prin „Atelierele Încrederii”, unde elevii au avut ocazia să devină cântăreți de succes, arhitecți, oameni de televiziune și doctori renumiți pentru o zi.

Alături de Oana Cuzino, Nicole Cherry, Andreea Berecleanu și Anca Serea, precum și specialiști din domenii ca arhitectură, medicină, IT sau pedagogie, 40 de copii de gimnaziu din programul Teach for Romania au luat parte la ateliere prin care au învățat că, dacă au încredere în sine, orice carieră este posibilă.

Oana Cuzino, susținător al campaniei, a declarat: „Susțin această campanie desfășurată de Always și Teach for Romania deoarece cred cu adevărat în potențialul fiecărui copil și numai prin educație de calitate îi putem încuraja și sprijini să își îndeplinească visurile, oricât de mari ar fi acestea.”

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

Află cum poți susține Atelierele Încrederii!

Vezi aici videoclipul campaniei.

Website: www.profesorii-increderii.ro

Facebook Always:  https://www.facebook.com/AlwaysRomania/

Facebook Teach for Romania: https://www.facebook.com/teachforromania/


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumul vieţii

Nu ştiu  pe lume ceva mai suav, mai efemer decât banala picătură de parfum. E ca şi cum, în iureşul poverilor lumeşti, te-nvăluie o aripă de înger şi uneori, ajunge doar o clipă pentru ca dulcea î... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot