ECCO a lansat Vitrus™ Mondial, o colecție dedicată bărbaților care știu ce vor

Odată cu lansarea noii colecții ECCO VITRUS™ MONDIAL în România, ECCO a schimbat percepția masculină când vine vorba de stil. VITRUS™ MONDIAL este o colecți-dedicată bărbaților eleganți, care știu ce își doresc și este prezentă doar în 11 magazine selectate din Europa, printre care și cel din Băneasa Shopping City.

Sneak peak pentru pasionații de fashion!

Miercuri, 30 octombrie, magazinul ECCO din Băneasa a fost gazda lansării oficiale, în România, a colecției unice în care tehnologia se îmbină cu stilul și confortul - VITRUS ™ MONDIAL.

Printre invitații prezenți la eveniment s-au aflat George Buhnici, George Burcea, Andreea Balaban, Paul Janssen, directorul Category Men la ECCO International, dar și excelența sa, ambasadorul Danemarcei în România - Søren Jensen.

Ne bucurăm că ECCO reprezintă un brand de încălțăminte premium care se diferențiază pe piață prin calitate, confort și inovație din punct de vedere al pieii și al tehnologiei unice. În România, brand awareness-ul este în continuă creștere, iar lansarea colecției Vitrus Mondial, exclusiv în magazinul din Băneasa reprezintă un pas important în dezvoltarea acestuia. Noua colecție respectă principiul ECCO de a nu face niciodată compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație permanentă.” a spus Victor Tighinean, directorul general ECCO.

Colecția ECCO VITRUS™ MONDIAL este disponibilă pentru shoeloveri în 11 magazine exclusive din: Zurich, Copenhaga, Londra, Hamburg, Bredebro, Varșovia, Viena, Praga, Bratislava și București.

La acest eveniment au fost prezenți și partenerii noștri: SARTO, care au expus un costum Bespoke și UniqueGift.ro, cu figurinele unicate marca Forchino.

ECCO VITRUS ™ MONDIAL – al patrulea membru al familiei VITRUS ™

Colecția VITRUS ™ este o revoluție în încălțămintea bărbătească. Pantofii VITRUS ™ sunt realizați folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM™.Cu un echilibru perfect între amortizare și recul, precum și o potrivire și o sensibilitate naturală, FLUIDFORM™ crează o legătură integrală și durabilă între talpă și partea superioară.Partea anatomică urmărește forma naturală a piciorului, iar shankul revoluționar VITRUS ™ cu suport integrat pentru călcâi te asigură că stilul nu compromite confortul.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot