Luviane Atelier de Parfumerie lansează Reverie

La ceas aniversar, la celebrarea celor 5 ani de activitate, Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Reverie, al doilea din colecția Florile Reginei.

Reverie este un parfum seducător în primul rând pentru că mirosul de tuberoze este hipnotic și copleșitor prin complexitatea lui atingând note untoase, de piele, mentol, cauciuc si pământ până la miros de piele de femeie și de portocale. Acordul de note de bază balsamice conferă căldură solară ce este contrastată subtil de notele lemnoase, de cele de rom și de tabac.

Ediția de lux a parfumului este una aniversară, cu recipiente luxuriante, Luviane Atelier de Parfumerie aniversând în curând 5 ani. Colecția Florile Reginei este dedicată Reginei Maria a României, fiecare parfum având în prim plan câte o floare preferată a Reginei, dar urmărind să surprindă și o latură a personalității acesteia. Dacă primul parfum al colecției, Violete, este despre profunzime și o oarecare maturitate a femeii, Reverie este despre frumusețe și capacitatea de seducție printr-o atitudine feminină, fiind un parfum ce invocă iubirea.

Imaginea parfumului este Oana Cristina Tănase, o mare admiratoare a Reginei Maria și aidoma ei, o romantică veșnic îndrăgostită de flori, dar și o iubitoare a parfumurilor marca Luviane Atelier de Parfumerie. Oana este fotograf și scriitoare de cărți pentru copii, o visătoare ce trăiește poveștile în fiecare zi.

 „Parfumier te naști și nu devii, așa cum te naști compozitor și este nevoie de ceva mai mult decât un simț al mirosului mai dezvoltat. Este o alchimie a simțurilor, o simfonie a acordurilor parfumate, exact ca în muzică.” (Iulia-Victoria Neagoe)

Reverie  fost lansat în cadrul unui eveniment care a avut loc joi, 27 septembrie, într-un cadru boem și luxuriant în restaurantul hotelului Domenii Plaza by Residence Hotels alături de persoane publice, colaboratori şi prieteni. Evenimentul a fost unul multisenzorial, atingând toate simțurile. Momentele artistice susținute de Răzvan Popovici, Cristiana Mihart și Mara au delectat publicul și au susținut emoția generată de moleculele olfactive.

Vedete precum Adina Halas, Eli Roman, Nuami Dinescu, Ozana Barabancea, Ela Crăciun, Alin Gălățescu, Daniela Nane și alții s-au bucurat de toate momentele experienței, savurând un pahar de Roze de Sâmburești. Boabele de cafea, au făcut drum lung, pentru a se regăsi în sortimentul Noblesse al cafelelor SwitchMORN și a încânta olfactiv cele mai pretențioase senzații. Astfel, i-a revenit misiunea, pe lângă cea de a trezi simțurile, să restarteze senzațiile olfactive date de notele puternice și nobile ale parfumului Reverie.

În cadrul evenimentului a fost prezentat şi clipul oficial al parfumului Reverie. Filmările clipului au fost realizate de Vutcariov în locuri iubite de Regina Maria, cum este Palatul Mogoșoaia dar și în locuri inspirate de Regină, cum sunt Arc de Triomphe by Residence Hotels și terasa Astrodom, plină de flori ce se întind delicat în contemplarea apusului. Pornind de la analogia între notele olfactive și notele muzicale, Iulia-Victoria Neagoe și-a dorit ca parfumul Reverie să se contopească în acorduri de violă și pian, ceea ce a condus la colaborarea cu Răzvan Popovici - SONORO și pianista Cristiana Mihart care susțin acordurile clipului de lansare al parfumului.

Parteneri ai evenimentului: Domenii Plaza by Residence Hotels, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, SwitchMORN.

Despre Luviane Atelier de Parfumerie

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, care din 2013 și până acum a reușit să surprindă publicul din zona parfumeriei de nișă cu parfumuri create exclusiv din esențe naturale. Colecțiile exclusiviste precum Miresme Românești, DOR sau Florile Reginei sunt inspirate din lucruri autentice de viață, din mitologie și simboluri românești, din natură și de fapt din iubire pentru tot ceea ce înseamnă emoții și amintiri olfactive.

Iulia-Victoria Neagoe, „nasul” din spatele brandului compune acorduri parfumate încă din copilărie, exersând arta parfumurilor și învățând secretele maeștrilor parfumieri atât în ateliere artizanale cât și într-un cadru mai riguros cum este cel universitar, unde a studiat bio-chimie și Aromacologie.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot