Pin up Kangoo Party by Diana Ştirbu, cea mai nonconformistă lansare a unei săli de Kangoo Jumps

Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps, si-a lansat oficial propria sala, Club Kangoo by Diana Stirbu, in cadrul evenimentului cu tematica Pin up Kangoo Party, eveniment desfasurat in incinta clubului aflat in zona Baneasa, la intersectia Bd. Aerogarii cu Bd. Ficusului.

Kangoo by Diana Stirbu este primul club din Bucuresti ce ofera ore de Kangoo Boot Camp, clase in aer liber, si antrenamente diferentiate, intr-o locatie prietenoasa, selecta si spatioasa, de peste 115 metri patrati.

Pe langa cele patru tipuri de antrenamente de Kangoo Jumps – TTR (Trim,Tone and Rhythm), Boot Camp, Discovery si Family - clientii pot accesa si ore de Aerobic, Pilates si Zumba, sustinute  de cei mai buni instructori din Bucuresti.

 “Clubul s-a nascut din pasiunea mea pentru Kangoo Jumps si din dorinta de a avea o locatie dedicata acestui tip de antrenament, o locatie in care iubitorii acestui sport sa poata sa vada si sa probeze ghetele. Sunt din ce in ce mai multi cei care practica antrenamentele Kangoo Jumps si ma bucura faptul ca am reusit sa  creez o comunitate numeroasa, care ma sustine la toate evenimentele pe care le organizez sau la care particip in calitate de instructor Kangoo Jumps”, spune Diana Stirbu.

Diferentierea claselor de Kangoo Jumps, in functie de nivelul de antrenament al participantelor, este un principiu de baza pentru clubul Kangoo by Diana Stirbu, clientii avand  posibilitatea sa isi aleaga singuri nivelul de antrenament la care se simt confortabil: clase de incepatori, intermediari sau avansati.

Antrenamentele in aer liber, Kangoo Boot Camp, sunt “clase desfasurate o data pe saptamana, in Parcul Privighetorilor din Baneasa. Antrenand in mod simultan toti muschii corpului si crescand echilibrul, flexibilitatea si rezistenta, acest tip de miscare poate fi o ocazie speciala de care sa se bucure toata familia, intr-un mod sanatos, sigur si distractiv”, completeaza Diana Stirbu.

Culoare, zambete si energie la Pin up Kangoo Party

Seara Pin up Kangoo Party a fost deschisa cu o lectie demonstrativa de Kangoo Jumps, sustinuta de Diana si Luisa Stirbu, antrenori internationali de Kangoo Jumps, care au realizat, alaturi de participanti, miscari de baza, pe o coregrafie simpla, timp de 15 minute, in tinute vesele pin up. In scurt timp dupa demonstratie, invitatii, care nu au mai incercat acest tip de antrenament, au avut posibilitatea, ca in pasi de dans, sa incalte pentru prima data ghetele Kangoo Jumps.

Evenimentul a reunit intr-o atmosfera vintage, specifica anilor ’40, reprezentanti ai blogosferei de lifestyle, corespondenti din presa, clientii fideli ai clubului si partenerii Kangoo by Diana Stirbu.

Decorul vintage si floral a fost asigurat de Glomyshop si The Wedding Company, iar gustarile raw vegan au fost oferite de Restaurantul Rawdia.

Fa Sport, sponsorul principal Kangoo by Diana Stirbu si Bucovina, YVY Bags, GNC, Slim Duo Forte au garantat distractia, voia buna si surprizele pe tot parcursul serii.

Despre Diana Stirbu

Diana Ştirbu este instructor internaţional de Kangoo Jumps şi distribuitor autorizat Kangoo Club România. Cu o experienţă de 6 ani în fitness, Diana predă în prezent în peste 15 centre sportive din Bucureşti şi participă în calitate de instructor Kangoo Jumps la cele mai mari evenimente sportive în aer liber din capitală.

În 2008 a organizat cel mai mare event pe ghete din Bucureşti – “Maraton pe ghete Kangoo”. La evenimentele pe care le susţine în aer liber, Diana Ştirbu reuşeşte să atragă peste 100 de participanţi şi este susţinută de fiecare dată de parteneri importanţi din România precum: Fa Sport, Bucovina, Slim Duo Forte.


Autor: Elena ManescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot