Voi știți cum miroase România?

Elysee lanseaza in premiera absoluta prima si singura linie de parfumuri dedicata Romaniei sub brandul ESSENCE DE ROUMANIE. Cu ocazia Centenarului, ELYSEE dedica Romaniei doua parfumuri ce compun Romania din noi, ce se pot purta separat sau in combinatie.

O linie de parfumuri unica care poarta in ea mirosul Romaniei din suflet, tara unei iubiri de care nu ne vom dezice nicicand, nici macar atunci cand suntem suparati sau razvratiti si pe care o iubim intodeauna chiar fara sa vrem, chiar fara sa stim.

Cine s-a nascut in Romania stie cum miroase sufletul acestei tari.

O linie de parfumuri unica care poarta in ea mirosul Romaniei din suflet, tara unei iubiri de care nu ne vom dezice nicicand, nici macar atunci cand suntem suparati sau razvratiti si pe care o iubim intodeauna chiar fara sa vrem, chiar fara sa stim”, spune Cristina Balan, fondatoarea reţelei Elysée. Cine s-a nascut in Romania stie cum miroase sufletul acestei tari.

► IA este parfumul Romaniei din noi. Ascunde in apele sale adanci aroma de cozonac cald si vin fiert nins cu pulbere de scortisoara, de familie fericita care s-a reunit acasa de sarbatori, chiar daca asta s-a intamplat doar in vis.

IA este precum o fereastra ce se deschide spre o pajiste inmiresmata in spatele unei casute albe cu obloane de lemn.

IA se deschide pe note de flori de camp si de iarba pe care a calcat desculta o romanca frumoasa, purtand o coronita de margarete in par si-n inima lumina celui dintai vis de dragoste. Si miroase a afine, zmeura si fragute strivite intre buze ca inaintea unui sarut asteptat cu patima, a buchete de flori de sanziene impletite cu garofite de munte si ghirlande de flori Mana Maicii Domnului ce-si varsa nectarul intr-o noapte senina de vara. Un buchet in care s-a ascuns sfios si un trifoi cu patru foi spre implinirea tuturor viselor celei ce-l poarta.

► ROMAN aduna in undele sale mireasma cetinii de brad, susurul izvorului cristalin din Carpati, stralucirea zapezii pe o vale de munte batuta de luna.

ROMAN este parfumul ce aminteste de focurile inalte aprinse de barbati pe dealuri in seri de solstitiu, de toamnele bogate in recolte de poame si struguri in care casele au inceput sa scoata pe cosuri coloane rasucite de fum; de floarea de cimbru de Carpati, de iarba cosita adunata in capite rotunde, de lemnul abia spintecat cu toporul pentru iarna ce va sa vina.

Are note de piele argasita, din care, cine stie?, un mester priceput ar fi putut sa faureasca nu numai o pereche de opinci noi pentru straiele de duminica, dar si un brau lat, numai bun de incins peste o camasa de in care-a fost asezata pe un obraz imbujorat inainte de a fi daruita lui, Alesului.

Si undeva in adanc in notele parfumului se ascunde un buchetel de flori de lamaita, abia perceptibil, gata sa fie inmanat ei, miresei, pentru cununa unei nunti de poveste.

Țara e altfel pentru fiecare dintre noi, așa cum și iubirile sunt întotdeauna altfel și de necuprins în unități de măsură pentru fiecare dintre noi. Putem să ne recompunem cum vrem amintirile, adăugând mai mult dor, mai mult zâmbet, mai multă duioșie sau mai multă vigoare, mai multă vară sau mai multă iarnă, mai puțin din noi și mai mult din cei pe care îi iubim, așa cum putem amesteca apele de Roman și de Ia după bunul și inefabilul nostru alean, după propria stare, după energia și lumina fiecărei zile.

O picătură de Roman și șapte de Ia. O pulverizare de Ia și patru de Roman. Un strop de dor de țară și două lacrimi prelungi de iubire pentru ea. Un clinchet de râs de copil și un ecou repetat de dangăte sărbătorești de clopot. Roman. Ia.

Preturi:

ROMAN - Apa de parfum (50 ml): 340 lei

IA - Apa de parfum (50 ml): 340 lei

Essence de Roumanie (Set Ia + Roman) - Apa de parfum (50+50 ml): 620 lei.

 Două parfumuri și o singură mare dragoste pentru țara din noi!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot