#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY continuă cu deschiderea primului magazin Falconeri în România, exclusiv în Băneasa Shopping City

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit deja sinonim cu Băneasa Shopping City.

Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Falconeri ridică țesătura de cașmir la rang de artă. Brandul își trage insiprația din frumusețea si naturalețea firelor naturale de cașmir, transformând astfel țesături delicate în piese vestimentare excepționale într-o paletă largă și contemporană de culori.

Firele rafinate construiesc piese atemporale, versatile, pentru un look chic și modern devenit, în timp, semnătura brandului Falconeri. Colecția de toamnă 2019 a brandului italian completează perfect pasiunea pentru tricotaje rafinate și materialele exclusiviste cu tendințele atemporale ale pieselor confortabile, luxoase și nemuritoare.

Joi, 7 noiembrie, conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu deschiderea primului magazin Falconeri din România, într-un cadru exclusivist. Cei peste 30 de invitați s-au bucurat de noua colecție de toamnă  a brandului italian din Băneasa Shopping City. La eveniment au fost prezente vedete și influenceri precum Andreea Berecleanu, Sonia Argint, Roxana Voloșeniuc sau Amalia Enache, care s-au bucurat de noua colecție și de finețea materialelor noului sezon.

Despre Băneasa Shopping City și Băneasa Xclusive

Băneasa Xclusive este conceptul Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City reunind - lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre Falconeri

Cașmirul superior, fibrele naturale de cea mai bună calitate și tehnicile de fabricație de ultimă generație sunt caracteristicile ce fac îmbrăcămintea Falconeri specială, atât pentru el, cât și pentru ea. Brandul, achiziționat de către Calzedonia Group în 2009, este specializat în tricotaje din cașmir strict fabricate în Italia. Colecțiile subliniază calitatea fibrelor, combinând tradiția și creativitatea, simplitatea și atenția la detalii. O mare parte din procesul de producție are loc la fabrica Avio din provincia Trento, unde experții producători transformă fibrele în confecții versatile, atemporale. Astăzi, brandul are peste 100 de magazine în toată lumea, iar pe viitor își dorește să se extindă în noi zone din Europa, Statele Unite, Asia și Rusia.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot