Vedetele și copiii lor au avut ultima distracție înainte de școală în parcul Miramagica din Herăstrău

Vedete îndrăgite de public au petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii lor în parcul de distracții Miramagica din Herăstrău. Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere înaintea începerii școlii, astfel că invitații, alături de cei mici, s-au bucurat de atracțiile parcului și au asistat și la un concert special susținut de Xonia.

Anda Adam a sosit alături de fiica ei, Evelin. Micuța s-a plimbat cu trenulețul colorat, s-a învârtit în caruselul pentru copii mici, pentru ca apoi să urce alături de mama ei pe scenă și să danseze pe muzica Xoniei. A fost prima reprezenație publică de acest tip a micuței în vârstă de aproape doi ani, iar publicul prezent în parc a răsplătit-o cu multe aplauze.

Amalia Enache a ajuns pentru prima dată în parcul Miramagica alături de fiica ei, Alma, și de primul „prieten” al acesteia, un băiețel cu care se înțelege foarte bine și, alături de care s-a jucat sărind pe trambulina colorată din incinta parcului.

Giulia Anghelescu a trăit momente pline de adrenalină alături de fiica sa, Antonia, urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea sa le plimbe cu mare viteză de sus până jos și de jur împrejur, sfidând parcă legea gravitației. Cele două s-au urcat apoi în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu. La fel au procedat și Andreea Perju, alături de cele două fiice ale sale.

Anca Serea a sosit la Miramagica alături de trei dintre copii săi, Sara, David și Moise. Împreună au urcat în marea roată a parcului, de unde au putut admira, de la înălțime, împrejurimile superbe ale locației, precum și Bucureștiul luminat la sosirea serii.

Oana Ioniță, la rândul ei, s-a plimbat alături de fetița și de băiatul său, în bărcuțele tamponabile ce pluteau pe apa bazinului din incinta parcului și, apoi, în mașinuțele tamponabile, amuzându-se copios împreună.

Ela Crăciun, însărcinată în opt luni, a sosit la Miramagica alături de fiica ei, Alesia, aceasta din urmă bucurându-se, împreună cu alți copii, de atracțiile parcului, preferând turnul Spark și racer-ul Airbone Shot.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns la petrecere alături de prietena ei, Diana Bart, și de fiica acesteia, Maira.

Iuliana Marciuc a participat la eveniment alături de fiul ei, David, și de fiica unor prieteni apropiați. Eli Roman i-a oferit băiatului său bucuria de a se plimba cu trenulețul Funny Express. De aceeași distracție au avut parte și Irina Mohora, Laura Lăzărescu (Amadeus) și Simona Dragomir, alături de copiii lor.

Xonia a prezentat în premieră noul său clip, pentru piesa Crave You, ce a fost filmat chiar în parcul Miramagica. Arista a susținut un recital memorabil pe scena din incinta parcului, în fața fanilor săi, pentru ca apoi să se bucure de atracțiile Miramagica alături de prietenii și colegii ei.

Miramagica este parcul de distracții preferat de majoritatea copiilor, dar și a celor mari, care sunt în căutarea unui loc de basm, cu atracții moderne, culoate, ca în parcurile de distracții de peste hotare. Miraagica a devenit și parcul preferat al vedetelor, acestea petrecând des aici momente de neuitat. Printre acestea, și Corina, Simona Pătruleasa, DJ Wanda, Alina Sorescu, Giulia Nahmany, Adina Halas.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot