Băuturile răcoritoare din gama Green Flavors de la Green Cola, votate Produsul Anului 2020

Green Cola a câștigat premiul Produsul Anului 2020 pentru produsele din gama Green Flavors: Green Orange, Green Lemon și Green Sour Cherry, în categoria băuturi răcoritoare carbonate. Premiul a fost acordat în urma validării de către un juriu de specialitate, umată de votul consumatorilor din România, acordat pe criterii de inovație, atractivitate și intenție de cumpărare.

În fiecare an, competiția recompensează inovația, încurajând consumatorii să voteze produsele recent lansate pe piață. Produsele premiate din gama Green Flavors – Green Orange, Green Lemon și Green Sour Cherry – au fost introduse pe piața din România în 2019, respectând principiile rețetei originale Green Cola și angajamentul brandului de a inspira consumatorii să aibă curajul să viseze.  

Astfel, în linie cu valorile Green Cola, toate cele trei produse înlocuiesc îndulcitorii tradiționali, precum zahărul și aspartamul, cu stevia, un îndulcitor natural ce asigură un aport caloric redus, oferind alternativa unei băuturi răcoritoare unice, mai sănătoase. Mai mult decât atât, inovația întregii game constă în conținutul ridicat de arome și sucuri naturale. Produsele sunt disponibile în trei sortimente, cu suc de portocală, lămâie, respectiv cireșe, fiind astfel o alegere ideală pentru a completa un stil de viață sănătos.

Suntem mândri și onorați că trei dintre băuturile răcoritoare pe care le-am lansat recent pe piață au fost votate Produsul Anului 2020. Acest premiu reprezintă confirmarea că livrăm, într-adevăr, ce este mai bun pentru consumatorii noștri și recunoașterea angajamentului pe care ni l-am asumat încă de la intrarea pe piața din România, în 2017. Este și cea mai puternică încurajare să ne continuăm activitatea, nu doar prin a inova, ci rămânând un ascultător activ al consumatorilor din România și susțintător al unui stil de viață mai sănătos și mai responsabil”, a declarat Ioannis Ferfelis, General Director Elgeka Ferfelis Romania SA.

Noua gamă completează portofoliul companiei după lansarea Green Cola, în 2017, ca un răspuns inovator la nevoia în creștere a consumatorilor pentru o alternativă naturală, mai sănătoasă pe piața băuturilor răcoritoare carbogazoase.

Filosofia și inovația la nivel de produs a gamei Green Favors au la bază misiunea Green Cola de a oferi consumatorilor de băuturi răcoritoare carbogazoase cea mai sănătoasă opțiune. Astfel, toate produsele din portofoliu sunt îndulcite în mod natural cu stevia, fără zahăr adăugat și fără aspartam, rezultând o băutură cu aport caloric redus sau nul, fără a afecta gustul.

Despre Green Cola

Green Cola a fost lansată în 2012, în Grecia, de către Pericles Venieris, antreprenor cu o carieră de peste 30 de ani în industria băuturilor răcoritoare, iar acum se vinde în peste 25 de țări din Europa și din afara Europei.

”Green Cola este o inovație în materia băuturilor de tip cola și nu poate fi comparată cu nicio rețetă anterioară sau existentă din această categorie. Este o cola unică, de cea mai înaltă calitate, pentru cei care aleg un stil de viață modern, evitând băuturile care conțin zahăr, dar care își doresc gustul delicios de cola. Este varianta cu perspectivă naturală a băuturii de tip cola” spune Pericles Venieris.

Compania este prezentă în România de la începutul anului 2017, iar produsul este disponibil în mari lanțuri de magazine, precum Selgros, Mega Image, Auchan, Metro și benzinării: Rompetrol și Lukoil. Planurile de dezvoltare din 2018 vizează construirea unei rețele naționale de distribuție prin intermediul companiei Elgeka Ferfelis România S.A.. Această abordare este răspunsul la nevoile crescânde ale consumatorilor în ceea ce privește consumul de băuturi de tip cola cu perspectivă naturală, dar care nu fac compromisuri în ceea ce privește gustul.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

4 ținute pentru ocazii diferite

Vreau să vă prezint alte câteva piese de pe Femme Luxe, magazinul online de haine englezesc, pentru că mi-a plăcut calitatea produselor din prima comandă, felul în care sunt lucrate și faptul că sun... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot