Primul Institut Guinot din România a fost deschis oficial în București

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent în România începând de azi. În regim de franciză, primul Institut Guinot a fost lansat oficial în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de doctorii în frumusețe Guinot.

Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generatie ale brandului, rezutatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Vedete, influenceri și beauty bloggeri, impresionați de Guinot Institut

Primul Institut Guinot din România a fost vizitat de vedete cunoscute din showbiz, influenceri și beauty bloggeri, aceștia având ocazia să trăiască, în premieră, experiența de înfrumusețare pariziană.

Andreea Marin, Anca Serea, Carmen Brumă, Adina Halas, Dana Războiu, Sonia Argint Ionescu, Ela Crăciun, Andreea Perju, Andreea Bălan, Ellie White, Octavia Geamănu, Ileana Badiu, Adina Buzatu, Dana Săvuică, Diana Sar, Vica Blochina sut doar câteva dintre persoanele care au obținut propria rețetă de frumusețe în urma consultului specializat realizat de doctorii Guinot, planul de tratamente și produsele profesionale de skincare care vor îndeplini obiectivele de înfrumusețare necesare.

Vedetele au mărturisit că sunt admiratoare ale brandului francez, folosind deja produsele și tratamentele Guinot în clinici și saloane de înfrumusețare din România. De această dată, însă, acestea au ocazia să trăiască experiența autentică Guinot, identică celei din toate cele peste 350 de reprezentanțe din întreaga lume.

Oferta specială de lansare

În mod cu totul exceptional, până la 31 martie, Institutul Guinot din București are o ofertă de bun venit la o serie de tratamente profesionale antiaging sau corporale trademark.   

1.            Hydardermie Jeunesse - tratament personalizat de întinerire și hidratare - preț special 150 lei (în loc de 319 lei)

2.            Tratament Technispa slăbire sau fermitate - 30 min – oferta Discovery – preț special 95 lei (în loc de 169 lei)

3.            Pentru orice achiziție în valoare de minimum 151 lei, 50 lei lei reducere.

Modelul de business Guinot, oferit de Top Line România (www.topline.ro) este testat internațional și aduce tot know-how-ul celebrului brand francez, cu rezultate spectaculoase de peste 30 ani.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Inspirație pentru cele mai frumoase cadouri de Crăciun

Pentru mine, nimic nu se compară cu bucuria Crăciunului, chiar dacă poate părea puțin copleșitor să-mi fac timp și răbdare în căutarea cadoului perfect. Nu contează cât de pregătită crezi că ești... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot