Top Line a organizat primul eveniment de beauty din România exclusiv online - Lansarea noii colecții English Garden de la CND

Într-o perioadă în care izolarea la domiciliu este recomandată de autorități pentru împiedicarea răspândirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din România exclusiv online. Astfel a fost lansată noua colecție English Garden de la CND.

Top Line a decis să fie în continuare alături de clienții săi, de specialiștii din industria de beauty și de publicul consumator de produse de înfrumusețare, adaptând evenimentul de lansare al noii colecții CND situației din prezent.

Astfel, evenimentul ce era inițial programat ca o lansare cu invitați a fost transformat într-o transmisie live pe pagina de Facebook și de Instagram a companiei.

Managerii saloanelor de înfrumusețare din toată țara, trainerii și specialiștii în manichiură și pedichiură, dar și publicul larg s-au conectat la paginile de socializare Top Line și au urmărit în direct prezentarea profesională a noilor produse din colecția English Garden, semnată CND.

Diana Baicu, Director General Top Line, și Cristina Bombeanu, Marketing Director Top Line, au prezentat publicului noile produse și tendințele în materie de manichiură.

Am lansat colecția English Garden de la CND într-un mod diferit: online, aplicând antisepticul Cool Blue și păstrând distanța minimă dintre noi. Ne-am bucurat că am putut să vă prezentăm aceste nuanțe superbe care ne pot face mai frumoase aceste zile dificile. Produsele sunt disponibile pe wwwtoplineshop.ro, iar, dacă folosim codul  GARDEN30 avem instant reducere de 30%”, declară Diana Baicu.   

Idei de îngrijire a manichiurii acasă

Stăm acasă în această perioadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm de ritualurile noastre de înfrumusețare și îngrijire. Pentru o manichiură perfectă chiar și pe timp de izolare la domiciliu.

Colecția English Garden se regăsește atât sub forma CND ™ VINYLUX ™ Long Wear Polish, cât și CND ™ SHELLAC ™ Gel Gel Polish. Conferă o paletă romantică, feminină, care amintește de o grădină englezeasca ascunsă, în perfectă conformitate cu accentul și tonurile vestimentare ale acestui sezon.

Nuanțele includ:

- Flowerbed Folly, un neutru modern, închis la culoare;

- Soft Peony, un roz cremos cald de bujor;

- Lady Lilly, un alb clasic, semi-pur de crin;

- Kiss From a Rose, un roz bogat;

- Carnation Bliss, un roz delicat, cu tonuri reci;

- Topic Magic, un verde pastelat,mentă.

Colecția CND™ English Gardense simte ca începutul primăverii într-o sticlă", a declarat cofondatorul CND™ și director de stil, Jan Arnold. „Este o selecție delicioasa de pasteluri făcute pentru sezon, transportându-vă într-o superbă escapadă în grădină”, adaugă acesta.

Noua gamă English Garden, precum și toate celelalte produse CND sunt disponibile în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro.   


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot