Subway®, la aniversarea a cinci ani în România

Subway® sărbătorește cinci ani de prezență pe piața locală, dezvoltând până în prezent o rețea de 35 de restaurante. În această perioadă, Subway® a cunoscut o evoluție progresivă, rezultatele din acest an rămânând în aceeași direcție.

Lanțul a înregistrat, de la începutul lui 2017, o creștere de 12% a numărului de clienți, de 36% a puterii financiare a restaurantelor individuale și de 10% a vânzărilor la nivel național, în comparație cu perioada similară a anului trecut.

Primul punct de reper al Subway® în România a fost deschiderea restaurantului din București, în Piața Victoriei, în 2012. Restaurantele Subway sunt prezente astăzi în toate marile orașe, precum Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Planurile lanțului de restaurante cu servire rapidă pentru 2017 sunt de continuare a expansiunii, obiectivul fiind de a atinge un număr de 40 de locații deschise. Potrivit lui Rumen Radev, Business Development Agent, focusul pentru zona București-Ilfov este pe restaurantele tradiționale, aflate în mall-uri și în zone cu vad mare, dar și pe locațiile non-tradiționale, precum benzinăriile. Colaborarea cu lanțul de stațiii de alimentare Petrom a condus la 7 restaurante deschise, iar planurile companiei nu se opresc aici, potrivit lui Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov. Acesta menționează, de asemenea, interesul pentru dezvoltarea locațiilor în orașe precum Galați, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu.

Anul trecut, Subway® a anunțat o nouă identitate vizuală, care surprinde esența mărcii într-o imagine proaspătă și actuală, poziționându-l ca o alegere delicioasă, consistentă și la prețuri accesibile, pentru consumatorul actual.

Cultura sandvișurilor în România

Restaurantele Subway® oferă sandvișuri personalizate, pregătite în fața clientului, iar proprietarii de restaurante primesc reacții pozitive, atât de la clienții din Capitală și din orașele mari, cât și de la cei din orașe mai mici, cu o "cultură a sandvișului" mai puțin dezvoltată.

Sondajele interne au arătat că cele mai apreciate produse Subway® din România sunt sandvișurile Chicken Teriyaki, Ton și tradiționalele Șuncă și Curcan.

 “Această aniversare și planurile noastre de extindere arată aprecierea față de clienții români, cărora dorim să le oferim în continuare produse gustoase și de calitate. Potențialul de creștere pe acest segment este în continuare ridicat, deoarece tot mai mulți oameni caută restaurante cu servire rapidă, unde pot găsi gusturi și arome diversificate, în funcție de dorințele lor”, a declarat Martin Princ, Contry Director pentru Europa Centrală și de Est.

Restaurantele Subway®, deținute fiecare de francizați individuali, au angajate în jur de 360 de persoane în România. Artiștii sandvișurilor® apreciază mediul de lucru de la Subway®, precum și programele complete de instruire dedicate dezvoltării lor.

Aniversarea de 5 ani va fi marcată, de asemenea, printr-un concurs interactiv pe Facebook, dedicat tuturor fanilor Subway® din România.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

René Furterer aduce în România conceptul de HAIR SPA

Expertul în botanică René Furterer a lansat în urmă cu peste șase decenii, brandul cu același nume, din dorința de a scoate la lumină frumusețea naturală a părului și de a crea o experiență senzor... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot