Smiley, Ellie White și Irina Rimes au cântat pe un tărâm de poveste la Dream Family Festival

Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Andra Gogan și Bibi au cântat weekend-ul trecut pentru mii de oameni la Dream Family Festival, primul festival dedicat familiei, la Brașov. Evenimentul s-a desfășurat între 21 și 24 iunie pe platforma fostului Stadion Municipal, locație de 25.000 de metri pătrați transformată într-un adevărat tărâm de poveste, un spațiu de entertaiment cu locuri de joacă de tip carnaval pentru copii de toate vârstele, animate cu personaje de basm, o zonă de restaurante în aer liber, un spațiu de artă și creație și o zonă generoasă de concerte.  

Peste 12.000 de persoane au petrecut momente de neuitat timp de patru zile, în aer liber, bucurându-se de toate atracțiile evenimenimentului și asistând la concertele unora din cei mai în vogă artiști.

Smiley a oferit un recital live entuziasmând miile de spectatori, cântând cele mai mari hituri ale sale și admirând de pe scenă luminile și animația zonei de carnaval din depărtare.

Ellie White a susținut un concert electrizant, piesele sale ritmate făcând publicul să danseze și să fredoneze versurile. Artista a fost, la un moment dat, surprinsă de cei doi copii ai săi, Mihai (5 ani) și Maria (3 ani) urcând pe scenă și dansând în fața spectatorilor. La finalul concertului, artista a oferit autografe admiratorilor și s-a fotografiat alături de aceștia.

Irina Rimes, Andra Gogan și Bibi au fost, la rândul lor, senzația publicului tânăr de la Dream Family Festival, puștanii cântând alături de acestea piesele care le-au făcut celebre. După recitaluri zona de backstage a devenit neîncăpătoare, fanii dorind să ia autografe și să se fotografieze cu artistele lor preferate.

Miile de participanți la festivalul de la Brașov s-au bucurat de atracțiile evenimentului de dimineață până seara. Zona de joacă și de carnaval a fost ca un magnet pentru cei mici și mari, aceștia petrecând zile de neuitat în aer liber, la poalele munților.

A fost o primă ediție de succes a Dream Family Festival, un concept nou de festival multidisciplinar ce le-a oferit copiilor, tinerilor si adulților experiențe de neuitat.

Artiști de renume, actori, magicieni, personaje de poveste au încurajat publicul să se joace, să învețe, să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi și să contureze amintiri frumoase împreună.

Spatiul de Festival a fost împărțit in 5 zone distincte: Enchanted Forest, Carnival Arena, Playground, Land of Mistery și ARENA de concerte.

Enchanted Forest a fost zona dedicată artei și creației unde s-au găsit galerie de artă, cinema în aer liber, teatru, ateliere de creație, pictură și alte mesteșuguri.

Carnival Area a fost zona de carnaval pentru cei mici și mari, cu atracții de la carusel, masinuțe și montagne russe pentru copii.

Playground a fost zona de sport cu spații de volei, badminton, basket, tenis de masă, panouri de cățărări.

Land of Mistery a fost zona dedicată științei și misterelor. Aici s-a aflat un laborator Virtual Reality, laborator de criminalistică, zonă de astronomie cu prezentarea instrumentelor astronomice, observații astronomice cu telescopul la Soare și petele solare, Lună, Venus, Jupiter, Saturn, cursuri de identificare și recunoaștere a constelațiilor, planetelor și stelelor principale.

ARENA a inclus scena principală, unde au susținut concerte artiști precum Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Andra Gogan, Gașca Zurli și alți invitați speciali.

DREAM FAMILY FESTIVAL s-a bucurat de susținere din partea Primăriei Municipiului Brașov (Partener principal),  Aqua Carpatica Kids, BCR, C&A, Cinema One, DIGI MOBIL, Digi 24, Digi Fm, Coresi Brașov, Music Channel, Auchan, Creativa, 24FUN.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumul vieţii

Nu ştiu  pe lume ceva mai suav, mai efemer decât banala picătură de parfum. E ca şi cum, în iureşul poverilor lumeşti, te-nvăluie o aripă de înger şi uneori, ajunge doar o clipă pentru ca dulcea î... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot