Gala AVANPREMIERE 20, Ediție Aniversară In Memoriam Răzvan Ciobanu

Designeri consacrați, dar și tineri la început de drum în domeniul modei, vedete, influenceri, bloggeri, jurnaliști sau doar pasionați de fashion, cu toții și-au dat întâlnire luni seara, la Palatul Primăverii, fosta reședință a familiei Ceaușescu, la ediția cu numărul 20 al celui mai important și longeviv eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălățescu.

Spațiul amplu decorat de către designerul floral Mădălina Mocanu, s-a dovedit cu totul neîncăpător pentru cei peste 300 de invitați care au venit să aducă un omagiu modei românești și celui care a fost excelentul designer Răzvan Ciobanu.

Invitații speciali ai Galei au fost părinții lui Razvan Ciobanu - care ne-au onorat cu prezența lor, iar Kiki Cioran, Larisa Iorgulescu, Giulia Anghelescu, Xonia, Adrian Nartea, Sonia Ionescu Argint, Mihaela Tatu, Laura Olaru, Alina Roxana Ionescu, Iuliana Luciu, George Soare, Maria Andreea, Iulia Zgripcea au fost doar câteva dintre vedetele care au susținut Gala AVANPREMIERE 20.

Evenimentul a început cu un recital de pian al Dianei Plugar și a continuat cu prezentarea colecțiilor realizate de designerii talentați - Lia Aram by Anemona Stanchi - încălțăminte: Hardot / accesorii: Amazing Jewerly,  Alexandra Calafeteanu, Aleha Toncea, și Claudia Rawlings - încălțăminte: Hardot.

“Prieten și designer de excepție”, așa l-a numit Alin Gălățescu pe regretatul designer, în discursul de deschidere al evenimentului.

“Am pierdut un prieten drag și un mare nume în industria modei din România. Dacă timpul ar mai fi avut răbdare cu el, Răzvan ar fi ajuns pe cele mai înalte culmi ale creatiei vestimentare de inalt nivel, cu recunoasterea internationala pe care o merita și sunt convins că ar fi continuat să creeze original și exuberant așa cum ne-a obișnuit, scriind noi pagini în istoria modei”, a declarat Alin Gălățescu, analist de modă, fondator al Galei AVANPREMIERE.

“Dintotdeauna am crezut în moda românească și i-am susținut pe cei mai talentați tineri designeri. Il stiu pe Razvan Ciobanu de la 16 ani. A fost un mare designer roman. Multe dintre show-urile si colectiile realizate de el reprezinta Momente in Istoria Modei Romanesti. Sper să se ridice noi talente care să calce pe urmele lui Răzvan Ciobanu și să dovedească aceeași dorinta si abilitate de a mixa elemente neobișnuite și de a face din femeia moderna o aparitie senzuala, stralucitoare si complexa”, a mai spus Alin Gălățescu.

Momentul aparte al serii a fost reprezentat de ultima colectie, sub titulatura: "Razvan Ciobanu - Clients Legacy" - o demonstrație unică de talent și originalitate, în memoriam Răzvan Ciobanu, context în care invitații au putut vedea cele mai reușite creații ale designerului realizate pentru clientele sale - ce si-au dovedit fidelitatea purtand chiar ele aceste rochii superbe, sustinute si de modele Iconice ale designerului. Momentul a fost realizat cu suportul Laurei Vicol și al Lilianei Stan.

La finalul evenimentului s-a acordat, în Premieră, Răzvan Ciobanu Award by AVANPREMIERE & ELYSEE - "Pentru cel mai etic și creativ tânăr designer". Creație unicat a sculptorului italian de origine română Giuliani, premiul a fost acordat excelentului designer Aleha Toncea.

Evenimentul intinerant de modă Gala AVANPREMIERE a fost gândit ca o formă de studiu al artei spectacolului de fashion, pentru a prezenta creațiile designerilor români de valoare și de a aduce moda autohtonă mai aproape de publicul său.

Gala AVANPREMIERE 20 a fost realizata in Parteneriat Special cu ROSE MARY PROSECCO

Parteneri: GETT'S Salons - Hair Styling / Laura Perian - Make-up /

ELYSEE Parfums / Amazing Jewelry / MRA Models / RANEvents


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot