Vedetele au petrecut Halloween alături de copiii lor în parcul Zorky's Planet

Vedetele au petrecut Halloween alături de copiii lor în cadrul unui mare eveniment desfășurat în cunoscutul parc de distracții Zorky's Planet din AFI Mall Cotroceni. Prezentă printre invitați, dar și pentru a susține un super recital, Anda Adam și-a făcut apariția într-o rochie albastră de prințesă, precum Elsa, îndrăgitul personaj din celebrul film de animație Frozen. Artista a sosit la petrecere alături de fiia ei, Evelin, micuța, în vârstă de trei ani, purtând o costumație identică cu cea a mamei sale.

Evelin a făcut, de altfel, senzație pe scena parcului din AFI Mall, dansând alături de mama ei și oferind primul său recital. Micuța a fredonat una din piesele mamei sale, precum și un cântecel pentru copii, stârnind emoție printre sutele de oameni prezenți în public. Evelin s-a distrat apoi, alături de o prietenă, în mașinutele tamponabile și în jocurile mecanice ale parcului.

La eveniment au participat și alte vedete cunoscute alături de copiii lor.

Andreea Bănică a oferit una din rarele sale apariții publice alături de fetița ei, Sofia (9 ani), și de băiatul ei, Noah (2 ani). Împreună s-au distrat în atracțiile parcului, în carusel, în simulatoarele 4D, la roata magică norocoasă, câștigând tichete pe care le-au putut schimba apoi cu jucăriile lor preferate.

Amalia Enache a sosit alături de fiica ei, Alma. Micuța de doi ani s-a plimbat cu trenulețul și a condus mașinuțe decapotabile și chiar un autobuz londonez în miniatură.

Ellie White și cei doi copii ai săi, Mihai și Maria, s-au jucat hockey de masă, s-au dat în roller coaster și au călătorit în spațiu în simulatoarele 4D.

La fel au procedat și Adina Halas și fiul ei, Serghei, acesta câștigând jucăria lui din pluș preferată odată ce a dovedit cât de dibace este la jucat hockey de masă.

Oana Ioniță a participat la eveniment alături de soțul ei și de cei doi copii. Micuțul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de țestoasă ninja, iar Isabel a oferit pe scenă un superb număr de gimnastică ritmică, dovedind că moștenește talentul în dans de la mama ei. De altfel, Oana Ioniță a intrat în atmosfera electrizantă a petrecerii și i-a învățat pe copiii prezenți la eveniment câteva mișcări de dans pe muzica antrenantă ce răsuna din boxe.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au preferat atracțiile potrivite vârstei lor și s-au dat în roller coaster și în mașinile tamponabile.

Eli Roman a avut grijă ca fiul ei, Andrei, să aibă unul din cele mai impresionate costume de Halloween: Ironman.

Diana Bișinicu s-a distrat alături de fiica ei, Riana, în mai multe atracții Zorky’s Planet, printre care Convoy, Derby și celebrul roller coaster.

La fel au procedat și Diana Bart, Livia Graur și handbalista Narcisa Lecușanu, fiecare alături de copiii lor.

Sutele de oameni prezenți la petrecerea cu intrare liberă de la Zorkys Planet s-au bucurat de o atmosferă de Halloween de neuitat. Parcul a fost decorat cu pânze de păianjen, fantome, vrăjitoare, dovleci, iar personaje de poveste și mascotele parcului au defilat prin mulțime, invitând participanții la dans și voie bună. 

Zorky’s Planet este cel mai mare parc de distracții indoor din România. Situat la etaul 1 al AFI Mall Cotroceni, parcul deține zeci de atracții pentru copiii de toate vârstele: jocuri mecanice, simulatoare 4D, mașinuțe tamponabile, trenuleț, carusel, trambuline, Derby, precum și renumitul roller coaster, singurul prezent într-un centru comercial la noi în țară.  


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumul vieţii

Nu ştiu  pe lume ceva mai suav, mai efemer decât banala picătură de parfum. E ca şi cum, în iureşul poverilor lumeşti, te-nvăluie o aripă de înger şi uneori, ajunge doar o clipă pentru ca dulcea î... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot